0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle.Ama İzmir-İstanbul-Ankara gibi büyükşehirler'de Sonax-Ziebart-Auto King gibi firmaların çektiği filmlere karışmıyorlar
filmlerin markası belli oluyor mu? yani bu markalar camlara logo falan mı yapıştırıyor? yoksa çekimde bir fark var da onun için mi kimse karışmıyor? (tamam bu dediğime ben de inanmadım)
cam filmine isterseniz 1000 lira da verseniz cezası vardır.markaya göre ayırımın yapılması mümkün değildir.en mantıklısı lazerle karartıp ruhsata işlenmesi.bu zaman kadar cam filminden 4 senedir Ankara da ceza yemedim.
izmirde durduruldum 2009 corolla ile, yeniydi araba 125kmdeydi, filmlere laf etti polis amcam..ben de bana değil tokullara kesin cezayı arabayı tokullardan bu şekilde çıkardım ben dedim..filmi ziebartın çektiğini söyledim, o zaman geçebilirsin dedi polis bey amcam..
Sn: MESUT OĞUZ31.01.2010 tarih ve B.05.1.EGM.4.34.00.63.06-2010/234 sayılı bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir.2918 sayılı karayolları trafik kanununa bağlı yönetmeliğin 63’ üncü maddesinde “ taşıtların camlarının görüntü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakalarının yapıştırılması yasaktır” hükmü bulunmamaktadır. Bilgilerinize, burdaki ifadelerden ne anlamaktasınız sayın cam filmi mağdurları, mağdureleri ve daha mağdur olmaya aday arkadaşlarımız.
şimdi görüntü değiştirecek seviyede renkli kullanımı demiş..burdan koyuluğu çıkardım, renkli film tabakasından da mavi sarı kırmızı vs vs renkli tabaka olduğunu çıkardım (siyah renk değildir) demek ki neymiş, esnekmiş
bende arabama film yaptırmak istiyordum arka cam 3 arka yan camlar 2 ön yan camlarda 1 numara yapmayı düşünüyordum bu durumda yaptırmasam iyi olur galiba
o şekilde olmaz tabi ön cama kesinlikle yaptırmayın zaten..