0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başka zaman en büyük Fenerbahçeli Atatürk çığlıkları atanlar şimdi nedense sessiz kalıyor
Bu üç büyükler ne zaman kendi aleyhlerine bir durum olsa yaygarayı koparıyorlar... 3-5 ay önce Fenerbahçe, şimdi de Beşiktaş... Galatasaray'da aynı... Eğer kendi lehlerine bir hata yapılırsa sessiz kalıyorlar... Erhan'ın alıntı yaptığı yazıyı yazanlar, gol attıktan sonra cinsel organını bir güzel kaşıyan adamla discoya gitmek isteklerini beyan ediyorlardı... Bilica denen alçağın yaptığı hareket Fenerbahçe'yi bağlamaz... Bu adam derhal gönderilmelidir ama lütfen Fenerlisi, Cimbomlusu, Beşiktaşlısı, herkes, kendi takımlarının bulaştığı rezaletleri görmezden gelip, bir dürüst biz varız havasına girmesin... Komik oluyorlar...
şimdi beni yanlış anlamayın fanatik falan değilim de muhabbet tencere dibin kara senin ki benden kara oldu iyice. Erhan yazdığın yazıda sonuna kadar haklısın, ama tamamen bjk fanatiği tarafından yazılmış. geçen kadıköydeki fb-gs maçında gs'liler yoldan geçen araçları taşlamadı mı? sizin stadınızda adam öldürülmedi mi? vs. vs. bunlar saymakla bitmez. objektif olmadan bunlardan bahsetmenin hiç bir anlamı yok. neden hep yenilen taraf tribünlerden, centilmenlikten bilmem neden bahsediyor?
Ahmet Seni yeniden görmek ne güzel Hoşgeldin sefa getirdin, başım gözüm üstüne geldin
arkadaşlar,ben bir fenerbahçe fanatiği olarak yapılan yanlışlara katılmıyorum bu türk futboluna yapılan yanlıştır ve bilica nın hemen gönderilmesinden yanayım bu yalnızca yapılan hareket içindir o hareketi alex yapsa yinede görüşüm değişmez benim tek tesellim bunu yapan bir türk futbolcusu olmadığı bize zarar hep yabancılardan geliyor yaksa rekebet güzeldir zaten büyük takımlar birbirini tamamlıyor bir fener veya galatasaray olmasa beşiktaşın ne önemi var yada tam tersi ha bide geçtiğimiz haftalarda oynanan fb gs maçında volkanın yaptığı harekette çok yanlıştı bu seyirciyi tahrik edecek hareketide onaylamıyorum.sporculara her antremandan sonra en az 30 dakika ahlak dersi vermek gerekir aslında atatürkün idealindeki sporcuların yetişebilmesi için........selamlar