0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ultra mega manyak değilse o kadar zarar vermeyi göze alamaz sanırım.
yok manyak değil ama gerizekalı...bana da yapmaz gibi geliyor ancak içim de rahat etmiyor..ben evimde ailemin yanında olsam dert değil hiç takmıcam ancak 600km uzaktayken kuduruyorum doğal olarak..
allah kolaylık versin....(ne kiracılar var ayol bende gidip ev sahibine kendiliğimden zam yapıyorum ben de başka çeşit bi manyağım)
Türkayım Dert etme hemen Eşref Paşa'daki yiğenleri arayım o hasar vermeden biz ona hasar veririz sen bana adresi söyle yeter Sigorta felan hikaye Savaşta en iyi taktik saldırmaktır
Öncelikle arkadşaların da söylediği kapsamları almak lazım bence de. Ayrıca yangın (sigara kaynaklı yangınları karşılamaz) da. Tabi otopark muafiyeti falan da kesinlikle almamak lazım. Diğer yandan araçları parkettiğiniz yeri gören bir kamera yerleştirebilirsen daha da faydalı olur. Böylece sen sigortadan para alabilirsin, sigorta da karşı taraftan tüm karşılıkları tahsil eder.
... Diğer yandan araçları parkettiğiniz yeri gören bir kamera yerleştirebilirsen daha da faydalı olur. Böylece sen sigortadan para alabilirsin, sigorta da karşı taraftan tüm karşılıkları tahsil eder.