0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
stoplar çok yakışmış...sırada öne angel var heralde siyah-beyaz kalmaz diye tahmin ediyorum
aynen öyle mesut abi bunun konusunu da açmıştım, ben düz led uygulaması değil de jaluzi çubuğundan çubuk kesip iki ucuna en parlağından 1 watt led takcam (angel eye mantığı) biraz geleceği var bu planın ama yapcam geri vites lambası olarak içine kaç tane alırsa 1waat beyaz ledlerden, sinyal olarak da çift sıra sarı 1 watt ledlerden döşemeyi planlıyorum..biraz uzun bir yapım aşaması geçircem sanırım..ama kafamda canlandırdığım gibi olursa muazzam olcakkafamdaki park ampulü;bu çubukların arkasında da parlak 12v ampul olcak, o da frene bağlı olcak, frene basınca bu çubukların arkasındaki ampul yanacak..abi folyo varken boyama..hiç önermembenimkinde hiç bir şekilde olmamıştı, hatta stop kırıldı, yine kalkmadı güneşle falan iyice yapışıyor, kolay kolay kalkmaz.+1
Türkayım o 3 adet çizgiyi bunlarla yapsan daha şekil olur bence
Türkay baktım şimdi güzel günlerde kullan Araç beyaz olunca iyi yakışmış.Yalnız 7. fotoda biraz garip durmuş Senin de dediğin gibi yan sanayi olmasından kaynaklı sanırım tam oturmamış gibi. Hafif şaşı gibi bakıyo :/Ona bi işlem yapılıp iyileştirme imkanı yok mu ki
Bagaj kapağıda tam oturmamış yada tüm fotolarda açık bizim arabaların işçiliksz kısmı bence bagaj kısmı...
Türkay ben sonarları taktığımdada tam oturmamak istediler arkadalarında yuvarlak sert plastikler vardı bendekilerde, onları traşladım tam oturdu diyebilirim...Şimdi görüğüm kadarıyla sendekilerde içler fazla oturmuş dışta kalan kısımların arkalarında yüksek attıran bir plastik vs. varsa onlara bi işlem yaparsan büyük ihtimal yerine oturur
Türkayım sana amerikan toyotalardaki çıkık tampnlardan lazım tam Kapitalist arabasına dönsün
o çıkıklardan nefret ediyorum ya hiç sevemedim
hade bee :s bende onlara hastayım bide senın bagaj kapagındaki corolla yazan işiğa ne oldu ? onunla daha çok yakışır bu farlar.
Yuh one be boşver sen elindekini tak. hatta şeffaf folya çek üstüne rolla yazdır
Bro bi sakin ol ya bu ara foruma giremiyorum birtakım işlerimden ötürü sana eline sağlık çok güzel olmuş demekten yoruldum Birazda kıskanıyorum galiba Yakışır kardeşime kendim takmış kadar sevindim bunu bildiğini biliyorum
kardeşim benim söyle sen istediğin parçayı söküp yollayım sana ya
e boya yani görüntüyü çok azaltıyor, cam filmini düşün, filme rağmen çok net görünüyor ya her şey, o mantık sinyal de stop da çok net görünüyor folyoyla, boyayla çok azalıyor (stop boyası diye satılan transparan boyadan bahsediyorum) bi de geri dönüşü yok boyanın ama folyo istediğin zaman çıkar, istersen kırmızı yap sonra sıkıl siyah yap sonya sıkıl orjinala dön..folyo candır konuyu dağıtmayım diye tumbnail olarak koyuyorum resimleri, bu da nadir yaptığım bir şey ha üzerlerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz