Gönderen Konu: Toyotaya kötü haber ,taktılar toyataya bir kere.  (Okunma sayısı 1809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Toyotaya kötü haber ,taktılar toyataya bir kere.
« : Nisan 14, 2010, 10:06:38 »
BLOOMBERG: Toyota’ya bir darbe daha
Toyota Motor Corp. Kuzey Amerika’daki Lexus satıcılarından GX 460 model spor-ticari araçların satışını durdurmasını istedi. Toyota’nın kararı Consumer Reports dergisinin Lexus’u “güvenlik riski”yle yaftalamasının ardından geldi. Dergi dokuz yıldır ilk kez bir araç hakkında böyle bir yorum yapıyor.
Lexus’un ABD genel direktörü Mark Templin, “GX 460’la ilgili durumu çok ciddiye alıyoruz ve Consumer Reports’un ortaya koyduğu sorunu çözmeye kararlıyız” dedi.
2010 model GX 460’la ilgili “almayın” tavsiyesinin verilmesinin nedeni acil sürüş testlerinde aracın takla atma ihtimalinin ortaya çıkması oldu. New York merkezli Tüketiciler Sendikası’nın kazanç gözetmeyen dergisi Consumer Reports 2001’den bu yana hiçbir araca “güvenlik riski” yorumu yapmadıklarını hatırlatı.

Toyota Club Türkiye

Toyotaya kötü haber ,taktılar toyataya bir kere.
« : Nisan 14, 2010, 10:06:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaya kötü haber ,taktılar toyataya bir kere.
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2010, 12:32:21 »
Tam ısınmak üzereyken yine soğudum Toyotadan :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2010, 13:08:01 »
 Toyota son zamanlarda çok fazla prestij kaybetti. Her kim ile konuşsam olumsuz cevaplar alıyorum. Basit bir arıza veya olay bile olsa dilden dile büyütülerek yayılıyor. Toyota almak isteyenler bile normal olarak tereddüt içinde kalıyor. Bu imaj bir kere yerleştimi silmesi çok güç.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2010, 13:09:59 »
Toyota son zamanlarda çok fazla prestij kaybetti. Her kim ile konuşsam olumsuz cevaplar alıyorum. Basit bir arıza veya olay bile olsa dilden dile büyütülerek yayılıyor. Toyota almak isteyenler bile normal olarak tereddüt içinde kalıyor. Bu imaj bir kere yerleştimi silmesi çok güç.

Geçmiş konularda bi yorum vardı. Mazda'nın yolunda ilerliyo demişti birisi Toyota için.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2010, 13:59:42 »
Bütün olumsuz propagandalara rağmen Toyota'nın satışları Amerika'da %40 artmış.Bence bu çok büyük bir büyüme.Amerikalı bizim gibi her şeye sazan gibi atlamıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2010, 17:55:17 »
  Sanırım Toyota, Abd. pazarındaki Lexus arazi aracı satışlarını durdurmuş. Ancak henüz anlatıldığı gibi bir sorun yaşayan (kullanıcılardan) yokmuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2010, 19:00:54 »
oy oy çok soğudum bu ne böyle :) :) amaan um-rum-da değil..işime gelir ucuza alırım :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2010, 19:07:05 »
her otomobilin takla atma ihtimali vardır!?! anlamadım şimdi de maymunlukla mı suçluyorlar? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2010, 19:14:05 »
Bunların önemi yok.Toyota'yı bir kez aldın mı 10-15 sene kullanabiliyorsun.Sağlam araba.Afganistan'da, Dünya'nın en zor arazi şartlarında bile kullanılan.Taş gibi araba.Takla atarmış.Vay canına diğer bütün arabalar harika.Öldür takla atmazlar.Hepsi sorunsuz.Toyota üzerine gidildikçe daha da büyüyecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2010, 20:25:39 »
her otomobilin takla atma ihtimali vardır!?! anlamadım şimdi de maymunlukla mı suçluyorlar? :D

