0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sorununuz yanıtına gelince.Kapılara nasıl krom kaplama yapacağınızı anlamadım ama cam çervelere uygulamak kolay kendiniz alıp yapabilirsiniz daha uygun fiyata gelmiş olur.
Hüsamettin bey sizi biraz tanıyabilirmiyiz.Tanışma bölümüne uğrarsanınız...(bende tam toyotaclub cı oldum)
sanırım ben hüsamettin beyi anladım
haklısınız ben tam açıklayamadım. hani bu passatlarda var ya cam çerçevenin tamamı metal şerit bir de kapılarda şerit var ya. işte onu demek istedim.
sanırım ben hüsamettin beyi anladım;böyle bir şey istiyor..bunu ben de istiyorum
+? Sanırım kapı dediğiniz kapı kolları.
+? Sanırım kapı dediğiniz kapı kolları. Eğer öyleyse oda basit arabanıza uygun modeli aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Bu parçaların çoğunda arkasında yapışkanlı bant vardır uygulaması kolaydır.
peki bu işlemi nasıl yapacağız?
şimdi yeni kasada çok incelemedim, ancak 101 kasada biraz inceledim, 101de yapmak kolay, plastikçiye götürcem, üstüne nikelaj kaplancak ancak alt taraf biraz eksik kalacak gibi, onu nasıl yapacağımı kararlaştıramadım..2009da 98 kadar kolay olmasa gerek ancak ona da folyo ile en basitinden yapılabilir..ancak eğreti duracağından eminim..
peki mevcut lastiğin üzerine yapıştırsak olmaz mı? özellikle arka kapıya doğru camın lastiği bayağı içeride kalıyor.
Hüsamettin bey kafayı bozmuş. Bu işi halletmeden duramaz artık
ben ankarada bu işi yapan birini buldum her türlü krom aksam yapmakta ancak sadece üst cam çıtası için 300 lira istedi