0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar anadolu yakasında aracımı yaptıracağım iç dış aksesuar ör:(bagajüstü spoiler) bir yer bilen varsa lütfen yazsın
kardeş başına gelmediği için bilemessin anadolu yakası şart araç yapılırken başında beklicem.
iii diyosunda yer yok gittiğim yerlerde şahin doğana takılan malzemeler var nere gitsem öle avensise gidicek şeyler yok internet var bazı şeyleri kendim yapamam yapmam da aslında nie yapim para veriyorum ne demişler hem işi ustasına bırak die öle bi atasözü var... avensisin plakalının olduğu yerde bi çıkıntı var plakayı kime götürsem adamlar kesicez falan yada burda olmaz faln dediler benmi bulamıyorum anlamıyorum ki
o zaman biraz daha sohbet edelim anlayalım tam ne yaptırcaksın, ne yapcaksın, ne arıyorsun şimdi şahine doğana takılan malzemeler varsa yanlış yerdesin anadolu konusunda çok takıntılı olma, atla feribota avrupaya geç, püfür püfür biraz da oralarda ara..bazı şeyleri tabii ki kendin yapamazsın ama çok çok fazla şeyi kendin yapabilirsin..şimdi aksesuarcı gezerek modifiye yapma planın varsa unut onu..önce kafanda bir şeyler kur, hayalin olsun kafandaki şey belli olsun ona göre araştır, mümkün mü, var mı, yoksa ben yapabilirmiyim
Modifiyede demekki tecrübe istiyor
yani aslında ne yapmak istiyorum benim kafamda net bişi yok sadece bişi olsun
sağol teşekkür ederim bende öle düşünüordum fazla abartmamak gerekiyor birde performans olarak araba tüplü ne önerebilirsin..