0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet bunlar bebeklik hataları diye geçer bikaç parti sonra toparlanır ama servis çok önemli orda denildiği gibi bir yaklaşım yapılmışsa çok kötü[/quote]ben gene inanasım pek gelmiyor bu haberlere çünkü öyle bir sorun olsa servis düzeltir yok düzeltmiyorsa zaten mecburen değiştirmek zorunda hadi onuda geçtik tüketici mahkemesi var bu ülkede gidin kardeşim şikayet edin mahkeme %99 tüketici lehine karar veriyor zaten mecburen değişim veya onarım yapacak birde mahkeme masrafı ödeyecek toyota bunu göze alırmı birde bu işin reklamı var bunu göze alırmı hala hayret ediyorum pek inandırıcı bir yönü yok ayrıca servise buna benzer sorunları sordum dedim motor bitse şanzıman dağılsa difransiyel dağılsa tamir edermisiniz adamın dediği şu tamir süresince bir araba verir vede aracı tamir ederiz diyor ayrıca servis patronunun dediği ise benim için ben paramı tanırım diyor ayrıca şunu belirtti eğer bu tip bir sorunu çözemezsek bayilik veya servislik riske girer diyor
Bana pek inandirici gelmedi. Toyota müsteri memnuniyetine önem veriyor. problemli bir parcayi aninda degistirdiler. 95 model aracimda arka kapi fitillerini sag ve sol 10 kere degistirmislerdi. Agizlarini da acmadilar.Adam ne istedi acaba?[/quote]sanırım adamın camı su alırdır aracı değiştirin demiştir serviste değişmemiştir gıcıklığına reklam marka kötülüyorlar
arkadaslar, olayı anlatamadım.simdi su var, adamın aracında direksiyon sistemi hatalıymıs, ve donanım haberdeki kullanıcı da acaba aracların hepsi boyle mi endisesindebulunmus.eger yeni corolla sedan da direksiyon sisteminde sorun varsa bu ciddidir, bende endiseye kapıldım. yoksa toyota'nın servisleri turkiye de en iyilerden biri.[/quote]eğerki gerçekten tüm modelde varsa zaten araçlar geri çağrılıp komple değişir yok eğer tek tük varsa o zaman servis zaten yenisi ile değişim yapar burdaki problemi hala anlayamadım bir araçtan soğukmak için bence bir neden değil mesela aynı sorunu devamlı yapması