0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim direk ön camda da vardı film , ön yan camlarda bence fazla sorun çıkmaz ama normal öndeki camında varsa direk durduruyorlar
çok güzel olmuş.ama trafikle sıkıntı yaşayabilirsiniz
bu aralar trafik ekipleri sürekli filmden dolayı çeviriyor dikkatli olun , benimkileri söktüler ön cam da da vardı , geçen hafta da 2 tane polis gördüm yol kenarında 2 tane vatandaşın arabasından söküyodu
Büyük cesaret Tunç, umarım br sorun yaşamazsın
Ön cam derken, ön-yan cam değil mi??
Arkalar renkli cammı Tunç? Ön yan camların film olması bence de sorun yaratabilir. Bu arada o öndeki araçta 1970 lerden bir Opel mi?
birkaç defa gaza bas diyip egzozun sesini dinlediler ama abart egzoz varmı diye
hehe bu olay benimde başıma gelmişti birkere geçen sene taksimde , taksimde işim vardı , çıkıyoken ışıkların orda bir polis sağa çek dedi , çektim o zaman filmlerde vardı gerçi arabamda ama daha ön cama çekmemiştim onlara hiçbirşey demedi , ama egzosuma takıldı diyo ki gaza bas sesi dinliycem , ben de basıyom basıyom ses çıkmıyo adam yarım saat onu çözmekle uğraştı , diyorum abi benim araba dizel ses çıkmaz inanmıyo , vana mı var diyo arabanda ben de yok yaf dedim çene döktüm biraz , en sonunda inandı bıraktı
yanılmıyorsam 1974 Rekord 1900 yan komşumuzun ÖTV muhabbettinden faydalanmak için aldı. arkadaki 131 de onların
aynısından babamın komşusunda vardı. haki yeşil, wagon modeli. ne araba be.... 2004 de (yılda yanılabilirim) yaklaşık 15-20 yıl kullandığı arabayı ötv indirimine verip 0 araba almıştı.