0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şubat ayında GTC modeli geliyor, bu Astra'yı beğenenler ona iyice mest olurlar herhalde 1.6 dizel söylentileri de var önümüzdeki sene için, ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Ha bir de mutlaka 1.4 olanını öneririm, motor teknolojisi ve tüketim değeri bakımından çok daha iyi diğerine göre.
ikisi için de. 1.6 eski kasa'dan kalma zaten. 1.4 te EGR diye bir şey kalmadı, sorun çıkarır normalde Opel'in EGR sistemleri.
Aurisin içi baya iyi, ama Opel seviyesinde değil malesef. Opel bu konuda sınıf lideri sayılabilir. Cosmo paketlerinde tüm ön konsol ayak seviyesine kadar kadifedir.
arkadaşlar toyotanın sitesinde aurisin iç malzemesinin yumuşak plastikten olduğu yazıyor.. ama yinede kalitesiz mi ?? yoksa bahsi geçen kalite başka bir şeyin mi kalitesi ??
yumuşak olmasının avantajlı olduğunu düşünüyorum örneğin taşlı yollarda pek ses yapmaz..
hem öyle hemde kalite hissi veriyor .. d sınıfı değil ki deri den yapılmasını bekleyelim... yumuşak malzemeden yapılmış olsun yeter.. corollada bu yokmuş sanırım 2007 sonrası kasalarda bu yüzden çok eleştiren oldu.. tabi ki eleştirmekte haklılar.. umarım yeni çıkacak corolla da hata yapmaz toyota... beni bile kaybeder o zaman ! .. gider astra alırım
emrah abi vururum o zaman toyotamla seniiin astrana
illa alacaksın yani
turbolu motorlara düp takılmıyormuş .. buna da takılmıyordur büyük ihtimal... ben benzine yetişemem serdar ).. yarın bir gün atansam 657 ye tabi olacam Allahın izniyle.. öğretmen maaşları malum .. o yüzden forewer toyota
hakkında hayırlısı abi ya inş atanırsın araba içinde toyota opel reno fark etmez .. sürücülerimiz önemli..