Gönderen Konu: 2005 model toyota corollama en uyumlu otogaz markası (lpg)hangisi acaba  (Okunma sayısı 3637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
değerli arkadaşlar sizlerden ricam özellikle aynı model aracı olanlar hangi marka ve model lpg markası kullanıyorlar ve bu model araçlara hangi markalar en iyi performansı göstermekteler ,bilgilendirirseniz memnun olurum ...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
2004 makyajlı corollam var. Yani sizinkinin aynısı.

tartarini kit var üstünde. Prinsten şaşma derim. Prinse gücün yetmezse zavoli, tartarini, brc öneririm.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
prinsin özelliği nedirki acaba ? bu kadar meşhur eden ne acaba murat kardeşim ve ayrıca şu an 1 depo benzin 1 ay gitmekte sence taktırayımmı ,araca zarar veriyormu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
prinsin özelliği nedirki acaba ? bu kadar meşhur eden ne acaba murat kardeşim ve ayrıca şu an 1 depo benzin 1 ay gitmekte sence taktırayımmı ,araca zarar veriyormu ?
Lpg araca zarar vermez diye biliyorum. Ayrıca Lpg ye en uyumlu araç toyota.Orta karadeniz civarında en yaygın BRC dir. Taktırma konusunda ise, aracınızı ne kadar daha kullanacaksınız o önemli.1-2 yıla değiştiririm diyorsanız bence gereksiz.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi

46.000 km de dönüşüm yaptırdım. üzerine de lpg ile 72.000 km yaptım. Şimdilik motora / çekişe bir olumsuz etkisini yaşamadım.

Yalnız lpg ye geçtikten sonra, nasılsa az yakıyor diye çok km yapmaya başlıyorsunuz.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
ben aracıma landirenzo taktırdım 35 binde takıldı şuanda 42 bin ve çok memnunum benım düşüncem italyan en iiyi marka landirenzo araştırın göreceksiniz. ama bana sorarsanız ayda bir depo yetiyorsa hiç taktırmanın gereği yok çünkü kara geçmenız için 2 yıl beklemeniz lazım bu durumda:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • GALATASARAY
Benim 2002 toyota corolla e121 kasa aracımdada landirenzo marka lpg takılı. Çok memnunum, daha önce 2001 opel astra aracımda BRC marka taktırmıştım 70,000 km kullandım hiçbir problem ile karşılaşmadım. Landirenzo'yu 1,250 tl' ye (250 peşin 100 tl 10 taksit) taktırdım. BRC ile arasında bir fark görmedim. Aksine işçiliğini mükemmel yaptılar.   
2002 COROLLA 1.4 VVTI ZZ121 + LANDIRENZO