0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu stoplar ne kadara mâl oldu acaba türkay.nerden temin ettin öğrenebilir miyim?
bende 195/45/16 var, sizin yanak biraz fazlaymış ama yine bile yürütmeyecek kadar dert olmaz, şey yapın, çamurluk içleri var, çıkıntı, o kısmı traşlatabilirsiniz veya çekiçletebilirsiniz, o pay kaybolsun tamamen sıkıntı kalmaz..bi yeni resim koyayım ;
yollardaki eğimlere girdikçe sürttü bende traşlatmayı üdşünüyorumda sorunu çözermi arkaya 3-4 kişi ağarlık alınca sürtermi diye düşünüyorum jantları takamadım içime dert oldu uyku uyumadım dün gece =))
traşlatma değil de çekiçletme daha mantıklı geliyor bana, traşlatınca sivri kalıyor ucu, keskin oluyor, sürttüğü zaman yarıyor..zaten bende yay taktıktan sonra hiç sürtme olmadı ama yaydan önce yüksek hızda sekince sürtüyordu arabada 4-5 kişi varken
biraz fazla soru sormuş olacam ama ben bide spoilerini çok beğendim.anatomik spoiler diyolardı galiba onlara.üstteki sorumun aynısı spoiler içinde geçerli
O zaman yayları askerden gelince takarız artık! bi jant lastki sorunumuz var önce onu çözmek istiyorum korkum çekiçlettkten sonrada değmesi bu sefer bnm ustayla kavga ederiz =))
valla iyiymiş senin işin yaa.herşey tesadüf sonucu karşına çıkmış ama buda senin ne kadar iyi pusuya yattığını gösteriyor o zaman bizde pusuya yatıp bekleyecez
ön farlarda çıkma değildir umarım hurdacılardan falan almadın =) eğer öyle bi durum varsa bana da bul sana zahmet =)
baya ciddi pusuya yatıyordum bir ara bulması zor parçalar buldum işte o konuda hurdacı değilim o farları türkiyede alan 2. kişiyim ben, ilki de forumdandı, satılık ilanı vermişti, altına mesaj yazdım, sabırsızlıktan ölüyordum cevap gelmediben de ebayden sipariş verdim, gümrükte takıldı vs benim elime gelmesi, montajı, xenonu vs 1000 liraya yaklaştı
Bende en ucuza alan toyotacıyım bu arada , türkayın 1000 lira verdiği aleti 450 liraya mal ettim
Harika güle güle kullan şeritte takılı kaldım nerede nasıl yaptırdın bilgi verirmisin