0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu sektörede standart getirilmesi şart bence. Önüne gelen, her fırsatta milleti sağmaya çalışıyor malesef.
Kesinlikle. Yedek parçacılara sözüm yok ama bir yerde montaj veya tamir yapılıyorsa mutlaka bir şekilde sertifikasyon zorunluluğu getirilmeli. Kullanılan aletlerin belirli periyotlarla kalibrasyonu şart koşulmalı. Bu sektöre mutlak surette çeki düzen verilmeli.
arkadaşlar,ben 12 yaşımdan beri sanayide çalışan biri olarak sizlere tavsiyem gittiğiniz ustayı araştırın nerden gelmiş kimde yetişmiş bunu iyice anlamadan ustaya gitmeyin yok giderseniz bile aracın başından ayrılmayın şimdi beni yanlış anlamazsanız şöyle bir durum var bizim eğitim sistemimiz tamamen yetersiz meslek okullarından yetişen teknikerler diplomasına güvenip dükkan açıyor ve sonuç hüsran usta dediğin zaman o işin içinden gelecek çıraklığını yapacak yani okul hiç bir zaman usta yetiştirmedi staj dönemleride bir şey kazandırmaz onlara aramızda tekniker arkadaşlar mutlaka vardır onlar beni daha iyi anlar okuldan kazandıkları tek şey diplomadır ama zamanla tabiki usta olacaklar ama senin benim aracımda öğrenecekler zira çıraklık eskide kaldı iyi bir usta o işin çıraklığını yapandır sona aracın tamiri bitmeden evine gitmez işi uzunsa kendine çilingir sofrasını kurar ve hem rakısını yudumlar hemde aracı hilesiz tamir edip sahibine teslim eder.....selamlar
Ahmet abi sen bari deme yaa. bizde discovery seyredip duruyoruz. vay be adamlara bak tam profesyonel deyip hayıflanıyoruz.