0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimleri açamadım ama direk ampulün dibinden alsanız? en kestirme en garanti olsa?
ampulun dibinden hiç pay bırakmamışlar. 2 cm bile ileri gelmiyor maalesef.Bende kabloyu kesip deneme yapmak istemiyorum
hiç incelemedim yeni kasanın bagaj aydınlatmasını, efsane kasaya yaptım bagaja aydınlatma dediğim gibi hemen ampul dibinden aldım..en olmadı çıkarın dipsiz ampulü, onun iki bacağı oluyor zaten, sökün o bacak kısmını (sökmek zordur, olmazsa kırın gitsin, size bacaklar ve plastik kısmı lazım..)o dipsiz ampulün plastik kısmına içten ulaşın yani, bacaklarına bağlayın (lehim öneririm)sonra orjinalini hiç bozmadan, hiç bir yeri kesip biçmeden, kendi yuvasına takın ampulün dibini şeklinde anlattım anlattım fakat tabi öyle bir şey yok sizde, direk cam ucunda bacaklar var.. ankarada olsaydınız verirdim direk bahsettiğim şeyi böyle bir ampul bulup plastik kısmını çıkarın, onun içinden bacaklara kablo bağlayın, ampul yerine bunu takın, kablolar ampul yuvasından çıksın o kabloya istediğiniz kadar led bağlayın
yalnız parça hiç değişmemiş ya helal olsun 93 yılında piyasaya çıkan ae101de de o parçadan var bagaj ampulü için güle güle kullan irfan abi, akşam muhteşem oluyor, şok olacaksın ışığı görünce