Gönderen Konu: Kapı Bantları ve Ziebart hakkında  (Okunma sayısı 1976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Kapı Bantları ve Ziebart hakkında
« : Nisan 19, 2010, 13:55:56 »

Arkadaşlar Selamlar,

Yaris 1.33 Terra sporty multi mode Kum sarısı aracımızı cuma günü Dolapdere Gedizler den teslim aldık. Aracın kapı bantları olmadığı için içim hiç rahat değil, daha önce de eski kasa yaris kullanırken kapılarına hep otoparkta diğer araç kapıları çarparak iz bırakmışlardı.

Bu yüzden araca komple kapı ve tampon bantı yaptırmayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? Toyotanın sitesinde yaris için aksesuar görünmüyor çünkü.

Bir de komple iç dış koruma yaptırmalımıyım. İyi olur diyenler var , gerek yok diyenler var kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Kapı Bantları ve Ziebart hakkında
« : Nisan 19, 2010, 13:55:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Kapı Bantları ve Ziebart hakkında
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2010, 21:51:48 »
seçim senin, küçük çocuk varsa, hatta çocuğa gerek bile yok hepimiz bazen sakarlık yapıp bişeyler dökebiliriz, döşeme koruması fena olmaz aslında. tavsiye edebileceğim bi aksesuarcı yok malesef, inşallah yarisini güzelce donatacak bir yer bulabilirsin.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2010, 22:54:59 »
Serviste vardır mutlaka.Pahalı olabilir ama internet sitelerinden de alabilirsin kapı bantlarını.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2010, 23:45:49 »
Kapı Koruma Bantları serviste çok pahalı. Geçen aradım ve sordum 150 TL dediler ( Boyasız ) ...  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2010, 15:42:01 »
seçim senin, küçük çocuk varsa, hatta çocuğa gerek bile yok hepimiz bazen sakarlık yapıp bişeyler dökebiliriz, döşeme koruması fena olmaz aslında. tavsiye edebileceğim bi aksesuarcı yok malesef, inşallah yarisini güzelce donatacak bir yer bulabilirsin.

Koltuk kumaşlarına yapılan işlem kumaşlara sıvı iticiliği kazandıran kimyasalları püskürtmek. Birkaç gün önce Carrefour'da görmüştüm. Sprey şeklinde satılmaya başlanmış bu kimyasallar. Koltuk kumaşlarına eşit şekilde püskürtüp kuruyuncaya kadar bekliyorsunuz. Deri koltuk için de ayrı temizleyici ve koruyucular vardı. Fiyatları 25-45Tl arasıydı.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 27, 2010, 15:55:27 »
Uydurma olarak piyasadan alabilirsin kapı bantları, yeter ki arabaya yakışsın.
Arabayı sıfır alırken, serviste fiyatlar daha hesaplı oluyor. Ancak serviste mutlaka olmalı kapı bantları.
Eğer araban sürekli dışarıda duracaksa, dış boya koruma yaptırmalısın ve boyanın matlaşmaması için, benziliklerdeki oto fırçalarına girme ve fırça ile aracını yıkatmamalısın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 27, 2010, 22:12:43 »
arkadaşlar çok uzun süre forumdan uzak kaldım ama artık geri döndüm.mcelikle herkese selamlar.
gelelim korumaya:D dostum iç korumaya luzum yok derim.ben 0 aldığımda yaptırdım hiçbir etkisini görmedim.boya koruma işina olumlu bakıyorum ancak kesinlikla pahallı uygulamalar yaptırma.özelliklede o bahsettiğin firmadan.daha önce yaşadığım sıkıntıları yazmıştım.tüketici olarak kesinlikle tavsiye etmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 27, 2010, 23:27:20 »
Bizde daha önceki aracımız olan Peugeot Partner de boya koruması yaptırmıştık. Aracı 0 almıştık ve bize firmanın hediyesi idi. İçine de döşeme ve halı, vinil koruması yapmışlardı ama bir işe yaramadı da... Ama boya koruması gerçekten işe yarıyor + Ziebart 1 yıl garanti veriyor ( Fırça ile yıkamamak şartı ile ).  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2010, 03:16:22 »
Bende kapı ve tampon bantları var aracı alırken yanında almıştım ama takmadım :D Çünkü pek begenmiyorum ya takılınca özellikle tampon bantlarını aracın görüntüsünü bozuyor gibi geliyor bana.Ama belki ilerde takarım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 28, 2010, 19:08:55 »
ziebart ürünlerinden %80 ini aracıma uygulatmışımdır.sadece cam filmi konusunda memnun kaldım.o memnuniyette işçilikten yana olmadı.güneşte solma vs olmadı.onun dışında macera aramaya fazladan para dökmeye luzum yok.boya korumasını güvendiğiniz daha uygun fiyatlara yapan biryerde yaptırın.