0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı sonuçta eski mi eski işte
Ben pek anlamıyorum 2000 model araba kedi göz diye para etmiyor tek kusuru farı arabanın hava yastığı var klima var ama 95 model daha pahalı anlamıyorum
Şöyle gösteriyim>> http://www.sahibinden.com/cokk_acilll_memurdan_1998_toyota_gli_spesyal-98WQQaXQQ23425833WQQpXQQdisplayitembu araçda efsane kasa ve airbagli bir araç , ama sırf e100 olduğu için 13.000lira ediyor.
arkadaşlar bende 98 model corolla 1.3 xl var 69.000 km(orjinal km)kazasız piyasası nedir kaça satabilirim.
yok artık 98 gli special..bu araca 18 isteyenler var, üstelik o paraya alıcı bile var bu bedavaya satıyor..resmen bedava, xei gidiyor bu paraya
Emrah isimli arkadaş aslında mantıken haklı. Türkay'da başka bi konuda yazmış. Motor aynı, birçok parça aynı. Kasada ufak makyajlar var. Ama sırf farı kötü diye tutulmuyor araç. Halbuki özellik daha çok, daha modelli v.sAma Emrah'ın bunu açıklama şekli biraz talihsiz olmuş. Bit pazarı falan
Öyle bir mantık ki 98 Gli ile 2001 sol special i aynı fiyata verseler sanırım forum direk 98 gli yi tercih eder baksanıza benim anladığım bu, 98 gli otm, 96 xei, 2000 sol spc ve 99 luna special kullandım vvti soldaki motor hepsine taş çıkartır fiyatları aynı olmasına rağmen eski almanın biri bana mantığını açıklasın coronamı satıcam at arabasına binecem
Valla bendede 2001 vvt-i var ama 1998 4a-fe leri daha çok seviyorum , bence benim arabanın donanım haricinde onlardan bir artısı yok.
etmez