Gönderen Konu: Her usta dediğim kişiler usta değilmiş!  (Okunma sayısı 2407 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Her usta dediğim kişiler usta değilmiş!
« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2010, 21:52:16 »
.Deneme yanilma yontemiyle bulunuyor ustalar, tavsiye bile yetersiz.Ama arada olan arabaya oluyor.

bak buna diyecek sözüm yok Abi. Allah tan corollam hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar. (çok şükür )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2010, 21:52:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2010, 22:03:26 »
Insallah sorun cikarmaz da.

Benim araba 16-17 yasinda, servislere sadece bakim icin gidiyorum sukur, yoksa bir bozulma, bir problem icin degil.Problem servise gittikten sonra basliyor, Oktay :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 22, 2010, 01:13:03 »
abiler yorumlarınız düşünceleriniz için çok sağolun.Ama şunuda belirteyim ben hep tavsiye eden ustaya gittim %2 sinden memnunum açıkcası.Ya işcilik iyi parcası dandik ya parçası iyi işcilik 0 :(  daha bunlar neki.15 ınc jant taktık.camurluk agızlarına hafif sürtme yaptı kaportası kazalı burası extra macun var o sürtüyo dedi. başka ustaya gittim yok abi ne macunu tertemiz maşallah dedi.başkasına gittim komple boyalı olduğunu anlamadı bile.amaaan ben bıktım abiler ustaların kahrını,ustayım diye havasından yanına yaklaşılmayan adamların ağız kokusunu çekmekten.Türkay abi haklısın abi Ankara da 4 gün kaldım pek gezemesemde ne bileyim hayat akıyorr ya :D :D  :dans3: :daghan:
babama dedim tek hayalim kapalı bir garajımın olması.zaten bir olsa sanayi yolunu unuturum herşeyini kendim yaparım arabamı en iyi ben tanırım en iyi işçiliği kendim yaparım.Kirpi yavrusunu pamuğum diye sever :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN