0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Takım tutmam. Futbolu önemli maç olursa izlerim. (Hoşuma giden tüm sporları izlerim.)Bu monteyi dün görmüştüm. Burada bu konuyu görünce aktarmak istedim.
Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim. M.K.Atatürk Bende.
şimdi beni yanlış anlamayın fanatik falan değilim de muhabbet tencere dibin kara senin ki benden kara oldu iyice. Erhan yazdığın yazıda sonuna kadar haklısın, ama tamamen bjk fanatiği tarafından yazılmış. geçen kadıköydeki fb-gs maçında gs'liler yoldan geçen araçları taşlamadı mı? sizin stadınızda adam öldürülmedi mi? vs. vs. bunlar saymakla bitmez. objektif olmadan bunlardan bahsetmenin hiç bir anlamı yok. neden hep yenilen taraf tribünlerden, centilmenlikten bilmem neden bahsediyor?
Şahsen okudum Erranım.. Kadıködeyde yapılanları tabiki deteklemiyorum ama bu böyle gelmiiş bir devrandır... Dün inönüde olan bugün kadıköyde yarın samiyende olur çoook geniş kitlelere sahip oluşumlardaki olayları o oluşuma yıkammayız... Ki paylaşımı aldığın yerde kendi forumunuz Keşke hiçbiri olmasa salt fubolumuzu izleyebilsek... Futbol insanlarından fazla boşboğaz yorumcular bile ortalığıı birbirine katıyor ve maleseeef kendi FİKRİ olmayan insanımız bu böyle dedi şu şöyle dedi diye geziiiiyor ortalıkta... Bence futbol biir gerçektir ve gerçek olan birşeyi tartışmak gereksizdir Bu yorumuda bu başlık altında tartışma olmasın diye yazdım mazur görüle Erranım
Bende.