0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar, donanim haberde gordum yine paylasıyorum. ankara'daki toyota bayilerinden elegantlar 37,900'e artı park sensorlu bırakıyorlarmıs.dogrulugu var mı bilmiyorum ama sasirmadım. cunku hem satısları pek iyi degildi hemde mayısta fiat linea geliyor ve c segmentini ezip gececegi kulaktan kulaga dolasıyor.sanıyorum linea'nın dizel en ust modeli 37 milyarın ustunde olmayacak ve bu toyota'yı ciddi sıkıntıya sokar.birde direksiyon sistemi ile ilgili bir yakınma var aklımı karıstıran. [url]http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=2014[/url]sonucta, fiyat indirimi yapiliyorsa cok iyi bir yaklasım olmus. ben cok az goruyorum yeni kasa corolla.[/quote]fiat linea yı hafife almamak lazım.çünkü adamlar piyasada pazar payını artırmak için ellerinden gelecekleriniyapacaklar.yani tabiri yerindeyse gümbür gümbür geliyorlar.bursa yollarında linealar kol geziyor.ayrıca lineanın aparatlarını bizzat kendim yaptığım için tofaşta baya linea inceleme fırsatım oldu.cok güzel renk seçenekleri var.
aklı başında, sorunsuz bir araç isteyen kimse bence bu sınıfta almaz fiat.anca palio vs sınıfında.[/quote]kesinlikle katılmıyorum, nedenine gelince.kendi arabam efsane kasa corolla, ayrıca ust model sedan corolla'yı da sıkca kullanıyorum.bunlar çok klas arabalar, normal fiatlarla mukayese edilemezler. ama su var, annemler grande punto multijet aldı ve uzun sure o aracı da kullandım.fiat punto ile epey seyi degistirmis.esp'nin dahil olduğu, euroncapten 5 yıldız almıs bir aractan soz ediyoruz. zaten grande punto, bircok acıdan toyota yaristen onde. ha normal benzinlide olabilir belki yaris onde diyebilirim ama multijet motorunu kullandı iseniz, bu opel ile beraber gelistirildi, muhtesem bir motor. toyota'nın bunun karsısına koyabilecegi bir motor yok.yanlıs anlasılmasın ama ben marka fanatızmınden yana degilim. toyota yeni corolla ve auris'te ciddi hatalar yaptı ozellikle fiyatlandırmada. fiat ise grande punto ile kaliteli bir arac sundu fiyatları da makuldu.simdi benzer bir isi linea ile yapabilirler. multijet dizel motorları super ve sorunsuz, arabanın icini de grande punto ile es veya ustun yaparlarsa hersey degisir.
bence de fiyatları biraz yüksekti ama satış adetleri konusunda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.ben oldukça fazla görüyorum.zaten rakamlarda beni doğruluyor...[/quote]+1