Gönderen Konu: Toyotam Sakarya yollarında :)  (Okunma sayısı 5125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Toyotam Sakarya yollarında :)
« : Nisan 19, 2010, 10:54:30 »
Hafta sonu Sakarya / Geyve'de idim hem giderken hem bu sabah dönerken bikaç foto çektim :) bu sabah aşırı derecede sis vardı yalnız sabah 06:00 da yola çıkmıştım,

Bu arada otobandan kadıköy çıkışında kontrol vardı 2 ekip otosu ve 4 polis amcam beni durdurdular ! biri ehliyet ruhsat istedi , ruhsatı uzattım , ehliyetimi cüzdandan çıkarmaya çalışırken kendi kendime aha yandık yine filmlerden ceza yiycez diyordum, polislerden biri kapımda beklerken diğeri arabanın etrafında bir tur atıp, gaza bas diye bağırdı :) bende, egzoz yok sadece egzoz kafası var dedim ama dinlemedi , bidaha gaza bas diye seslendi, bende gaza bastım, daha yüksek diye seslendi, bidaha bastım tabi, daha sonra yanda duran polis aracının, kaputunun üzerinde ceza koçanını gördüm , memurlar ceza makpuzuna doğru ilerlediler bende hemen arabadan inip yanlarına gittim, ehliyetimi uzattım, aracın içinde oturan memur  '' Toyota Temiz ''  diye seslendi, memur ceza yazmadan salıverdi beni birden, çok şaşırdım :D :D  arkasındanda, ben araca ilerlerken, bitane daha geliyor, bitane daha geliyor, hemen durdur  diye seslendiğini duydum :D

neyse gelelim fotoğraflara :

Ve Dönüş yolu :)

Toyota Club Türkiye

Toyotam Sakarya yollarında :)
« : Nisan 19, 2010, 10:54:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotam Sakarya yollarında :)
« Yanıtla #1 : Nisan 19, 2010, 11:06:39 »
Mesut, Hakikaten Toyota Temiz :) :alkis: Memur arkadaşın başını bile döndürmüş, cezasız salıvermiş, iyi de olmuş :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 19, 2010, 11:18:38 »
Sisli kareler çok güzel Mesut :alkis:

Geçmiş olsun bu arada, iyi yırtmışsın. Polis amcalar, sabah sabah keklik avına mı çıkmışlar öyle :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 19, 2010, 11:19:22 »
Mesut, Hakikaten Toyota Temiz :) :alkis: Memur arkadaşın başını bile döndürmüş, cezasız salıvermiş, iyi de olmuş :D :D

Valla nasıl oldu bende anlamadım gerçekten :D hala şaşkınlığım üzerimde ya kafası karışıktı yada arkadan gelen araçlarda daha çok iş vardı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2010, 11:20:44 »
Sisli kareler çok güzel Mesut :alkis:

Geçmiş olsun bu arada, iyi yırtmışsın. Polis amcalar, sabah sabah keklik avına mı çıkmışlar öyle :D

Teşekkür ederim hakkı abi , polis amcalar sanırım tam ayılamamışlardı heralde yoksa ceza yazarlardı diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2010, 11:22:20 »
gecmis olsun bu arada resimler guzel

bence yogun anına denk gelmissin polis amcaların :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2010, 11:54:28 »
mesut fotolar güzel, eline sağlık... yalnız insanın kendisinin nazarının değimesi diye bir şey var, sonra piliç çevirmeye döndürürler  :D duvara çöp sokta nazar değmesin  :D

fotolarda dikkatimi çeken benzin lamban erken yanmış gibi duruyor,çeyrekde görüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 19, 2010, 12:00:55 »
:D :D  :rofl: bi tane daha geliyor. düştü bi tane daha. çok güldüm kardeşim. toyota temiz tamam :D
neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.
fotoğraflar süper, sislerin içinde falan. ortam nefis. arabaya zaten birşey demeye gerek duymuyorum.

Muhammet Abi benzin lambası tam yerinde yanmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2010, 12:24:12 »
gecmis olsun bu arada resimler guzel

bence yogun anına denk gelmissin polis amcaların :)

Bende öyle tahmin ediyorum yoksa basarlardı cezayı :)

mesut fotolar güzel, eline sağlık... yalnız insanın kendisinin nazarının değimesi diye bir şey var, sonra piliç çevirmeye döndürürler  :D duvara çöp sokta nazar değmesin  :D
fotolarda dikkatimi çeken benzin lamban erken yanmış gibi duruyor,çeyrekde görüyorum...

Muhammet abi benzin lambası erken yandı evet çünkü o yol hernekadar düz görünsede aslında oldukça uzun bir rampa 30 km boyunca rampa çıkıyorsun :) rampa bittiğinde benzın ibresi 2. çizgiye yükseldi :)

:D :D  :rofl: bi tane daha geliyor. düştü bi tane daha. çok güldüm kardeşim. toyota temiz tamam :D
neyse ucuz atlatmışsın geçmiş olsun.
fotoğraflar süper, sislerin içinde falan. ortam nefis. arabaya zaten birşey demeye gerek duymuyorum.

