sevgili tecrübe sahibi arkadaşlar valfmatik sorunu hakkında biraz bilgi verebilirseniz
aşıklar dinlenmiş olur biz de bilgiden faydalanmış oluruz...
saygılar...
Merhabalar,
Valvematic ile girdik bakın daha neler oldu, valvematic değişti , sorun devam edince nihayet şanzımanı söktürmeye ikna ettik, debriyaj baskı balatasının bittiğini söylediler, 1000 tl verip değiştirdik, aradan 10-15 geçen 10-15 sonra aracın altından yağ aktığını gördük, aks keçesi delinmiş, 1 haftada onu bekledik, onuda değiştiler, rot balans için bir lastikciye götürdüğümde aracın altında 10cm boyunda bir vida bulduk, servise sorduk marş dinamosunun olduğunu söylediler akşamın bir saatinde zor bela buldular yerini takdılar. şimdide araç vitese geçmiyor, şanzıman yağı diye şüpheleniyorum, sabah ve akşamları çile çekmeye devam(soğuk havalarda), toyota genel merkezi aradım şikayet ettim, 2 gün oldu dönmezlerse cevaplamak için, aracın üzerine çıkartmalar halinde yazılar yazdırıp bu şekilde süreceğim. toyotan mı var derdin var.. bu kadar vurdum duymaz bir firma göremezsiniz. Elimden geldiğinde her yerde kötü reklamlarını yapacağım.bu arada önceki yazıları okumayanlar için araç yeni avensis deniyor 2009 elegant.
Benim aracımda 1.6 benzinli valfmatik ve servisle bu arızalar yüzünden artık kanlı bıçaklı olduk! Bu yüzden firmayı mahkemeye vermeye hazırlanıyorum! araba 88 sahinlerden daha fazla yolda bıraktı beni.. Genel merkez de artık maillerime geri dönmüyor :@ Bu kadar sorumsuz hareket eden bir firmayla bundan sonra pek işim olmaz arabayı değişeceğim zaman açık söylüyorum toyota listemde yok artık! Ae101'den bugüne kalite sadece kötüye gitti! ilk arabamız Ae101'di ve ben onu hala arıyorum
merhabalar, benimde 2009 model yeni avensisim var. güç kaybı ve tekleme den dolayı servise gittim 1 ayda zar zor kabul ettiler valvamatic bozuk diye değiştiler. Önceki arabamda corolla elegant mmt idi herkezin bildiği şanzıman arızalarından dolayı sattım ve manuel avensis aldım .. şimdi kafamı taşlara vuruyorum.Allah toyotası olana sabır versin. Güç kaybı ve tekleme hala devam ediyor. Debriyaj balatasının bittiği söyleniyor şimdide. Büyük sözü dinlemedik alman arabası almadık. Yakında satarım herhallde.
Alman otoları da sorunsuzluk abidesi sanki :-) o şikayet sitesinden diğer markalarıda aratın bakalım neler çıkacak bu iş biraz şans işi maalesef hepsi kul yapısı