Gönderen Konu: acil yardım  (Okunma sayısı 1077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
acil yardım
« : Nisan 13, 2010, 18:24:38 »
arkadaşlar arabamın triger kayışını değiştirecem bi ustayla konuştum 60tl işçilik istedi.kayış ve bilye 50tl dediler.yani işçilik+parça 110 lira.ya serviste sordum kayış 69lira bilye 110 lira işçilikte 150 lira yani toplam 330 lira.arkadaşlar triger çok önemli parça ama fark da ortada.triger değiştiren arkadaşlar hangi markayı aldınız.hangi marka parça daha kalitelidir.lütfen paylaşın...bu triger işi kafamda baya bi sorun olmaya başladı.arabam 97 corolla 1.6xli

Toyota Club Türkiye

acil yardım
« : Nisan 13, 2010, 18:24:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: acil yardım
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2010, 18:31:16 »
nesi acil konunun? kmsi mi geçti? karar aşaması aceleye gelir mi?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2010, 18:35:28 »
nesi acil konunun? kmsi mi geçti? karar aşaması aceleye gelir mi?
Aynı fikirdeyim.
 Lütfen başlıkları daha açıklayıcı ve makul şekilde açınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2010, 19:23:33 »
arkadaşlar başlığı öyle yazmamın nedeni ilgi çekici olsun diye...acele ettiğim yok konuyu araştırıyorum arkadaşlar cevap yazsınlar diye acil dedim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2010, 19:32:24 »
  Bence dışarıdan da kaliteli triger set fiyatlarını araştırmalısınız. Ama özellikle kaliteli ürünler tercih edin bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2010, 19:36:20 »
arkadaşlar başlığı öyle yazmamın nedeni ilgi çekici olsun diye...acele ettiğim yok konuyu araştırıyorum arkadaşlar cevap yazsınlar diye acil dedim....
bu forumda o durum tam tersi işliyor..acil yazısını gören konuyu açıyor acil değilse cevap bile yazmadan kapatıyor..bir çok kişi açmıyor bile..burda zaten ilgilenir insanlar ;) herkes bilgisini aktarır bir şekilde
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2010, 19:45:57 »
hakan bey benönerebileceğiniz marka var mı?onu istiyorum dayco marka kayış gmb bilye 50tl bu marka hakkındaki fikriniz nedir?acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2010, 19:47:06 »
Servise gerek yok, iyi bir usta yapar çalışıtırır verir... Garantili araba değil sonuçta 15 yaşında ;)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2010, 21:16:12 »
  Genelde piyasada kalite fiyat oranı ile anlaşılır bence. Dayco da piyasada oldukça kullanılan bir ürün bildiğim kadarı ile ancak aracınızın üzerindeki triger kayışı (orjinal) 100.000km. gibi bir değişim periyoduna sahipken, piyasa ürünleri 60.000Km. olabilir. Bir araştırmak lazım. Tabi bilye de önemli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2010, 21:49:42 »
bu forumda o durum tam tersi işliyor..acil yazısını gören konuyu açıyor acil değilse cevap bile yazmadan kapatıyor..bir çok kişi açmıyor bile..burda zaten ilgilenir insanlar ;) herkes bilgisini aktarır bir şekilde
Çok güzel bir açıklama olmuş bence. :)