Gönderen Konu: Kompakt Sınıfın Lideri Auris  (Okunma sayısı 10834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Çakma Jaguarım :DD
    • AUTORALL
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Kompakt Sınıfın Lideri Auris
« Yanıtla #20 : Nisan 27, 2007, 16:47:10 »
evet bende test ettim gercekten hosuma gitti ve yeterince kaliteli ve 1.4 dizel olmasına rağmen çok seri
(Volkswagen Transporter) {53} 240D MERCEDES (Toyota Corolla 00)
Sevdaluk ede ede       Ben daha dayanamam
Yandı yüreğim yandı    Can boğaza dayandı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 27, 2007, 16:47:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2007, 17:27:56 »
Alper: Büyük harf ve argo kullanımı yüzünden editlenmiştir.
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2007, 00:42:00 »
doğuş gurubu aracları anlatır över durur yılladır otohaber autoshow corollayla civic kıyaslar diğerlerini koymaz hep 1-2 puanla 2. falan olur almaya gerek yok ne otoshow ne autoshow yıllardır alırım hep aynı şeyler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Haziran 04, 2007, 19:18:50 »
auris fena değil ama eski corolla hatcback i çok andırıyo bana bide iç dizanyn olarak vitesin oradaki boşluğu farketmeyeniniz yokdur sanırım o kısım başarısız bence ama dizelleri çok sessiz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR........!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2007, 19:32:24 »
bence toyota önce salıncak sisteminden vazgeçip tam bağımsız süspansüyona geçmeli
yoksa sıralamayı ben kendim yaparım almanya müştri memnuniyeti sıralaması 1.si toyota
konuştuğum almanlar hep bunu söylüyor ama ben yol tutuştan memnun değilim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 14, 2007, 07:52:03 »
mayıs ayı auris satisları rezalet,

dedigimiz oldu, araba o fiyatla sıctı. gerci toyota'nın pek taktıgı yok ama, otohaber elimde 340 adet satmış, ocak mayıs doneminde de 740.

yakında kampanya gelir.

sedan iyi durumda ama oda benzinlisi mi, dizel mi bilmiyorum. dizel cok tuttu diyorlar, benzinlide de el altından 2-3 milyar indirimler varmış. neyse toyota cephesinde isler boyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 14, 2007, 09:39:36 »
Auris'lere en az 3bin YTL indirim lazım... Türkiyede üretiliyorlar, nasıl ithallerle aynı fiyata geliyorlar anlamış değilim...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #27 : Haziran 14, 2007, 13:42:13 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
Auris'lere en az 3bin YTL indirim lazım... Türkiyede üretiliyorlar, nasıl ithallerle aynı fiyata geliyorlar anlamış değilim...
[/quote]

Sıze katılıyorum.Corolla dısarıdan gelıyo ve sedan bır arac aurıs ıse hem turkıyede uretılıyo hemde hatchback bır arac ıkısının fıyatlrı kesınlıkle aynı olmaması lazım. Toyota guzel bır ındırım uygulayacak bence yaz donemıde gelıyo bu otomotıv ıcın bıraz olu sezon oldugundan bu sezonda satısları yuksek tutabılmek ıcın ıyı bır ındırıme gıtmesı gerekıyo eger gıtmesse aurıs bu satıslarla hıcbırsey yapamaz. Hedefledıklerı satısları tutturması ıcın hemde eskı modelın satıslarını yakalayabılmelerı ıcın enınde sonunda ındırıme gıdecekler.Hedeflefıklerı satıs adedıde eskı corolla hatcbackın bır senede sattıgı adeddende fazla:D:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
« Yanıtla #28 : Haziran 15, 2007, 16:21:58 »
modelin ülkemizde üretilmesinin bize hiç bir faydası yok çünkü toyotasa otomobilleri toyota europe un brüksel deki merkezinden satın alıyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 15, 2007, 17:11:56 »
o zaman ihraç edip tekrar ithal mi ediyorlar? (bu arada dünya kadar vergi de biniyordur)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 16, 2007, 19:52:35 »
Alıntı yapılan: Doğan Keleş
auto show bitti artık gözümde 7 senedir poşeitne kadar sakladığım okutmadığım dergi artık kapağında hoşuma giden bişi olursa alıcam test tam anlamıyla gizli güçlere göre çevrildi
[/quote]

