Gönderen Konu: Lpg de çalışma problemi  (Okunma sayısı 1615 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Lpg de çalışma problemi
« : Nisan 16, 2010, 00:24:31 »
Merhaba arkadaşlar.ben 2009 corollama brc lpg taktırdım.motor soğukken ilk çalışmada problem olmuyor fakat motor ısındıktan sonra stop edip marşa basınca hemen almıyor.neden olabilir.fikir verirseniz sevinirim

Toyota Club Türkiye

Lpg de çalışma problemi
« : Nisan 16, 2010, 00:24:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Lpg de çalışma problemi
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2010, 00:26:07 »
ayarlarına tekrardan baktırmalısın taktırdığın yere gitmelisin serdar bey vakit kaybetmeden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2010, 01:08:41 »
Merhaba arkadaşlar.ben 2009 corollama brc lpg taktırdım.motor soğukken ilk çalışmada problem olmuyor fakat motor ısındıktan sonra stop edip marşa basınca hemen almıyor.neden olabilir.fikir verirseniz sevinirim
İlk çalışmada problem dediğiniz 2.-3. marşta almasıysa sebebi benzin ve lpg enjektör zamanlarının birbirine uydurulmamasından (tabii uyacak olan lpg) kaynaklanıyor olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Nisan 20, 2010, 21:27:54 »
2.,3. basış değil.motor soğukken çalışmada problem yok.motor ısındıktan sonra stop edip marşa basarsan uzun sürede alıyor.benzinde çalışırkende problem yok.sadece motor sıcakken çalıştırınca olkuyor.brc servisine gittim ayarlar normal dendi.yoromlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 29, 2010, 20:25:56 »
aynı sorun 1aydır benim aracımdada var lpg regületöründen diye düşünüyodum çok eskidi çünkü.ama siz lpgyi yeni taktırmışsınız sorunumuz başka biyerden demekki.benim tankın 10.yılı doldu bidahaki ay muayene yapılcak tesisatı komple yenileceğim için regületörü değiştirmedim.benzinde deneyemiyorum pompa arızalı.benzinde sıcakken sorun yok dimi yanlış anlamadıysam?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2010, 22:22:59 »
benzinde yok.motor soğukkende yok.motor ısındıktan sonra ortaya çıkıyor problem.valla ayarlarıda yeni yaptırdım ama.bi daha gidicem başka servise..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2010, 00:00:28 »
dün lpg tesisatını yenilettim tahmin ettiğim gibi lpg beynindenmiş bendeki arıza düzeldi şimdi sıcak soğuk farketmiyo..çekiside baya düzeldi buarada..sizdeki sıralı sistem benimkinden çok farklı tabiki ama probleminiz lpg beyninden olabilir.