Gönderen Konu: Gösterge Paneli Işık Problemi..  (Okunma sayısı 3517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Gösterge Paneli Işık Problemi..
« : Nisan 15, 2010, 23:28:11 »
İyi akşamlar herkese. Ben aranıza Kayseriden katılıyorum. Siteyi bir süre önce buldum ve devamlı takip etmeye calısıyorum. Yalnız şu zamana kadar aracımda problem yaşamadığım için konuları takip etmekle yetindim ve üye olmadım. Emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
2005 model toyota corolla sol aracım var. Panel ışığı farları yakınca kısılıyor. Farlar kapalıyken çoğalıyor. Parkları yakmış olsam dahi ışıkta net bir düşme oluyor. Bu her zamanmı böyleydi anımsayamıyorum ama bu gün bir anda dikkatimi çektiği için hep böyle olmadığı düşüncesindeyim. Eğer bi arıza varsa herhangi bi oto elektrikçiye gitmem yeterlimi? Sırf bu yüzden servise gitmek istemiyorum çünkü. Yoksa bakımını beklemem gerekir.Aşağıda 2 şekilde de resmi olan link verdim. Saygılar..
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/15/5476.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/15/5501.jpg

Toyota Club Türkiye

Gösterge Paneli Işık Problemi..
« : Nisan 15, 2010, 23:28:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge Paneli Işık Problemi..
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2010, 00:03:15 »
Gayet normal  parklar yandığı zaman gösterge paneli gece yolculuğunda gözleri rahatsız etmesini önlemek amaçlı gösterge panelinin ışığı düşer benim araçta da parkları yakınca saatin ve teybin ışık şiddeti düşüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2010, 00:13:15 »
Beyfendi aracı yenimi aldınız.Dediğiniz olay gayet normal.Farları actıgınız zaman gösterge paneli hiç gözükmüyor özellikle gündüz için.Akşam bir nebze daha iyi..Ancak gösterge ışıgının derecesini ayarlayabiliyorsunuz.Farı açın km sayacına basın.Önce km geliyor sonra trip A sonra trip B sonrada ışık derecesi geliyor.Onun üzerinde basılı tutarak göstergelerinizin derecesini ayarlayabiliyorsunuz.Farı açtıktan sonra 3 defa basmanız.Trip b den sonra çizgi kademeleri geliyor..Çizgi sayısı azaldıkca derceside azalıyor.Bilmem anlatabildimmi..En basit bu şekilde açıklama yapabildim
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2010, 00:22:03 »
Anladım teşekkür ederim. Ayarlarım hep yüksekti bi şekilde kısılmış olmalı. Benimde bu yüzden dikkatimi çekti. Ayarı yok sanıyordum. Dijital olabileceği hiç aklıma gelmedi :) teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2010, 09:07:45 »
Selçuk bey form kurallarımız gereği öncelikle tanışma bölümüne uğramanız gerekiyor. birde kişisel bilgilerinizi tamamlarsanız seviniriz.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2010, 09:46:31 »
Selçuk bey form kurallarımız gereği öncelikle tanışma bölümüne uğramanız gerekiyor. birde kişisel bilgilerinizi tamamlarsanız seviniriz.

Murat arkadaşım ile aynı fikirdeyim.
Folgsamkeit macht frei...