0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen yıl değiştirdim ben de
hemen benimde değişenim yok der gibi cevap yazmışın güzel kardeşim. ama şimdi övünebilirsin geçen yıl değiştirdim gibi.
türkayım her kauçuğun bir raf ömrü vardır. nasıl arabanın altındaki lastik 4-5 yılda taşlaşıyorsa triger kayışı da sertleşir. üreticiler ömür belirlerken atıyorum "100.000 Km -5 yıl" der. hangisi erken dolarsa...
bu forumda en acıdığım araba sizinki arda..
Türkay abi az kaldı seneye bu zaman ehliyet cebimde olcak inşallah...O zaman uçurcam arabayı...
evet ancak araç sürekli yetkili serviste (izmir akdemir) bakıldı, ben bu bilgiyi ilk öğrendiğimde söylemiştim, hiç gerek yok, 100.000kmde değiştiririz demişlerdi, 11. yılında 94.000kmde değiştirildi
Dikkatli ve tedbirli araç kullanalım lütfen
Uçurcamdan kastım, araca çok iyi bakcam...
Aracı bugün 0-100 denemesine çıkardım kahkahamı atayım ağlayayımmı anlamadım 14-15 saniye arasında canımı sıktı...Artık kullanmicam soğudum...
Ama uğraşırsanız 2vites geçişindede patiye düşmezseniz 9-10 saniyede hızlanırsınız problem yoksa
problem olmaz abim o zaman bugün de denedim hava filtresni söküp 10-13 saniye aralığına kadar düştüm demekki hava filtreside en büyük problem
usta var, usta var türkayım. kiminin oaraya ihtiyacı var, kiminin dürüstlüğe.