0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kasis mi ben dün resim çekecektim bir kasiste üşendim, bir ara çekcem ama geçen hafta ostimde saçma sapan bir yere kasis koymuşlar, tam da yokuştan inmeye başlanan noktada, kesinlikle görülmüyor, ne levha, ne kasisi belirten bir şey, üstüne bir boya vs..hiç bir şey yok, sadece kasis, tuzak gibi uçtum üstünden..şaka değil abartı değil, bildiğiniz uçtum 96 corollaya bir şey olmuyor..yazık beni taşıyor araba, saat gibi..
abi sorma ya.. neler var; dört şeritli caddede kasis olduğunu bile görmüştük ankarada
ben o kasisten sonra arka amortisorleri patlattım kuzu kuzu 500TL yatıyor valla ama en son yaptırcam yaylar,amortisörler,coilover,jant ve lastik, sonrada 30'u geçmicem
abi araba öyle bir yapışıyor ki anlatamam..bir ara vidyo çekeyim dışardan..böyle sülük gibi gidiyorsun..güzel şey ya...
Bizim burda da betondan değil de vidalı, plastik olanlardan vardı.Sökülmüştü en son gördüğümde Muhtemelen vatandaş söktü. Belediye şimdi 2-3 yere birden yapmış
Abi yalnız çok pis gaz veriyor yani öyle açıktan değil. Alttan alttan, heveslendiriyor adamı hasta ediyor
Bak görüyosun dimi Tunç, nasıl alttan alttan gazı veriyor.. H a c ı sen benzinliye biniyorsun ya nerden geldi bu gaz merakı sana asdsfasjfpaıhsf ( gülme efekti )
abi bir tane viraja gir benim arabayla, zaten yaysız arabaya binmem dersin ondan sonra
Bende zaman zaman deniyorum ama görenler corolla nasıl yanlıyor diyor kaydırak oluyorum içerde