Gönderen Konu: 93-97 amerikan stoplarımı taktım sonunda...  (Okunma sayısı 21848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
Ynt: 93-97 amerikan stoplarımı taktım sonunda...
« Yanıtla #80 : Temmuz 16, 2010, 18:16:32 »
İşte bu  :alkis:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Temmuz 16, 2010, 18:16:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Temmuz 16, 2010, 18:18:59 »
bi moderatör yardım etsin şu resmi ilk mesajıma eklesin bende değiştir butonu gözükmüyor şu an

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Temmuz 16, 2010, 18:24:59 »
bu stoplar ne kadara mâl oldu acaba türkay.nerden temin ettin öğrenebilir miyim?
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #83 : Temmuz 16, 2010, 18:28:48 »
bu stoplar ne kadara mâl oldu acaba türkay.nerden temin ettin öğrenebilir miyim?
100-130 gibi bir rakama mal oldu, tamamen şansıma o da..denizlide buldu forumdan alperen kardeşim o aldı yolladı bana, ben de parayı ona yolladım..kargosu bilmemnesi o civarlara çıktı fiyatı..normalde japon ve amerikan corollalarda var bu stop
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #84 : Temmuz 16, 2010, 18:36:48 »
bende 195/45/16 var, sizin yanak biraz fazlaymış ama yine bile yürütmeyecek kadar dert olmaz, şey yapın, çamurluk içleri var, çıkıntı, o kısmı traşlatabilirsiniz veya çekiçletebilirsiniz, o pay kaybolsun tamamen sıkıntı kalmaz..

bi yeni resim koyayım ;

yollardaki eğimlere girdikçe sürttü bende traşlatmayı üdşünüyorumda sorunu çözermi arkaya 3-4 kişi ağarlık alınca sürtermi diye düşünüyorum jantları takamadım içime dert oldu uyku uyumadım dün gece =))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #85 : Temmuz 16, 2010, 18:38:38 »
yollardaki eğimlere girdikçe sürttü bende traşlatmayı üdşünüyorumda sorunu çözermi arkaya 3-4 kişi ağarlık alınca sürtermi diye düşünüyorum jantları takamadım içime dert oldu uyku uyumadım dün gece =))
traşlatma değil de çekiçletme daha mantıklı geliyor bana, traşlatınca sivri kalıyor ucu, keskin oluyor, sürttüğü zaman yarıyor..zaten bende yay taktıktan sonra hiç sürtme olmadı ama yaydan önce yüksek hızda sekince sürtüyordu arabada 4-5 kişi varken

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #86 : Temmuz 16, 2010, 18:43:33 »
traşlatma değil de çekiçletme daha mantıklı geliyor bana, traşlatınca sivri kalıyor ucu, keskin oluyor, sürttüğü zaman yarıyor..zaten bende yay taktıktan sonra hiç sürtme olmadı ama yaydan önce yüksek hızda sekince sürtüyordu arabada 4-5 kişi varken

