0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav canım kardeşim ben fark yoktur demiyorum ki Elbette fark vardır ama öyle abarttığınız gibi ahım şahım fark olmaz yani.Ben Denizli'deki arkadaşlarımla defalarca drag-roll yaptım, hep yarım boy fark vardı, yani öyle 114'lük 105'liğin yanında hoplayıp zıplayıp, uçup kaçamaz, en fazla 1 boy fark olur
burak torkta haklısın.tork 145 ,0 100 10 saniye olacak.hafızam beni yanıltmış ,şimdi baktım doğrusu yeni yazdıklarım.
ya burakcım saniyeyi düzgün ölçebilirsin tamam ama hızı neyle ölçüyorsun ibrene bakarak mı ?
arkadaşım kronometreyi tutuyor blackbery storm var gps ile hızı ölçüyoruz yanlışlık olmaz gps ile ölçümde hata olmaz.kaldıki lastik ölçülerim bile orj ebatta hızları ibre ile net gösteriyor gps ile bizzat baktık.o yüzden hata olması %0.türkay abi sen inanmıyormusun bu arabaların filtre + egzozla 8 sn yapanlar var lütfen.ae101 başarılı bir araba 4afe'de yabana atılacak bir motor değil.atilla abi doğru söylüyorum.ben 3 kere hız denemesi yaptım ondan sonra bıraktım.çünkü hiç bir zevk vermiyor bana.araçla yavaş gezip arka planda çalan güzel müzikleri dinleyerek gezmek bana daha mantılı geliyor.o yüzden hıza hayır diyorum
0-60 3.saniye yapan var neden bahsediyonuz üstatlarım
2. vites redline ile 100 km'h'yi görüyorum. Ve bu denememiz arkadaşımın yardımı ile kronometrede olmuştur. Düz yol kullanılıp ölçümlerimizde sırası ile 7,7 - 7,5 - 7,4 sn gibi değerler yakalanmıştır.ulan bak dalga geçmeyin oyarım sizi haaa Abi bende inananamadım ama öyle çıktı, zannedersem fabrika ölçümleri 3. vites ile 0-100 km'h yapıyor, ben 2. viteste 0-100 km'h yapıyorum. Fark ondan kaynaklanıyor olabilir