Daha yeni mi?Anladın kardeş ben auto showu 4 sene önce bıraktım tamamen alman kölesi oldular çıktılar.Toyota dünya birincisi ve dünyada teknolojiye yön veren marka olarak ilk onda ki tek otomobil üreticisi...
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Haziran 24, 2007, 14:51:20 »
bir okur auto show a bir karşılaştırma hakkında mail atmış volkswagen nasıl mercedes i geçer diye bunlar da biz lisansör kaynaklı karşılaştırmaları puan tablosuna dokunmadan yayınlıyoruz demiş.yalana bak  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Temmuz 02, 2007, 17:37:13 »
auris goren var mı yollarda, ben ankara'da hic gormedim. herhalde hic tutmadı, bakalım toyota da sonbaharda buyuk bir indirim soz konusu olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #33 : Temmuz 02, 2007, 17:48:18 »
Alıntı yapılan: Nejat Brohi
auris goren var mı yollarda, ben ankara'da hic gormedim. herhalde hic tutmadı, bakalım toyota da sonbaharda buyuk bir indirim soz konusu olabilir.
[/quote]

Merhaba Nejat Bey;

İstanbulda yavs yavaş çoğalmaya başladı,insanlar ilk once tereddğt ettiler sanırım ama kullanmaya başlayınca karar vermekte fazla geçikmiyorsunuz
H.Volkan BAYRAMGİL....
Auris 1.6 M/M SR

Yer SİYAH, gök BEYAZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Temmuz 03, 2007, 01:03:00 »
toyota her zaman bunu yapıyor ... yavaş yavaş insanlar görmeye ve merak etmeye başlıyorlar doğru yolu bılmak gibi birşey golf 5 in ikinci el değerlerine bakınız sonra civic onlarca ikinci ele düşmüş durumda sanırım sessiz ve derin ilerleyiş bu olsa gerek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Temmuz 09, 2007, 13:56:41 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
[/quote]

Eveet, galiba Toyota yetkilileri benim mesajlarımı yakından takip ediyorlar. Gelin görün ki, Auris'in neredeyse bütün modellerinde 2500 - 3000 YTL arası "teşvik primi" var (herhalde benim "indirim" lafımı çalsalar dava açacağımı düşünmüş olmalılar )
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 09, 2007, 14:19:15 »
primleri satmayan modellere yapmışllar ama. dizelde otomatikler primsiz mesela.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #37 : Temmuz 09, 2007, 19:05:26 »
Auris'in iç tasarımı Vites'in altındaki boşluk hariç çok güzel ama iç döşeme ve aksesuar malzeme kalitesi bence Corolla HB'den kötü Tabiki Mekanik aksamına herzamanki gibi toyota kalitesi ışığında bişi denemez.. Fiyatlar bence Ağustos Eylül'de daha çok düşer..
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #38 : Ağustos 28, 2007, 21:18:50 »
kesinlikle autoshow vw grubunun kölesi.corolla test edilince fren mesafesi 37 m çıkıyor ama golf le kıyaslayınca 41 m. golf tek başına test edilince 39 m. corolla ile karşılaştırıldığında 36 m. ...

audi mercedes i geçmişmiş. hadi ya .daha arkadan itiş araba üretemediler.  a6 dediğimiz araç minimum 1.6 1.7 ton ve önden çekiş.olurmu öyle saçmalık.  hadi güvenliğine lafım yok .ama nasıl oluyorda sürüş zevki konusunda mercedes ile kıyaslanabilir.

skoda fabia nasıl olurda toyota yaris ten daha başarılı olur. fabia denilen araba polo ıbiza dan sonra vw grubunun üçüncü kaliteli modeli nasıl olurda yaris ten kaliteli olur.yaris i inceledim 10 dk. sonra peugeot bayisindeydim ve 407 yi inceledim tuşları elimde kalacaktı neredeyse.(aynı şekilde ertesi gün ford focus u inceledim.bence kompakt sınıfta en kalitesiz iç mekan focus ta.eski yaris ten bile kötüydü içi.ama haklarını vermek lazım vites geçişleri ve direksiyon tepkileri harika.sürüş zevki konusunda sınıf lideridir bence ama alınır mı alınmaz)

ama son olarak birşey sormak istiyorum bu verdiğiniz linkteki puanlamalar ile autoshow daki puanlama aynı .
autoshow un adil olmadığı konusunda aynı fikirdeyim.ama burada puanlar aynı yazılmış tr de de .acaba link mi değişti sonradan???

uzun olduğu için özür dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Ağustos 28, 2007, 21:30:39 »
ben aurisin lider olduğundan emin gibiyim ama puanlama değişmiş sanırım. anlayamadım gitti.

sizin bahsettiğiniz karşılaştırmanın orijinalinde ise 1.fabia, 2. yaris, 3.a serisi ve 4.clio. ama yine autoshow yerleri değiştirmiş ve yarisi 3. yapmış