sen çekiçlettinmi ya da nasıl bi çözüm buldun ona göre takıcam ya da vazgeçicem takmaktan,ha bide yayları nerden ve kaça aldın??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #87 : Temmuz 16, 2010, 18:51:09 »
yayları çıkma aldım, uygun denk geldi bana sahibinden.comdan..200 civarında dolaşıyor hep çıkma yaylar, ömür boyu garantileri var o yüzden çıkma almak çok dert değil..çekiçlettim ben jantları takar takmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Temmuz 16, 2010, 18:54:55 »
biraz fazla soru sormuş olacam ama ben bide spoilerini çok beğendim.anatomik spoiler diyolardı galiba onlara.üstteki sorumun aynısı spoiler içinde geçerli :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #89 : Temmuz 16, 2010, 18:56:17 »
O zaman yayları askerden gelince takarız artık! bi jant lastki sorunumuz var önce onu çözmek istiyorum korkum çekiçlettkten sonrada değmesi bu sefer bnm ustayla kavga ederiz =))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #90 : Temmuz 16, 2010, 18:59:31 »
biraz fazla soru sormuş olacam ama ben bide spoilerini çok beğendim.anatomik spoiler diyolardı galiba onlara.üstteki sorumun aynısı spoiler içinde geçerli :D
hurdacıyım sanırım :D ben onu da çıkma aldım, ama onu sıfır almak ciddi zor, böyle pusuda yatıp bekleyeceksiniz, nerde bulunur nerden düşer belli değil çünkü :) orjinal ürün bu, toyotanın limited modelleri vardı, altı gri üstü beyaz falan olurdu, o modellerin spoyleri bu, servislerde hala satılıyordur belki bilemiyorum, ben bu spoyleri foruma üye ola erhan barmandan aldım
O zaman yayları askerden gelince takarız artık! bi jant lastki sorunumuz var önce onu çözmek istiyorum korkum çekiçlettkten sonrada değmesi bu sefer bnm ustayla kavga ederiz =))
sürterse yanak yüksek diye sürter yoksa sürtmez, sıfır noktasına kadar ya traşlat ya da çekiçlet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Temmuz 16, 2010, 19:01:39 »
valla iyiymiş senin işin yaa.herşey tesadüf sonucu karşına çıkmış ama buda senin ne kadar iyi pusuya yattığını gösteriyor :D o zaman bizde pusuya yatıp bekleyecez :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #92 : Temmuz 16, 2010, 19:13:05 »
ön farlarda çıkma değildir umarım hurdacılardan falan almadın =) eğer öyle bi durum varsa bana da bul sana zahmet =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #93 : Temmuz 16, 2010, 20:09:59 »
valla iyiymiş senin işin yaa.herşey tesadüf sonucu karşına çıkmış ama buda senin ne kadar iyi pusuya yattığını gösteriyor :D o zaman bizde pusuya yatıp bekleyecez :D
baya ciddi pusuya yatıyordum bir ara :) bulması zor parçalar buldum :)
ön farlarda çıkma değildir umarım hurdacılardan falan almadın =) eğer öyle bi durum varsa bana da bul sana zahmet =)
işte o konuda hurdacı değilim :) o farları türkiyede alan 2. kişiyim ben, ilki de forumdandı, satılık ilanı vermişti, altına mesaj yazdım, sabırsızlıktan ölüyordum :) cevap gelmediben de ebayden sipariş verdim, gümrükte takıldı vs benim elime gelmesi, montajı, xenonu vs 1000 liraya yaklaştı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Temmuz 16, 2010, 20:30:38 »
baya ciddi pusuya yatıyordum bir ara :) bulması zor parçalar buldum :) işte o konuda hurdacı değilim :) o farları türkiyede alan 2. kişiyim ben, ilki de forumdandı, satılık ilanı vermişti, altına mesaj yazdım, sabırsızlıktan ölüyordum :) cevap gelmediben de ebayden sipariş verdim, gümrükte takıldı vs benim elime gelmesi, montajı, xenonu vs 1000 liraya yaklaştı

Bende en ucuza alan toyotacıyım bu arada , türkayın 1000 lira verdiği aleti 450 liraya mal ettim :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Temmuz 16, 2010, 20:57:59 »
Bende en ucuza alan toyotacıyım bu arada , türkayın 1000 lira verdiği aleti 450 liraya mal ettim :D

bende  alıcam  yakında  angel + 8000k + panjur  ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Temmuz 16, 2010, 21:39:22 »
Len keko Neşet ucuzcu benim le :D  Amfi die peşimden koşturuyodun bi aralar unutma :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #97 : Temmuz 16, 2010, 21:46:32 »
Harika güle güle kullan şeritte takılı kaldım nerede nasıl yaptırdın :) bilgi verirmisin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #98 : Temmuz 17, 2010, 00:43:10 »
Harika güle güle kullan şeritte takılı kaldım nerede nasıl yaptırdın :) bilgi verirmisin
siteden murat ok abim yardımcı oldu, istanbuldan kargoyla geldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Temmuz 17, 2010, 01:36:03 »
bende 195 50 15 sürtme yaptı ben traşlattım sonrada çekiçlettim sorun yok şimdi :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN