0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle yok bi standardı.. firmalar 1-2-3 gibi numaralar veriyor, kendi ürettikleri en koyuya 3 diyorlar biri diğerini tutmuyor falan.. adam gibi bir yerde yapılmalı çoooooook söyledim..arkasındaki bantta 3m yazıyor diye markası 3m olmuyor bunun bilincinde olarak, garanti belgesini belge olarak elinize alabileceğiniz yerlerde yaptırın.. sen getir 10 yıl garanti var değiştiririr diyip de elinize belge vermeyenlere teşekkür edin bir daha selam vermeyin vs vs.. bir de gidince bakın cam filminin koyuluğuna. adamın takacağına bakın
bu hafta sonu gelme , öbür hafta sonu gel , egzozu sökucem mecbur zaten , simota kalsın , ön camlar film olduğundan kıllatmasınlar diye ya sökturcem yada böyle ödünç bulcam, arkalara kimse bişey diyemiyor zaten arabamı stock görmeme dayanamassam herşeyi sana veririm söyleyim bak
Doğru söylüyorsan valla türkay bak benim bilgim yoktu bunlarda söylediğin iyi oldu yaptıracak olursam ona göre dikkat ederim artık...
bu haftasonu geliyorum ya kesin, gizli saklı türker sınava gircek yanında olmak istiyorum..egsoz dediğin gibi kesin, amortisörleri değiştirmen lazım, cam filmleri de kalsın abi bir sorun olmaz
Ne o Türkay, Tunç gider yapmış sana
vallahi bişiy yapmadım ,dur naapmışım , Reis karıştırma ortalığı BİR TANE arkadaşım var zaten ... not: tabi siz bizim çeşme - kuşadası turlarımızı kıskanıyorsunuz, yaz gelsin bak neler yapcaz biz
Sevenleri ayırmak bize yakışmaz zaten
reyis kuşadası planı var da onu diyor tuncun şimdi durum şöyle;meleğin bu hafta ve bir sonraki hafta sunumu var, benim 4 ve 5 nisanda iki sınavım, 15 nisanda ve 5 nisanda da bi sunumum var.. yalan olcak gibi duruyor abi