Arkadaşlar aracıma nazarmı değidi ne bilmiyorum ama büyük bir sıkıntı yaşamaktayım.12 gün önce taktırdığım angel farda hiçbi sorun yoktu ama 3-4 gündür büyük çile çektirdi bana..Sorun sadece sol farda.Önce 9.gün xenon ampül yanmamaya başladı sorun olmaz dedim gittim ampül aldım deiştirdim.Fakat yanmadı bu sefer..Adam xenon beyni bozuk dedi xenon servisine gittim adam başka ampül taktı yandı..Delirmemek içten deildi...Ertesi gün elektriköiye gittim tartıştım xenonun beyni bozuk diodun çalıştı dedim zaten doluydu işlem yapamadı arabaya.2.Sorunumuz daha oldu arabada .Xenon servisinden sonraki gün farkettimki arabanın angelı çalışmıyor.Moralim çok bozuldu.En sn bugün bostancı sanayiye gittim çok biligli olmayan iyi niyetli bir abimiz vardı xenonu halleti fakat angellar yanmıo.Sorun sağdece sol farda.Sağdaki farda hiçbir sıkıntı yok.Arkadaşlar iyi bir oto elektrikçisi ve angel fardan anlayan bir tanıdğınız varsa lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum.Eğer toyota plazar garantiyle yapıyorsa orayada yaptırabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler...