0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auris'lere en az 3bin YTL indirim lazım... Türkiyede üretiliyorlar, nasıl ithallerle aynı fiyata geliyorlar anlamış değilim...[/quote]Sıze katılıyorum.Corolla dısarıdan gelıyo ve sedan bır arac aurıs ıse hem turkıyede uretılıyo hemde hatchback bır arac ıkısının fıyatlrı kesınlıkle aynı olmaması lazım. Toyota guzel bır ındırım uygulayacak bence yaz donemıde gelıyo bu otomotıv ıcın bıraz olu sezon oldugundan bu sezonda satısları yuksek tutabılmek ıcın ıyı bır ındırıme gıtmesı gerekıyo eger gıtmesse aurıs bu satıslarla hıcbırsey yapamaz. Hedefledıklerı satısları tutturması ıcın hemde eskı modelın satıslarını yakalayabılmelerı ıcın enınde sonunda ındırıme gıdecekler.Hedeflefıklerı satıs adedıde eskı corolla hatcbackın bır senede sattıgı adeddende fazla:D:D
auto show bitti artık gözümde 7 senedir poşeitne kadar sakladığım okutmadığım dergi artık kapağında hoşuma giden bişi olursa alıcam test tam anlamıyla gizli güçlere göre çevrildi[/quote]Daha yeni mi?Anladın kardeş ben auto showu 4 sene önce bıraktım tamamen alman kölesi oldular çıktılar.Toyota dünya birincisi ve dünyada teknolojiye yön veren marka olarak ilk onda ki tek otomobil üreticisi...
auris goren var mı yollarda, ben ankara'da hic gormedim. herhalde hic tutmadı, bakalım toyota da sonbaharda buyuk bir indirim soz konusu olabilir.[/quote]Merhaba Nejat Bey;İstanbulda yavs yavaş çoğalmaya başladı,insanlar ilk once tereddğt ettiler sanırım ama kullanmaya başlayınca karar vermekte fazla geçikmiyorsunuz
Auris'lere en az 3bin YTL indirim lazım... Türkiyede üretiliyorlar, nasıl ithallerle aynı fiyata geliyorlar anlamış değilim...[/quote]Eveet, galiba Toyota yetkilileri benim mesajlarımı yakından takip ediyorlar. Gelin görün ki, Auris'in neredeyse bütün modellerinde 2500 - 3000 YTL arası "teşvik primi" var (herhalde benim "indirim" lafımı çalsalar dava açacağımı düşünmüş olmalılar )