Gönderen Konu: Toyota Servis Fiyatları  (Okunma sayısı 5207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Toyota Servis Fiyatları
« : Nisan 15, 2007, 00:16:19 »
arkadaşlar merak ettiğim konu şu ben 2004 yılında 2005 model bir araç aldım bu bu aracın fiyatı bazı bayiide 33,700 iken ben bu aracı 31,500 ytl ye aldım hala aynımı birde en ucuz hangi bayii bir fikri olan varmı

Toyota Club Türkiye

Toyota Servis Fiyatları
« : Nisan 15, 2007, 00:16:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2007, 05:24:09 »
Geyikler, Muhabbet bölümüne.
Araçla ilgililer buraya...

Sorunuza gelince ise, her bayi ayrı bir şirket sayılabilir ve istediği fiyatı çekebilir.Bu, satış elemanının kabiliyetine bağlıdır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2007, 17:36:25 »
dağhan bey aslında geyik olsun diye sromamıştım sorma nedenim ki herkese faydalı olabilir düşüncesi idi neyse varmı ucuza araba veren bayii

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2007, 00:26:39 »
Konuyu mekanik-sohbet bölümünde değil de sosyal-sohbet bölümünde açabilirdiniz demek istemiş herhalde Dağhan..

Konu ile ilgili pek bilgim yok ama pazarlık yapacaksın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2007, 13:55:55 »
Alıntı yapılan: Cem Yücel
Konuyu mekanik-sohbet bölümünde değil de sosyal-sohbet bölümünde açabilirdiniz demek istemiş herhalde Dağhan..

Konu ile ilgili pek bilgim yok ama pazarlık yapacaksın..
[/quote]
haklsınız bende sonradan farkettim kusura bakmayın mümkünse sayın mod bu topiğisosyal sohbet bölümüne taşısın
saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2007, 18:30:30 »
aldıgım duyuma gore ay sonuna dogru işçilik ve parça fiyatlarında indirime gidilecekmiş ben onu beklıyorum balatalarım ve debriyaj baskı balatayı degıstırecegım
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2007, 23:42:41 »
Alıntı yapılan: Fatih Keskin
aldıgım duyuma gore ay sonuna dogru işçilik ve parça fiyatlarında indirime gidilecekmiş ben onu beklıyorum balatalarım ve debriyaj baskı balatayı degıstırecegım
[/quote]
ben daha yeni girdim servise 109 ytl birde garantiden mafsal değişti oda işçilik dahil 159 ytl+kdv imiş garantim sağolsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #7 : Nisan 18, 2007, 16:28:15 »
Alıntı yapılan: mustafa ak
ben daha yeni girdim servise 109 ytl birde garantiden mafsal değişti oda işçilik dahil 159 ytl+kdv imiş garantim sağolsun
[/quote]

Hiç para ödemediniz mi? Mafsalla, balatayı ne çabuk bozmuşsunuz?   Garanti kapsamını iyi bilmek gerekiyor. Arabamı geçenlerde park ederken kızım okula geç kalıyorum diye birden kapıyı açmasıyla bende bir panik oldu. Sol taraftaki ağaç yanlamasına sıyırdı, arka çamurluk içine göçtü. Daha çok yeni 15 günlük bir arabaydı.
Hemen sigorta şirketini aradım. ne garanti karşıladı, ne de sigorta. Ağabeyim bir kaportacı arkadaşına çekiç attırmış düzelttirmiş ama yağmur görünce çekiç atılan yerler paslanmaya başladı. Üzerine boya attırmak gerekiyormuş. Hiç te anlamam o işlerden işin yoksa uğraş dur. Yani prosedürü iyi bilmek gerekiyor. Siz maaşallah servisten, garantiden işinizi halletmişsiniz. Bu arada arabanızı kazasız belasız, güle güle kullanmanızı dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #8 : Nisan 18, 2007, 16:49:10 »
arkadaşlar merak ettiğim konu şu ben 2004 yılında 2005 model bir araç aldım bu bu aracın fiyatı bazı bayiide 33,700 iken ben bu aracı 31,500 ytl ye aldım hala aynımı birde en ucuz hangi bayii bir fikri olan varmı
[/quote]

