0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu tarz bi ürün kullanmanızı kesınlıkle avsiye etmıyorum , bende aracıma özel yazılım yaptırdım sizede remap yaptırmanızı öneririm bu tarz urunler sadec pompa sisnyallerini şarıtarak daha fazla yakıt tükettirerek performasn artışı sağlar, sağlıklı değildir.
benim aracımda yok ama ben yakın bı abimde var 2008 corolla var D4-D 90 hp 110 hp yukseldı tork'u da arttı yokuşlarda 5 vitesde 2 devirden sonra turbo devreye girdigi zaman fazla abartmış olmayayım ama sırtınızı biraz koltugu yapıştırıyor ama fiyat 1.500 TL yakıtta gelince birşey farketmiyor diyo bazı chip tunıng'ciler yakıt tasarrufu saglar diyolar ama yok birşey 90 hp ne kadar yakıyorsa aynı yukselme falanda yok.
arkadaşlar koskoca toyota programda değişiklik yapıpta torku ve gücü arttırmaz,herhalde binlerce mühendisleri bu kadar aptal değildir.chip tüningin motor ömrüne çok negativ etki yapacağını düşünüyorum.
dizele çip kısaca turbo basıncını açarsın benzini gönderirsin daha fazla al sana güç ve tork...1.4 d4d lerin tam kondisyonu 120 hp lerde....ayrıca yakıtta sabit gazda tassarruf edersiniz....fiyata gelince çok fazla sölemişler o paraya yeni işletim sistemi alınır