Gönderen Konu: Elektrik tesisatı yardım..  (Okunma sayısı 1537 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Elektrik tesisatı yardım..
« : Nisan 22, 2010, 19:45:10 »
Arkadaşlar aracıma nazarmı değidi ne bilmiyorum ama büyük bir sıkıntı yaşamaktayım.12 gün önce taktırdığım angel farda hiçbi sorun yoktu ama 3-4 gündür büyük çile çektirdi bana..Sorun sadece sol farda.Önce 9.gün xenon ampül yanmamaya başladı sorun olmaz dedim gittim ampül aldım deiştirdim.Fakat yanmadı bu sefer..Adam xenon beyni bozuk dedi xenon servisine gittim adam başka ampül taktı yandı..Delirmemek içten deildi...Ertesi gün elektriköiye gittim tartıştım xenonun beyni bozuk diodun çalıştı dedim zaten doluydu işlem yapamadı arabaya.2.Sorunumuz daha oldu arabada .Xenon servisinden sonraki gün farkettimki arabanın angelı çalışmıyor.Moralim çok bozuldu.En sn bugün bostancı sanayiye gittim çok biligli olmayan iyi niyetli bir abimiz vardı xenonu halleti fakat angellar yanmıo.Sorun sağdece sol farda.Sağdaki farda hiçbir sıkıntı yok.Arkadaşlar iyi bir oto elektrikçisi ve angel fardan anlayan bir tanıdğınız varsa lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum.Eğer toyota plazar garantiyle yapıyorsa orayada yaptırabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler...
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Toyota Club Türkiye

Elektrik tesisatı yardım..
« : Nisan 22, 2010, 19:45:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: Elektrik tesisatı yardım..
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2010, 22:42:19 »
arkadaşlar ben servisimi burdun herkese öneririm her türlü servis hismeti var rekalama kaçıcak biraz kusura bakmyaın ama :D :D Rİ-CAR SERVİS Bostancı sanayide servisin sahibi İbrahim Usta Toyota plazada uzun yıllar çalışıp emeğini ustalığını kendi yerinde göstermektir..Herkesin bilgisine..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2010, 08:56:12 »
Geçmiş olsun. İnşallah çözüme ulaşmışsınızdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2010, 13:55:28 »
Geçmiş olsun özenmişsindir yanmayıncada soğur insan inşallah bir an önce çözüm bulunur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2010, 18:58:10 »
şimdilik sorun çözüldü teşekkürler arkadaşlar ilginize...