Arkadaşım aynı şekilde bizde 2004 yılında 2005 model corolla 1.6 terra kampanya fiyatı 30 500 iken biz 29 500 e almış idi.Satışçı sağolsun kendi karından feragat etmiş. Olabiliyor bu tip dönemler.Kimi zaman diğer firmalarda 50 ytl için satışta yardımcı olmuyorlar. Şu ara arkadaşım leon alıyor ona da 2000 ytl ye yakın indirim yapıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #9 : Nisan 18, 2007, 21:03:52 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Hiç para ödemediniz mi? Mafsalla, balatayı ne çabuk bozmuşsunuz?   Garanti kapsamını iyi bilmek gerekiyor. Arabamı geçenlerde park ederken kızım okula geç kalıyorum diye birden kapıyı açmasıyla bende bir panik oldu. Sol taraftaki ağaç yanlamasına sıyırdı, arka çamurluk içine göçtü. Daha çok yeni 15 günlük bir arabaydı.
Hemen sigorta şirketini aradım. ne garanti karşıladı, ne de sigorta. Ağabeyim bir kaportacı arkadaşına çekiç attırmış düzelttirmiş ama yağmur görünce çekiç atılan yerler paslanmaya başladı. Üzerine boya attırmak gerekiyormuş. Hiç te anlamam o işlerden işin yoksa uğraş dur. Yani prosedürü iyi bilmek gerekiyor. Siz maaşallah servisten, garantiden işinizi halletmişsiniz. Bu arada arabanızı kazasız belasız, güle güle kullanmanızı dilerim
[/quote]
yasemin hanım teşekkürler yalnız sadece istavroz mafsalı denilen parça değişti bozulma nedeni aslında pekte üretim hatası olmamasına karşın toyota servilserinin tüketicisine verdiği değerden ibaret garantiden değişim olayı aslında bu mafsal bozulması için ya aracın altına devamlı su tutmak gerek yada tamamen bozuk stabilize vede su yoğunluklu yollarda devam etmektir bozmak bu kadar kolay(derelerden geçtiğim çok oluyor)ayrıca servise bir noktada kızdım aslında oda aracın orjinal alarmı yok önceki aracıma gene toyota ondanki orjinal alrmı söktüm yeni aracıma takarım diye düşünmüştüm servis takmadı
başka problem yok
tek cümle
today tomorrow toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #10 : Nisan 18, 2007, 21:09:19 »
yasemin hanım teşekkürler yalnız sadece istavroz mafsalı denilen parça değişti bozulma nedeni aslında pekte üretim hatası olmamasına karşın toyota servilserinin tüketicisine verdiği değerden ibaret garantiden değişim olayı aslında bu mafsal bozulması için ya aracın altına devamlı su tutmak gerek yada tamamen bozuk stabilize vede su yoğunluklu yollarda devam etmektir bozmak bu kadar kolay(derelerden geçtiğim çok oluyor)ayrıca servise bir noktada kızdım aslında oda aracın orjinal alarmı yok önceki aracıma gene toyota ondanki orjinal alrmı söktüm yeni aracıma takarım diye düşünmüştüm servis takmadı
başka problem yok
tek cümle
today tomorrow toyota
[/quote]

Siz öyle dedikten sonra başka söze hacet yok. Tabiki toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #11 : Nisan 18, 2007, 21:45:46 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Siz öyle dedikten sonra başka söze hacet yok. Tabiki toyota...
[/quote]
bu güne kadar tek bir sorunum oldu oda bayii ile 4 ay kadar sürdü en sonunda ben galip geldim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #12 : Nisan 18, 2007, 23:16:22 »
bu güne kadar tek bir sorunum oldu oda bayii ile 4 ay kadar sürdü en sonunda ben galip geldim
[/quote]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #13 : Nisan 18, 2007, 23:48:47 »
[/quote]
Fatih bey; acaba bu servis indirim günleri tam olarak ne zaman gelir. Ben aracımı 30.bin km bakımına götüreceğim. Acaba bende bu indirimden faydalanabilirmiyim?
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #14 : Nisan 19, 2007, 00:12:12 »
Demir ilginç bir alıntı yapmış

benim aracın da garantisi bitti..korkuyorum bir sorun çıkartmasından..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #15 : Nisan 19, 2007, 14:56:47 »
Cem Bey; ne bakımdan ilginç, merak ettim doğrusu.  
Ayrıca aracınız taş gibi, korkmayın bişey olmaz...
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Toyota Servis Fiyatları
« Yanıtla #16 : Nisan 19, 2007, 16:37:37 »

haklsınız bende sonradan farkettim kusura bakmayın mümkünse sayın mod bu topiğisosyal sohbet bölümüne taşısın
saygılar [/quote]

Konuyu taşıdıktan sonra mesajımı atmıştım zaten.

Araçla ilgili konuların 'Mekanik-Sohbet' bölümünde açılması için söylemiştim.Neyse zaten soonradan anlaşılmış.