0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut, Hakikaten Toyota Temiz Memur arkadaşın başını bile döndürmüş, cezasız salıvermiş, iyi de olmuş
Sisli kareler çok güzel Mesut Geçmiş olsun bu arada, iyi yırtmışsın. Polis amcalar, sabah sabah keklik avına mı çıkmışlar öyle
gecmis olsun bu arada resimler guzelbence yogun anına denk gelmissin polis amcaların
mesut fotolar güzel, eline sağlık... yalnız insanın kendisinin nazarının değimesi diye bir şey var, sonra piliç çevirmeye döndürürler duvara çöp sokta nazar değmesin fotolarda dikkatimi çeken benzin lamban erken yanmış gibi duruyor,çeyrekde görüyorum...
bi tane daha geliyor. düştü bi tane daha. çok güldüm kardeşim. toyota temiz tamam neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. fotoğraflar süper, sislerin içinde falan. ortam nefis. arabaya zaten birşey demeye gerek duymuyorum.Muhammet Abi benzin lambası tam yerinde yanmış.
valla ben tamamı şehir içinde olmak üzere içerenköye falan gidip geldim 5 gün 120TL lik yakıtla 480km yapabildim. zannedersem kendi açımdan nirvanaya erdim yalnız şöyle bir sorun var yakıtı şirket karşıladı, nedense kendi cebimden aldığım zaman böyle olmuyor???
iyiyimiş ama ben bikaç yerde gaza geldim o fotolarda BMW ve 307 varya onlarla hafif oynaştık
Sisler içindeki foto güzel abi.Bi de bişey sorcam xenonlar açık mıydı polis çevirdiğinde?
sonrada çay molası verdiniz sanırım mesut bakıyorumda bi senin aracda sunroof yok...
Çay molası değilde yemek molası Muhammet abi sunroof'u napıcam klimalı arabada ya
balyozla tampon kıranı çok gördüm sana birşey diyeyim ; hiç belli olmayacak ama tampona lokal boya yerine tamamının boyanması gerektiğini,boya farkı olursa sıkıntı doğuracağını vs.. söylersin...eniştenin kırkayak kamyonu var o işini halleder
307 mi? bu ne tenezzül? hıh! radarlardan manyak korkar oldum. her yerde var.devletimiz bize zorla tasarruf yaptırıyor çayırovada bende radara düştüm şirket arabasıyla. tabi şöför belli değil ama cezanın tarih ve saati belli. dün gibi aklımda