0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sapma falan yok yaaaaaaaaaaaaaa tam 100 değilde 99-98 gibi gösteriyor ama çaktırma ben ona 0-100 diyorum
hani tabela radarlar var biliyorsundur, hızınız ... yavaş yazıyor.. onlardan bak bi, sapma olmaz olur mu ama o tabelalarda da sapma var sanırım, çünkü birbirini tutmuyorlar, bir tabelada 110la giderken 110 yazdı, bir diğerinde 90küsür giderken 80küsür yazdı, bir diğerinde 100le giderken 110küsür yazdı..
Beyler 0-100 denemesi yaparken, vites geçişleri esnasında ayağınızı gazdan çekmeden vites değiştirin, sadece debriyaja bas çek yapın vitesi değiştirirken, bakın bakalım sürelerde değişme olacakmı
hediyem olsun daha ne diyeyim.2.vites 100+ km/h.ayrıca düz yolda xxx+ yapmaz diyen ( alperen ) kardeşimede gelsin.kn hava filtre kiti var sadece.short ram
hani tabela radarlar var biliyorsundur, hızınız ... yavaş yazıyor.. onlardan bak bi, sapma olmaz olur mu
düz yolda ÇOK YÜKSEK HIZ yapmaz diyen
Düz yolda en fazla ÇOK YÜKSEK HIZ
abi üstündeki lastik ebatını biliyor musun? düz yol olduğunu nerden biliyorsun? ibresinde sapma yok mu şimdi bunun? liftte olmadığını nerden biliyorsun ?? burak, lütfen, uyan rüyadan, bindiğin araba SADECE BİR COROLLA..C sınıfı, 12 yaşın üstünde, bildiğin memur arabası..spor özellikleri sıfır olan, yola yapışmayan, ekonomik özellikleri ve sorunsuzluğuyla nam yapan bir araba..
Bu yol düzse ben efsaneyi yakarım. Düz yolda en fazla xxx-xxx fazlası imkansız stok motorla.Benim arabanın 1.viteste çevirdiği gibi 2.viteste devir çeviriyor adamın arabası maşallah