0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aldığım adam yaptırmış ben hiçbirşey yaptırmadım 2. el aldığım için zamanı gelmeden birçok parçasını yeniledim şimdide araçtan soğudum (far ve görenin ya şoför müsün yada babanın arabası mı demesinden) ve aracı satılığa çıkardım, satmasam 19 jant 40 yanak lastik ve coilover ile birşeyler yapmaya başlayacaktım. tabi bide stoplara çorap çekecektim
Haftaya muayene gidiyorum, cam filmime sorun çıkarırlarsa indiririm bu siteyi sonra yok ben görmedim yok ben okumadım demeyin Noktalı film de ilk kez gördüm bir yaşıma daha girdim Sefa. İlk söylediğinde, bu otobüslerde reklamlar vardır ya onlar canlandı gözümden ama senin film dediğinde noktalar siyah. Enteresanmış.
ben olsam kimsenin dediğini takmaz, aracımın keyfini çıkarırdım, hakikaten çok güzel bir araç.ben bir mezun olayım, BMW 7.50 iL veya mercedes 500 sel alıcam, siz de sırf bunun için satmayın bence
Fotoğrafları göremiyorum da kendi fikrimi söyledim. Şahsen yarimin 2 numarası gayet iyi. Gerçi Oğuz beye koyu gelebilir.
Düzelttim fotoları yok benım demek istediğim aslında numarasından daha çok kalıtesı önemli kalitesız cam fılmı 3 numarada olsa kendını göstermıyor
bence olay 2 numarada platinyum güneşlik cam filmi http://img853.imageshack.us/img853/5682/spa0046.jpg
Ben era'ya dikkat etmemiştim ya o 2 numaramıymış toyota daha koyu görünüyor Bak şimdi kafam karıştı Bayram beyin yolladığı bu resimde çok koyu ortası yok mudur bunun yahu
Türkay'ım yahu , vize yaklaşıyor , 1 haftalığına ön camlarını bana versene