Gönderen Konu: Bilica'cılar Komik Değil Trajiksiniz  (Okunma sayısı 4588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: Bilica'cılar Komik Değil Trajiksiniz
« Yanıtla #20 : Nisan 20, 2010, 23:55:48 »
Başka zaman en büyük Fenerbahçeli Atatürk çığlıkları atanlar şimdi nedense sessiz kalıyor :)
Ulan iyi ki kaybettiniz be :D
2 sene önce Türkiye kupası maçında hakem maçı rezil etti, gıkınızı çıkarmadınız.
Geçen hafta Ankaragücü'nün %500 penaltısı verilmedi konuşmadınız, bi kaybettiniz, 1 sene boyunca ağlarsınız artık :D
SIU Corolla T-Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 20, 2010, 23:55:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 21, 2010, 00:31:11 »
Bu üç büyükler ne zaman kendi aleyhlerine bir durum olsa yaygarayı koparıyorlar... 3-5 ay önce Fenerbahçe, şimdi de Beşiktaş... Galatasaray'da aynı... Eğer kendi lehlerine bir hata yapılırsa sessiz kalıyorlar... Erhan'ın alıntı yaptığı yazıyı yazanlar, gol attıktan sonra cinsel organını bir güzel kaşıyan adamla discoya gitmek isteklerini beyan ediyorlardı... Bilica denen alçağın yaptığı hareket Fenerbahçe'yi bağlamaz... Bu adam derhal gönderilmelidir ama lütfen Fenerlisi, Cimbomlusu, Beşiktaşlısı, herkes, kendi takımlarının bulaştığı rezaletleri görmezden gelip, bir dürüst biz varız havasına girmesin... Komik oluyorlar...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 21, 2010, 07:52:48 »
Bu üç büyükler ne zaman kendi aleyhlerine bir durum olsa yaygarayı koparıyorlar... 3-5 ay önce Fenerbahçe, şimdi de Beşiktaş... Galatasaray'da aynı... Eğer kendi lehlerine bir hata yapılırsa sessiz kalıyorlar... Erhan'ın alıntı yaptığı yazıyı yazanlar, gol attıktan sonra cinsel organını bir güzel kaşıyan adamla discoya gitmek isteklerini beyan ediyorlardı... Bilica denen alçağın yaptığı hareket Fenerbahçe'yi bağlamaz... Bu adam derhal gönderilmelidir ama lütfen Fenerlisi, Cimbomlusu, Beşiktaşlısı, herkes, kendi takımlarının bulaştığı rezaletleri görmezden gelip, bir dürüst biz varız havasına girmesin... Komik oluyorlar...
Ali Rıza Abi, cinsel organını gösteren adam o hareketin üzerine ilk uçakla gönderildi zaten ;)
Hata olur. Futbol hatalar oyunu zaten. Ama adı üstünde hata. Kötü niyet değil yani :)

şimdi beni yanlış anlamayın fanatik falan değilim de muhabbet tencere dibin kara senin ki benden kara oldu iyice. Erhan yazdığın yazıda sonuna kadar haklısın, ama tamamen bjk fanatiği tarafından yazılmış. geçen kadıköydeki fb-gs maçında gs'liler yoldan geçen araçları taşlamadı mı? sizin stadınızda adam öldürülmedi mi? vs. vs. bunlar saymakla bitmez. objektif olmadan bunlardan bahsetmenin hiç bir anlamı yok. neden hep yenilen taraf tribünlerden, centilmenlikten bilmem neden bahsediyor?
Bahsettiğin adam öldürme olayı doğru abi. İşin ilginçtarafı öldürülen kişi de Beşiktaş taraftarı :huh: Kesinlikle açıklaması olmayan bişey. Zaten konu o zaman çözülüp suçlular gereken cezayı almıştı.
Futbol 3 ihtimalli bir oyun. Sahaya çıkmadan bunu kabullenmek lazım. Kabullenemiyosan zaten yapma bu sporu. Ama saha dışındaki oyunlar nedense hep Fenerbahçe cephesinde oluyor. Önce Rıza Hoca'ya hakaret, sonra yine Beşiktaş maçında açılan "İTAAT ET" yazılı pankart (İT kelimesi siyah beyaz yazılmış!) Nasıl bir terbiyesizliktir bu. Ufak göndermeler şakalar olur da nedense Fenerbahçe maçlarında bu haddini aşıyor. Neyse ya kimse yoğurdum ekşi demez zaten. Saygılar herkese.

Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 21, 2010, 09:04:49 »
::)  ;)

Ahmet :) Seni yeniden görmek ne güzel :) Hoşgeldin sefa getirdin, başım gözüm üstüne geldin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Nisan 21, 2010, 10:29:14 »
arkadaşlar,ben bir fenerbahçe fanatiği olarak yapılan yanlışlara katılmıyorum bu türk futboluna yapılan yanlıştır ve bilica nın hemen gönderilmesinden yanayım bu yalnızca yapılan hareket içindir o hareketi alex yapsa yinede görüşüm değişmez benim tek tesellim bunu yapan bir türk futbolcusu olmadığı bize zarar hep yabancılardan geliyor yaksa rekebet güzeldir zaten büyük takımlar birbirini tamamlıyor bir fener veya galatasaray olmasa beşiktaşın ne önemi var yada tam tersi ha bide geçtiğimiz haftalarda oynanan fb gs maçında volkanın yaptığı harekette çok yanlıştı bu seyirciyi tahrik edecek hareketide onaylamıyorum.sporculara her antremandan sonra en az 30 dakika ahlak dersi vermek gerekir aslında atatürkün idealindeki sporcuların yetişebilmesi için........selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 21, 2010, 10:44:16 »
Ahmet :) Seni yeniden görmek ne güzel :) Hoşgeldin sefa getirdin, başım gözüm üstüne geldin :)

EYvallah Ümit'im saolsın hoşgördük ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 21, 2010, 13:04:00 »
Suphi Abi çok teşekkürler.
Senin gibi futbolseverlerin olduğunu görmek en azından ilerisi için umut verici :)

arkadaşlar,ben bir fenerbahçe fanatiği olarak yapılan yanlışlara katılmıyorum bu türk futboluna yapılan yanlıştır ve bilica nın hemen gönderilmesinden yanayım bu yalnızca yapılan hareket içindir o hareketi alex yapsa yinede görüşüm değişmez benim tek tesellim bunu yapan bir türk futbolcusu olmadığı bize zarar hep yabancılardan geliyor yaksa rekebet güzeldir zaten büyük takımlar birbirini tamamlıyor bir fener veya galatasaray olmasa beşiktaşın ne önemi var yada tam tersi ha bide geçtiğimiz haftalarda oynanan fb gs maçında volkanın yaptığı harekette çok yanlıştı bu seyirciyi tahrik edecek hareketide onaylamıyorum.sporculara her antremandan sonra en az 30 dakika ahlak dersi vermek gerekir aslında atatürkün idealindeki sporcuların yetişebilmesi için........selamlar
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Nisan 21, 2010, 21:17:26 »
eyvallah erhan kardeşim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 22, 2010, 17:22:22 »
çok güzel bir yazı
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif