Gönderen Konu: Diesel Corolla'da motor performans arttırma deneyimi olan var mı?  (Okunma sayısı 3961 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Motor performans amaçlı, her hangi bir alet ve ya yazılım ile motor gücünü arttırmak için deneyim yaşayan ve ya bilgisi olan var mı aramızda.
Bu tarz işleri yapan bir kişi ile yazılı irtibata geçtim.
Toyota Diesel motorlarda, ECU'ya yazılımsal olarak müdahale ederek, 115hp gibi bir güç elde edildiğini ve yakıt tasarrufu da sağlandığı yazmış bana. Corolla'da uygulama yapmış daha önce.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Motor performans amaçlı, her hangi bir alet ve ya yazılım ile motor gücünü arttırmak için deneyim yaşayan ve ya bilgisi olan var mı aramızda.
Bu tarz işleri yapan bir kişi ile yazılı irtibata geçtim.
Toyota Diesel motorlarda, ECU'ya yazılımsal olarak müdahale ederek, 115hp gibi bir güç elde edildiğini ve yakıt tasarrufu da sağlandığı yazmış bana. Corolla'da uygulama yapmış daha önce.

daha önce konuşulmuştu bu konu. bende yaptırmak isterim fakat araca zararı olurmu en çok onu merak ediyorum.
 Ama hem güç hemde yakıt tasarrufu fizik kurallarına ters. Bu uygulamanın yakıtı biraz artırdığı söyleniyor.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
  • Kan Grubu: B+
Yabancı bir çok forumda ECU programlamayla iglili bir çok döküman var. Yapılan bir uygulama gerçektende. Bu programlar gördüğüm kadarıyla 15 - 30 $ gibi rakamlara satılıyor. Bu programlarla dakikada ne kadar benzün püskürteceği ve ne kadar ateşleme yapılacağı gibi bir çok ayarla oynayabiliyorlar. ama tasarruf sağlarmı bilinmez. Genelde tuning olarak geçiyor . Sanırım daha fazla benzin ve güç olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Arama yaptığımda bu konuları bulamamıştım, bi bakayım, teşekkürler.