Gönderen Konu: Kompakt Sınıfın Lideri Auris  (Okunma sayısı 10898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Kompakt Sınıfın Lideri Auris
« Yanıtla #40 : Ağustos 29, 2007, 03:20:51 »
Alıntı yapılan: Harun Başaran
kesinlikle autoshow vw grubunun kölesi.corolla test edilince fren mesafesi 37 m çıkıyor ama golf le kıyaslayınca 41 m. golf tek başına test edilince 39 m. corolla ile karşılaştırıldığında 36 m. ...

audi mercedes i geçmişmiş. hadi ya .daha arkadan itiş araba üretemediler.  a6 dediğimiz araç minimum 1.6 1.7 ton ve önden çekiş.olurmu öyle saçmalık.  hadi güvenliğine lafım yok .ama nasıl oluyorda sürüş zevki konusunda mercedes ile kıyaslanabilir.

skoda fabia nasıl olurda toyota yaris ten daha başarılı olur. fabia denilen araba polo ıbiza dan sonra vw grubunun üçüncü kaliteli modeli nasıl olurda yaris ten kaliteli olur.yaris i inceledim 10 dk. sonra peugeot bayisindeydim ve 407 yi inceledim tuşları elimde kalacaktı neredeyse.(aynı şekilde ertesi gün ford focus u inceledim.bence kompakt sınıfta en kalitesiz iç mekan focus ta.eski yaris ten bile kötüydü içi.ama haklarını vermek lazım vites geçişleri ve direksiyon tepkileri harika.sürüş zevki konusunda sınıf lideridir bence ama alınır mı alınmaz)

ama son olarak birşey sormak istiyorum bu verdiğiniz linkteki puanlamalar ile autoshow daki puanlama aynı .
autoshow un adil olmadığı konusunda aynı fikirdeyim.ama burada puanlar aynı yazılmış tr de de .acaba link mi değişti sonradan???

uzun olduğu için özür dilerim
[/quote]

+++sonsuz kardeşim çok dogru yazmışsın katılıyorum sana.Teşekkür ederim

artı Toyota'yı çekememezlik var sanki öyle bi koku alıyorum ben dergilerden...
''Toyota için kalite yalnızca bir vaat değil, bir yaşam biçimidir.''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 29, 2007, 03:20:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #41 : Eylül 18, 2007, 14:19:12 »
Arkadaşlar ne derseniz deyin,ben bu arabanın ne tipini beğendim,nede malzeme kalitesini,yoksa çoktan yeni kasaya biniyordum şimdi...Zaten yollarda da pek görmüyorum...
2009 TİBURON

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #42 : Eylül 20, 2007, 08:58:13 »
Alıntı yapılan: erkin karadayı
Arkadaşlar ne derseniz deyin,ben bu arabanın ne tipini beğendim,nede malzeme kalitesini,yoksa çoktan yeni kasaya biniyordum şimdi...Zaten yollarda da pek görmüyorum...
[/quote]

Selamlar;

Pek yollarda gozukmuyor demenıze sasrdım acıkcası cunku bunu 2 ay once deseydınız haklısınız derdım. Sanırım su anda sız pek yollara cıkmıyorsunuz:))

Valla ben bir Auris kullanıcısı olarak com memlun oldugumu soyleye bılırım. Birkac ufak seyler var ama her arabada olağan seyler oldugunda dert etmeye değmiyor...
H.Volkan BAYRAMGİL....
Auris 1.6 M/M SR

Yer SİYAH, gök BEYAZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #43 : Eylül 20, 2007, 22:15:48 »
toytanın bence bir şirket hatası yada çok önemli bir stratejisi yeni corollalarla aynı özelliklere sahip bi nevi corollanın hb versiyonu bana görede çok gereksiz bi model bende samsunda fazla göremiyorum açıkca