0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serhat, çok güzel olmuş yeni jantların. Şöyle bir güzel thumbnail yapsaydın ya, neyse senin yerine ben yapayım.
güzel durmuş serhat, hayırlı olsun... araç sanki asfaltdan havaya fırlayacak gibi çok yüksek durmuş gibime geldi...
evet abi yay olmadan jant takınca benimde gözüme öyle görünüyor.
sanırsam sende de jant yok benim ki çok yüksek durmuyor gibime geliyor, yada siyah oluşundan aldanıyorum
çok yakışmış güle güle kullanın
abi ben janttan önce yay takıcam. bana daha alçak dururmuş gibi geliyor. ben sadece tekerlekle çamurluk arasındaki boşluktan nefret ediyorum. yoksa arabanın yerden yüksekliği iyi. ama arkadaşın arabası suv gibi geldi birden gözüme tabi genel olarak güzel olmuş. biz detaylara takılıyoruz
... Bide şu var eski halini ekledim kimse çakmadı orda araba alçak duruyo.bide yenisine bak yenide araç bihayli yüksek
kacar mı.... eski jantsız hali ile sonradan çekilmiş fotosunu gördüğümde, lastiklermi küçülmüş arac havalanmış gibi duruyor dedim
Ondan değil abi lastik çapı hemen hemen aynı.Fakat ilk fotoda arkada un çuvalı vardı
eryaman evleri yunusun ordaki oto yıkamacı degılmı burası Evimin dibi ama bir kere bile orada yıkatmadım aracı. bu arada jantlar güzel olmuş