0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar siz oto piyasasını sadece istanbul-Ankaradan ibaret sanıyorsunuz herhalde.Anadolunun çoğu yerinde bu kasalar hala bu değerde.Bildiririm.....
bizim burdada speciallere 17 18 veriyorlar.xli xei'ler 14 15 15.500 rahat gidiyor
abi era 28.000de diyorsun sorun çıkarmaya başladı amortisörlerin ikisi de gitti, alttan sesler falan diyorsun bu nasıl çelişki bi de yakıştıramadım e15 varken 101 işime gelmez demeni bende ikisi de var, 101i tercih ediyorum (e15in garanti bitsin de bi )
Türkayım sen gel bizim bu yolları gör Ne amörtisör dayanır nede can Heleki kar yağdığı zamanlar dedem hastanedeyken.Annemle,ben sırayla hastanede refakatçi kalıyorduk.Kar asfaltı bir güzel delmişt.i o meteor çukurlarından içimiz cız ede,ede gümm,gümm diye altını vura,vura her gün lapseki-çanakkale arası 35 km gidiş 35 km dönüş gidip geldik,tam 1 ay.Yani çok normal land roverla gitsem eminim onunda alt takımını dağıtırdık.Ben çok önceden bekliyordum bu sorunu çıkarmasını valla helal olsun çok iyi dayandı.
95 xli edecegi fiyat maximum 9 bin o da biniciye nette 2003 yeni kasalara istiolar 17-18 ki o araba 9 da etmez bence
Hocam sende yerin dibine soktun iksleiyii
Üstad öyle diyorsunda yeni kasa 99-00 model corollolar gidiyor pazarda 11-12 ye kim verir o paraları onlara sonuçta bomboş bir araba isteyen olursa satılık 99 model otm, abs, klima, elektriklli camlar aynalar ve atiker lpg var isteyen olursa satarım 13 e corolla luna special mesela bu bir örnek olur
haa sen piyasayı bilmiyorsun sanırım senin yeni kasa dediğin corollaya piyasada tutulmayan kasa diyorlar
eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı sonuçta eski mi eski işte