Oktay dogru soyluyor.Her araba yuvarlanabilir, takla atabilir.Ozellikle SUV tarzi araclarda bu ihtimal daha fazla.Ama sadece Lexus boyle demek sabotajin parcasi olmak demek.Bastan beri diyorum, bu is sabotaj diye, bazi arkadaslarimiz inanmak istemiyor. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2010, 20:43:30 »
haberi okurken, özellikle "kazanç gözetmeyen" ifadesini okurken, aklıma; Jack London'un -Demir Ökçe- isimli kitabı geldi.
kapitalizmin beşiği olmuş ve her türlü değeri (adalet, siyaset, eğitim, güvenlik...) kendi çarklarını döndürme uğruna feda edebilecek bu "domuzca düzen" (yazarın ifadesi) bir yerlerdeki kuklalarının iplerini kımıldatıvermiş
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 500
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2010, 20:44:37 »
Toyota sağlam araçalar üretiyor ama sorunlarıda görmezden gelmemek lazım hernekadar az olsada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2010, 20:48:22 »
Toyota sağlam araçalar üretiyor ama sorunlarıda görmezden gelmemek lazım hernekadar az olsada.
demi ama.takla falan atıyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 500
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 14, 2010, 23:41:26 »
Fanatiklerde olacak tabi...
demi ama.takla falan atıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2010, 23:45:26 »
Fanatiklerde olacak tabi...
inanın bana toyota fanatiği olacak son insanlardanım hatta fazlasıyla komik geliyor toyota fanatiği olmak :D fanatiklik yaratacak bir ruhu yok markanın...tam bir bmw fanatiğiyim, ancak bu toyota hakkında son bir yıldır falan yazılan çizilen söylenen vs şeyler güldürüyor..bu söylentiler olurken gittim bedava sayılacak bir rakama 2009 corolla aldım, çok teşekkür ediyorum o söylentiler için :D komik ama komik..çok komik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2010, 23:46:58 »
mercedesin A serisi ilk çıktığında yolda durmuyordu. slalom testinde kendini yerden yere vuruyordu. kimse onun üztüne bu kadar gitmedi. düzelir kardeşim düzelir. öyle bişey varsa geri çağrılır, düzenlemeler yapılır, hatayı herkes yapıyor...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Nisan 14, 2010, 23:53:20 »
bu dünyanın kanunu başarıyı çekemeyen rakipler boş durmuyor illede bir karalama yapılıyor,ama bu kapışma biz tüketicilere yansıyor diye düşünüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 15, 2010, 00:01:03 »
mercedesin A serisi ilk çıktığında yolda durmuyordu. slalom testinde kendini yerden yere vuruyordu. kimse onun üztüne bu kadar gitmedi. düzelir kardeşim düzelir. öyle bişey varsa geri çağrılır, düzenlemeler yapılır, hatayı herkes yapıyor...

Bende tam bunu yazıcaktım şimdi

Mercedesin A serisinde slalomlarda nerdeyse 2 teker yerden kesiliyordu daha sonraki versiyonlarda ise elektronik denge dağılımı eklemişlerdi bu durumun önüne geçebilmek için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 15, 2010, 00:14:55 »
Bende tam bunu yazıcaktım şimdi

Mercedesin A serisinde slalomlarda nerdeyse 2 teker yerden kesiliyordu
   Yerden kesiliyordu yerine,yapılan her Geyik (Slalom diye tabir edilen test) testinde takla atan bir model demek daha doğru olur.İlk taklada Mercedes yetkilileri şok oluyor.Araç üzerinde bir takım oynamalar,sistem değişikliğine gidiyorlar.İlk Geyik testinde araç yine takla atıyor.Ve bu araçların hepside satışa sunuldu.Şu an ki mevcut kasada bu sorunu yok etmeyi anca başarabildiler....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 15, 2010, 01:30:39 »
bu dünyanın kanunu başarıyı çekemeyen rakipler boş durmuyor illede bir karalama yapılıyor,ama bu kapışma biz tüketicilere yansıyor diye düşünüyorum..

+1
Fe... :-)