Gönderen Konu: krom çerçeve  (Okunma sayısı 4948 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
krom çerçeve
« : Nisan 15, 2010, 10:18:09 »
merhabalar arkadaşlar. ben ankaradayım. ve 2009 corrollam var. cam çerçeveye krom kaplama yaptırmak istiyorum. yalnız, sadece cam çıtası değil çerçevenin tamamını, hatta kapılarada. biraz araştırdım ama sonuç alamadım. sizlerin bildiği bir yer var mı? adreslerini ya da telefon numaralarını verirseniz çok sevinirim.

Toyota Club Türkiye

krom çerçeve
« : Nisan 15, 2010, 10:18:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: krom çerçeve
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2010, 10:24:06 »
Hüsamettin bey sizi biraz tanıyabilirmiyiz.Tanışma bölümüne uğrarsanınız...(bende tam toyotaclub cı oldum)

sorununuz yanıtına gelince.Kapılara nasıl krom kaplama yapacağınızı anlamadım ama cam çervelere uygulamak kolay kendiniz alıp yapabilirsiniz daha uygun fiyata gelmiş olur.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2010, 11:05:44 »

sorununuz yanıtına gelince.Kapılara nasıl krom kaplama yapacağınızı anlamadım ama cam çervelere uygulamak kolay kendiniz alıp yapabilirsiniz daha uygun fiyata gelmiş olur.
haklısınız ben tam açıklayamadım. hani bu passatlarda var ya cam çerçevenin tamamı metal şerit bir de kapılarda şerit var ya. işte onu demek istedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 15, 2010, 11:15:10 »
Hüsamettin bey sizi biraz tanıyabilirmiyiz.Tanışma bölümüne uğrarsanınız...(bende tam toyotaclub cı oldum)
:alkis: :alkis:

sanırım ben hüsamettin beyi anladım;

böyle bir şey istiyor..bunu ben de istiyorum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2010, 11:26:47 »
:alkis: :alkis: sanırım ben hüsamettin beyi anladım

+?  :D

haklısınız ben tam açıklayamadım. hani bu passatlarda var ya cam çerçevenin tamamı metal şerit bir de kapılarda şerit var ya. işte onu demek istedim.
Sanırım kapı dediğiniz kapı kolları. Eğer öyleyse oda basit arabanıza uygun modeli aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Bu parçaların çoğunda arkasında yapışkanlı bant vardır uygulaması kolaydır.
Corolla Comford d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2010, 11:34:32 »
:alkis: :alkis:

sanırım ben hüsamettin beyi anladım;

böyle bir şey istiyor..bunu ben de istiyorum :)

aynen böyle işte. çok hoşuma gidiyor bu görüntü.bu arada teşekkürler.hislerime tercüman oldunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2010, 11:36:03 »
+?  :D
Sanırım kapı dediğiniz kapı kolları.

hayır kapı kolları değil fotoğrafa bakarsanız çok daha iyi aanlaşılacaktır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2010, 11:37:44 »
+?  :D
Sanırım kapı dediğiniz kapı kolları. Eğer öyleyse oda basit arabanıza uygun modeli aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Bu parçaların çoğunda arkasında yapışkanlı bant vardır uygulaması kolaydır.
camı komple çerçevelesin istiyor hüsamettin bey..alkış da ben de tam tctli oldum demenizeydi :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Nisan 15, 2010, 11:41:31 »
peki bu işlemi nasıl yapacağız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 15, 2010, 11:47:41 »
benden bu kadar  :(
Corolla Comford d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Nisan 15, 2010, 11:52:18 »
şimdi yeni kasada çok incelemedim, ancak 101 kasada biraz inceledim, 101de yapmak kolay, plastikçiye götürcem, üstüne nikelaj kaplancak ancak alt taraf biraz eksik kalacak gibi, onu nasıl yapacağımı kararlaştıramadım..2009da 98 kadar kolay olmasa gerek ancak ona da folyo ile en basitinden yapılabilir..ancak eğreti duracağından eminim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Nisan 15, 2010, 12:06:17 »
şimdi yeni kasada çok incelemedim, ancak 101 kasada biraz inceledim, 101de yapmak kolay, plastikçiye götürcem, üstüne nikelaj kaplancak ancak alt taraf biraz eksik kalacak gibi, onu nasıl yapacağımı kararlaştıramadım..2009da 98 kadar kolay olmasa gerek ancak ona da folyo ile en basitinden yapılabilir..ancak eğreti duracağından eminim..

peki mevcut lastiğin üzerine yapıştırsak olmaz mı?  özellikle arka kapıya doğru camın lastiği bayağı içeride kalıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2010, 12:11:30 »

peki mevcut lastiğin üzerine yapıştırsak olmaz mı?  özellikle arka kapıya doğru camın lastiği bayağı içeride kalıyor.
Hüsamettin bey kafayı bozmuş. Bu işi halletmeden duramaz artık :D
Corolla Comford d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2010, 12:15:43 »
Hüsamettin bey kafayı bozmuş. Bu işi halletmeden duramaz artık :D
haklı ama ben de çok heves ediyorum..füme araç bir de çok güzel duracak ama işte... :)

arkaya doğru incelen bir görüntü olacağı için güzel duracağını hiç ama hiç sanmıyorum..güzel durması için tam tersi bir şekilde arkaya doğru daha kalınlaşması gerekiyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2010, 12:22:09 »
neyse o zaman ben biraz daha araştırayım. bakalım nelere ulaşacağız?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '98
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 20, 2010, 15:56:44 »
bencede çok hoş bir ayrıntı olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #16 : Nisan 20, 2010, 16:18:44 »
ben ankarada bu işi yapan birini buldum :) her türlü krom aksam yapmakta ancak sadece üst cam çıtası için 300 lira istedi :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #17 : Nisan 20, 2010, 16:26:14 »
ben ankarada bu işi yapan birini buldum :) her türlü krom aksam yapmakta ancak sadece üst cam çıtası için 300 lira istedi :) :)

türkayım sakın o paraları vereyim demeyin.http://www.caddetuning17.com/ bu adresle bir iletişime geçin derim.Hatta lapseki'den Büfeci Ercan tavsiye etti deyin en uygun fiyatı verirler size.Montajı çok kolay,Bali tarzı bir yapışkanla yapıştırıyorlar.Ama kromaj gerçekten çok kaliteli.Orjinal servisin taktığıyla birebir aynı.Cadde tuning300 tl fıyat cekmişlerdi komple hepsine benim aracıma pazarlıkla 200 tl e halettim ben :)  servis 1500.tl fiyat çekmişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Nisan 20, 2010, 16:59:25 »
taylanım o ürünleri ucuza hallediyoruz, bu adam da o paralara veriyor, benim bahsettiğim üst cam çıtası