0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşçiliği güzel yapmışsınız. Zevkler tartışılmaz ama, kırmızı logo işlemi bana çok çakma geliyor. Honda özentiliği gibi. Şahincilerin arkasına m3 yada amg yazdırması gibi
Ahh be Oğuzum duygularıma tercüman olmuşsun Aylardır bekliyorum kim yapacak bu yorumu diye... Bir ara ben bile düşündüm "fümede nasıl durur yahu?" diye. Sonra eski nagiye döndüm ama, anlıktı geçti not: İrfan bey lütfen yanlış anlamayın, zevkler ve renkler işte... Çok yakışmış aracınıza, iyi günlerde kullanın.
abi sen on logoyu nasil soktun ya ben gecen gun ugrastim bi turlu sokemedim:D
Kırmızı zeminde fena olmamış ama mesela bu da olabilirdi http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-DEVIL-HORN-BADGE-STICKER-STARLET-GT-YARIS-SILVER_W0QQitemZ220592894488QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item335c5c7218Veya buna benzer bir çok amblem
çakma olduğunu düşünen varsa benim gibi farklı arayışlara girsin benim gibi logoyu komple parlak siyaha boyayabilirsiniz
Başlığında da yazdığım gibi arabam füme olmasa saniye düşünmem siyah logoyu ama malesef Bu arada uefa kupasının ordaki anı tur önünü mekan edinmişiz
ben o binada oturuyorum nagihan arkadaki otoparka babm çekiyo ben öne çekiyom ne zaman gördün be , uğur diye bağırsaydın çıkardım dışarı