0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya yanlış anlamayın ama bence bu olması gereken birşey , Arabaya para harcayabilecek olan adamdan bence vergide alınmalıdır.
Bu konuda diğer ülkelerdeki uygulamalar nasıl acaba? Tamam simsiyah filmler görüşü kısıtlıyor ve tehlike yaratıyor ama bu tamamen yasaklama yerine kontrollü bir çözüm uygulamaz mı? Bunun yapıldığı ülkeler var mı biliyor musunuz acaba?
Konu nerden nereye geldi yine. Devletin vergi alma politikasını bence başka bir başlıkta tartışalım. Araç ve benzin fiyatları bile nasıl bir vergi sistemimiz olduğunun açık kanıtı zaten...Ben bu konuyla ilgili google araştırmasından birşey çıkaramadım. Yani bu şekilde bir düzenleme olduğuna dair bir şey yok. Ayrıca yayınlanan bir genelge veya standartların değiştiğine dair bir şeyde görmedim olsa büyük bir ihtimalle elimden geçerdi. Sonuçta hala film cam yasak ve düzenli kontrollerin yapılması yönünde ki talimatlar geçerli. Bu konuda diğer ülkelerdeki uygulamalar nasıl acaba? Tamam simsiyah filmler görüşü kısıtlıyor ve tehlike yaratıyor ama bu tamamen yasaklama yerine kontrollü bir çözüm uygulamaz mı? Bunun yapıldığı ülkeler var mı biliyor musunuz acaba?
f) abarth egzostlar , dış hava filitreleri ki yaptığı gürültü inanılmaz.