Gönderen Konu: gli xei xli  (Okunma sayısı 22672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: gli xei xli
« Yanıtla #100 : Mayıs 06, 2010, 17:01:58 »
abi sapma falan yok yaaaaaaaaaaaaaa :P

tam 100 değilde 99-98 gibi gösteriyor ama çaktırma ben ona 0-100 diyorum :P
hani tabela radarlar var biliyorsundur, hızınız ... yavaş yazıyor.. onlardan bak bi, sapma olmaz olur mu :D ama o tabelalarda da sapma var sanırım, çünkü birbirini tutmuyorlar, bir tabelada 110la giderken 110 yazdı, bir diğerinde 90küsür giderken 80küsür yazdı, bir diğerinde 100le giderken 110küsür yazdı..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Mayıs 06, 2010, 17:01:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Mayıs 06, 2010, 18:45:13 »
hani tabela radarlar var biliyorsundur, hızınız ... yavaş yazıyor.. onlardan bak bi, sapma olmaz olur mu :D ama o tabelalarda da sapma var sanırım, çünkü birbirini tutmuyorlar, bir tabelada 110la giderken 110 yazdı, bir diğerinde 90küsür giderken 80küsür yazdı, bir diğerinde 100le giderken 110küsür yazdı..

Turkay, onlar gercek hizi gosteriyor, kilometre gostergesinden 5-6 km daha dusuk oluyor genelde.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Mayıs 06, 2010, 18:56:49 »
Beyler 0-100 denemesi yaparken, vites geçişleri esnasında ayağınızı gazdan çekmeden vites değiştirin, sadece debriyaja bas çek yapın vitesi değiştirirken, bakın bakalım sürelerde değişme olacakmı ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #103 : Mayıs 06, 2010, 18:59:56 »
ben de öyle düşünüyorum ahmet abi ama benim ibre saçmalıyor o zaman..çünkü düz yolda giderken ibre neyse onu gösterdi istanbul otobanında ve izmir kuzey çevre yolunda..yokuş aşağı inerken, viteste kompresöre bırakmıştım 100le gidiyordum 114 yazdı aydın tarafında..hiç ibrede yazanın altında yazmadı..şimdi ibre sapması hıza göre değişiyor mu ? eğer öyleyse başka bir teori geldi aklıma..çünkü düşünüyorum 110 ile giderken ibreyle o tabelada yazan hız direk aynıydı, çokçok yüksek bir hızda giderken 10km eksik yazmıştı ibreden, 90la giderken yaklaşık 10 km eksik gösterdi ama 100 ile giderken 14 km yüksek göstermişti
Beyler 0-100 denemesi yaparken, vites geçişleri esnasında ayağınızı gazdan çekmeden vites değiştirin, sadece debriyaja bas çek yapın vitesi değiştirirken, bakın bakalım sürelerde değişme olacakmı ;)
şey..ben günlük kullanımda da öyleyim :P eğer hızlı kalkacaksam hep öyleyim :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Mayıs 06, 2010, 22:20:58 »
hediyem olsun daha ne diyeyim.2.vites 100+ km/h.ayrıca düz yolda xxx+ yapmaz diyen ( alperen ) kardeşimede gelsin.kn hava filtre kiti var sadece.short ram

Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #105 : Mayıs 06, 2010, 22:52:54 »
hediyem olsun daha ne diyeyim.2.vites 100+ km/h.ayrıca düz yolda xxx+ yapmaz diyen ( alperen ) kardeşimede gelsin.kn hava filtre kiti var sadece.short ram
Bu yol düzse ben efsaneyi yakarım. :D Düz yolda en fazla xxx-xxx fazlası imkansız stok motorla.
Benim arabanın 1.viteste çevirdiği gibi 2.viteste devir çeviriyor adamın arabası maşallah :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #106 : Mayıs 07, 2010, 03:25:08 »
abi üstündeki lastik ebatını biliyor musun? düz yol olduğunu nerden biliyorsun? ibresinde sapma yok mu şimdi bunun? liftte olmadığını nerden biliyorsun ?? burak, lütfen, uyan rüyadan, bindiğin araba SADECE BİR COROLLA..C sınıfı, 12 yaşın üstünde, bildiğin memur arabası..spor özellikleri sıfır olan, yola yapışmayan, ekonomik özellikleri ve sorunsuzluğuyla nam yapan bir araba..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Mayıs 07, 2010, 08:52:26 »

ben günlük kullanımda da öyleyim :P eğer hızlı kalkacaksam hep öyleyim :P
[/quote]

Aynen kardeşim aynnennn :D

hani tabela radarlar var biliyorsundur, hızınız ... yavaş yazıyor.. onlardan bak bi, sapma olmaz olur mu

O radarlara bende inanmıyorum. Ne zaman geçsem o radardan hep yavaşla yazıyor. Birkere de aferin hızını koru demiyor :P

düz yolda ÇOK YÜKSEK HIZ yapmaz diyen

Düz yolda en fazla ÇOK YÜKSEK HIZ

Arkadaşlarrr :kötü: Lütfen kötü örnek olmayalım birbirimize...

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami
 hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Mayıs 07, 2010, 12:08:49 »
abi üstündeki lastik ebatını biliyor musun? düz yol olduğunu nerden biliyorsun? ibresinde sapma yok mu şimdi bunun? liftte olmadığını nerden biliyorsun ?? burak, lütfen, uyan rüyadan, bindiğin araba SADECE BİR COROLLA..C sınıfı, 12 yaşın üstünde, bildiğin memur arabası..spor özellikleri sıfır olan, yola yapışmayan, ekonomik özellikleri ve sorunsuzluğuyla nam yapan bir araba..

kendisi siteye üye abi.özel mesaj atıp sorabilirsiniz :D kapak jant var arabanın üstünde zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Mayıs 07, 2010, 12:09:56 »
Bu yol düzse ben efsaneyi yakarım. :D Düz yolda en fazla xxx-xxx fazlası imkansız stok motorla.
Benim arabanın 1.viteste çevirdiği gibi 2.viteste devir çeviriyor adamın arabası maşallah :D

sen gel düz yolda mangal yapıcaz senin ae101'i sözün var ona göre :D