0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanıyorum,orjınal değildir önceden macun çekilen yerler zamanla dökülür.Vernikleri çatlar boyatmaktan başka çare yok malesef
boya orjinal . güneş yanıklarından dolayı pütür pütür oldu.yanlış yazdım.boya atma değil de .kaportanın üzerinde tavanda ufak ufak beyazlıklar çıkmaya başladı.yani boya atma olayı yok.
Güneş yanıkları yine şimdi anladım malesef yine boyanmasından başka bir çare yok gibime geliyor 12 yasında bir araç için normal artık böyle şeyler.
+1. Genelde Tofaş'ın araçlarında çok olur bu güneş yanığı ama ben Adana'da efsane kasalarda da çok görüyorum.
Boyatmaya karar verirseniz, ayrıca arzu ederseniz o yanıkları fotografla belgeleyin.. Aracınızı satmak isterseniz işinize yarayabilir. Zira halkımız orjinal olmayan boya konusunda gereksiz bir hassasiyete sahip.
Biz eniştemle beraber benim bundan onceki 2004 a3'ün tavanını ve ve arka bagaj kapagını çekiç vurmadan balonla düzelterek, fırın boya attık.Orjinal renginden ayırt etmedi. vede arac gümüş gri renkti gümüş renk en cok boyayı bellı eden renktir.Bizde boyasız diyerek komsumuza sattık. arac hala komsumuzda.Allah bilir boyasız diye bınıyordur. itiraf etsemmı acaba 3 sene olmus artık
Eğer aracınızın boyası düzgünse ve dökülmeler fazla ilerlemediyse iyice güzelce bir pasta cila yapın. Vernik atmaları içinde, boyacıyla konuşun belki lokal vernik işlemi yapabilir.
ayıp laan senden araba alınmaz arkadaş
arkadaşlar benim aracında kaputun ortasından yaklaşık 15x30cm vernik atması yaptı. şefaf kabuk gibi bir tabaka çıkıyor(vernik). bunun lokal tamiratı mümkün mü? aracım boyalıydı galiba boyayan ilacını atmadan vernikledi. nasıl olacak?