Gönderen Konu: Araçta usb memory ve sd kart ile müzik keyfi (xcarlinke alternatif)  (Okunma sayısı 4800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba,

Benim müzikçalarımda usb  seçeneği  mevcut, ihtiyacım  yok. Ancak aracının orjinal müzik sisteminden vazgeçemeyenler, sadece track cdye mahkum olanlar ve yüzlerce mp3 arasından seçim yaparak keyifle müzik dinlemek isteyenler, kısacası  çok pahalı bir  ürün olan xcarlinke  mahkum olanlar vee müzik sisteminde  aux girişi  olanlar. ;)

Biraz  reklam gibi  oldu  diyeceksiniz  şimdi Osman bişey icat  etti  bize  satacak :)    Valllaha ne  kadar  faydalı  olur bilemiyorum  ama  http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.35199linkteki  ürün minik  bir  anfi. Ama uzaktan kumandası  olan, usb, mmc kart destekleyen ve bunların içindeki müzikleri çalabilen bir anfi. Fiyatta bana  kalırsa  çok  makul. Bu ürünü sisteminde  aux  girişi  olanlar çok rahat kullanabilecekken olmayanların aux girişine ihtiyaçları  var.  Umarım forumdan işine  yarayan arkadaşlarımız  çıkar.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
Çok pratik bir alet fakat bunu avensisimin neresine saklayabilirim ve aux girişine takınca ortalıkta kablo görünmemesini nasıl sağlarım bilmiyorum  :wacko:
2006 TOYOTA AVENSİS 2.0 Elegant Executive

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 136 kere teşekkür etti
Çok pratik bir alet fakat bunu avensisimin neresine saklayabilirim ve aux girişine takınca ortalıkta kablo görünmemesini nasıl sağlarım bilmiyorum  :wacko:

Bence bu cihazı torpidoya koyulacak, eğer aracınızda aux girişi teybin arkasındaysa ne  ala, değilse ne bileyim birazcık uğraşacaksınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
süper paylaşım olmuş osman abi Teşekkürler :)
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
çakma bu çakma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
tan bey, form kurallarımız gereği tanışma bölümünde kendinizi ve aracınızı kısaca tanıtır bir mesaj ile tanışabilir miyiz? şimdiden teşekkürler, iyi formlar...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
torpidoyamı bu cıhaz torpıdoya koyulurmu hıc..dandık bır seye benzıyor ustelık bunu yurtdısından getırtme külfetide cabası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 136 kere teşekkür etti
torpidoyamı bu cıhaz torpıdoya koyulurmu hıc..dandık bır seye benzıyor ustelık bunu yurtdısından getırtme külfetide cabası..

Dandik olup olmadığına bir şey diyemem, yurtdışından getirme külfetine  gelince; oradaki fiyatlar kargo dahil ve neredeyse Türkiyeden kısa  sürede  geliyoır. Yaklaşık 3 günde. Üstelik şu kargo bu kargo oyalanmıyorsunuz PTT ile evinize teslim. 

Ayrıca bu önerim aracının orjinalliğinden vazgeçmek istemeyerek, xcarlink denen alete 250-300 TL vermeyi düşünenler  içindi. Siz isterseniz  alırsınız bir  xcarlink  dinlersiniz.  Ama bu cihazı alırsınız dandik de çıkmazsa nereden baksanız 250 TL kardasınız.

Allaha şükür o kadar yurtdışından alışveriş  yaparım, 0,5 USD den tutunda 80-90 USD lik ürünlere  kadar  aldım. Daha hatalı çıkan olmadı. Kaldıki adamlar paketlemeye o kadar özen gösteriyorlarki  şaşarsınız. 0,50 USD lik bir ürünün belki o ambalaj zarfı  ürünün değerinden  fazladır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
benım aracımda zaten xcarlink kullanıyorum omur boyu garantı verdıler kafam rahat üc kuruş fazla veririm kafam rahat serviside var eeee..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
benım aracımda zaten xcarlink kullanıyorum omur boyu garantı verdıler kafam rahat üc kuruş fazla veririm kafam rahat serviside var eeee..

Eeeesi şu ki bilader Osman bey profilinde de belirttiği gibi ''Bilgi Paylaşıldıkça Artar'' mantığıyla hareket ederek insanlara yardımcı olmaya çalışıyor ;)