Gönderen Konu: Corolla ae92 Liftback sade ve şekil (efsaneye herşey yakışır)  (Okunma sayısı 2846 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Bize her yer TRABZON ;)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
araç 1990 model ve çok memnun olduğum bir otomobil yaşına göre konforu sürüş keyfi bir başka ve efsaneyi biraz güzelleştireyim dedim bu aşamada bazı sorunlarla da karşılaştım ama herşeye o anın zevkine değerdi

aracı ilk aşamada booyadan çıkardıktan sonra altına güzel bir jant arıyordum çok uzun zamandır kovaladığım modeli çok iyi bir fiyata buldum ve hayalini kurduğum toyotam o akşam çok zarif ve çok çekiciydi bakan bir daha bakıyordu ama fazla uzun sürmedi zevkim ama yinede değdi değerde araca 16 " tft 711 serisi jant taktım ve bir jant bir araca bu kadar çok yakışmaz çok güzel oldu...

daha sonra sorun yaşadım jant ofsetli çok geniş geldi ofseti düşük olsa çok güzel olacaktı fazla uğraşmak istemedim ve çıkarttım evdekilerle sorun yaşadım kızdım çıkarttım bende ama o anki zeke değdi gerçekten eğer böyle bir araç kullanıyorsanız bu jant çok harika kadıköyde distribitörü ordan ofsetsiz bulabilirsiniz..

arka bagajı mdf yaptırdım ve çok güzel oldu

ön tampona lagunalara takılan tampon eki çok yakıştı

son hali budur daha sonra m3 ayna taktım oda çok şık oldu devamı gelecek..

siz değerli arkadaşlarımında fikri ile daha güzel şeyler olabilir  saygılarımla...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Samet mağşallah çok diri duruyor araç, ama ön taraf biraz yüksek öne bir yay taksan daha şık duru :)