Muhammet Abi benzin lambası tam yerinde yanmış.

Oktay lamba hakikaten erken yandı alsında Muhammet abiye açıklamasını yaptım :) bu arada perşembe günü 130 TL yakıt aldım , perşembe ve cuma günü işe gidip heldim gebze kadıkö arası 2 günde 220Km yol yaptım gebzeden sakaryaya geçtim ve sakaryadanda kadıköye işe geldim 580km toplam yol yaptım (birkere adapazarı ve birkerede adını hatırlamadığım bir yere gittik eşimle) 580KM yolu 130TL lik yakıtla yaptım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 19, 2010, 12:36:07 »
valla ben tamamı şehir içinde olmak üzere içerenköye falan gidip geldim 5 gün 120TL lik yakıtla 480km yapabildim. zannedersem kendi açımdan nirvanaya erdim :D yalnız şöyle bir sorun var yakıtı şirket karşıladı, nedense kendi cebimden aldığım zaman böyle olmuyor??? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Nisan 19, 2010, 12:40:52 »
valla ben tamamı şehir içinde olmak üzere içerenköye falan gidip geldim 5 gün 120TL lik yakıtla 480km yapabildim. zannedersem kendi açımdan nirvanaya erdim :D yalnız şöyle bir sorun var yakıtı şirket karşıladı, nedense kendi cebimden aldığım zaman böyle olmuyor??? :D

iyiyimiş :D ama ben bikaç yerde gaza geldim o fotolarda BMW ve 307 varya onlarla hafif oynaştık :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 19, 2010, 13:27:51 »
Sisler içindeki foto güzel abi.Bi de bişey sorcam xenonlar açık mıydı polis çevirdiğinde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 19, 2010, 14:00:57 »
iyiyimiş :D ama ben bikaç yerde gaza geldim o fotolarda BMW ve 307 varya onlarla hafif oynaştık :D :D

sonrada çay molası verdiniz sanırım :) mesut bakıyorumda bi senin aracda sunroof yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Nisan 19, 2010, 14:02:27 »

şirket verirken aynen öyle oluyor :)

bu arada aracını ne yaptın oktay, halledebildin mi? kamyon bulayım mı  :lol: :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 19, 2010, 14:14:48 »
Sisler içindeki foto güzel abi.Bi de bişey sorcam xenonlar açık mıydı polis çevirdiğinde?

Xenonlar açık değildi :D ceza konusunu okumuştum geçen hafta forumda bende parklarla yolculuk ediyordum bu yüzden :D ama parklarımda beyaz :)

sonrada çay molası verdiniz sanırım :) mesut bakıyorumda bi senin aracda sunroof yok...

Çay molası değilde yemek molası Muhammet abi :) sunroof'u napıcam klimalı arabada ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2010, 14:17:05 »
abi  bugün servise teslim edicem. tamponu hiçbir ekspertiz değiştirmez dediler. eleman anladı ben kıl müşteriyim, iki lafından biri abi harbiden belli olmayacak :D bakalım inşallah olur.

abi işlemi senin dediğin gibi hallettim, sanırım :D bizim buradaki arabalardan biriyle helalleştirdim :) ama tampon güzel olmazsa bi dev fatih, as950 al gel abi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2010, 14:57:11 »
adam doğru demiş... kaza sonrası tamponlarda aşağı yukarı 30-40 cam büyüklüğünde parça eksikse değişim yapıyorlar,çünkü kırık yerin parçası olursa kaynak yaptırıyorlar yoksa değişim veriyorlar... balyozla tampon kıranı çok gördüm :)

sana birşey diyeyim ; hiç belli olmayacak ama tampona lokal boya yerine tamamının boyanması gerektiğini,boya farkı olursa sıkıntı doğuracağını vs.. söylersin...

eniştenin kırkayak kamyonu var o işini halleder :)

Çay molası değilde yemek molası Muhammet abi :) sunroof'u napıcam klimalı arabada ya :D

havası yeter :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 19, 2010, 15:03:53 »
balyozla tampon kıranı çok gördüm :)

sana birşey diyeyim ; hiç belli olmayacak ama tampona lokal boya yerine tamamının boyanması gerektiğini,boya farkı olursa sıkıntı doğuracağını vs.. söylersin...

eniştenin kırkayak kamyonu var o işini halleder :)

abi balyoz aklıma gelmemişti :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 19, 2010, 15:15:04 »

307 mi? bu ne tenezzül? :D hıh! radarlardan manyak korkar oldum. her yerde var.devletimiz bize zorla tasarruf yaptırıyor :D çayırovada bende radara düştüm şirket arabasıyla. tabi şöför belli değil ama cezanın tarih ve saati belli. dün gibi aklımda :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Nisan 19, 2010, 15:34:38 »
307 mi? bu ne tenezzül? :D hıh! radarlardan manyak korkar oldum. her yerde var.devletimiz bize zorla tasarruf yaptırıyor :D çayırovada bende radara düştüm şirket arabasıyla. tabi şöför belli değil ama cezanın tarih ve saati belli. dün gibi aklımda :D :D

Tenezzül ettik ama GTI'dı Oktay :D