Gönderen Konu: anadolu yakası avensis modifiye yerleri  (Okunma sayısı 4470 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
anadolu yakası avensis modifiye yerleri
« : Nisan 13, 2010, 16:41:29 »
arkadaşlar anadolu yakasında aracımı yaptıracağım iç dış aksesuar ör:(bagajüstü spoiler) bir yer bilen varsa lütfen yazsın  !!!

Toyota Club Türkiye

anadolu yakası avensis modifiye yerleri
« : Nisan 13, 2010, 16:41:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: anadolu yakası avensis modufiye yerleri
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2010, 18:03:46 »
Sanayiyi ve fibercileri dolaşmanız lazım. "Lütfen yazsın !!! " demek emrivaki oluyor ve farkıdaysanız kimsede cevap yazmaya tenezzül etmemiş ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2010, 18:08:19 »
arkadaşlar anadolu yakasında aracımı yaptıracağım iç dış aksesuar ör:(bagajüstü spoiler) bir yer bilen varsa lütfen yazsın  !!!
modifiye parçası çinde dahi olsa gidin alın :) yahu parçanın parçacının anadolu yakası avrupa yakası mı olur..gerekise başka ilden, gerekirse başka ülkeden bile getirtilir :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2010, 20:18:28 »
kardeş başına gelmediği için bilemessin anadolu yakası şart araç yapılırken başında beklicem. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2010, 20:38:34 »
kardeş başına gelmediği için bilemessin anadolu yakası şart araç yapılırken başında beklicem. ;)
başıma geldiğinden emin olabilirsin ;)
başında beklemene gerek yok, parçayı al, sana gelsin sen yap montajını..anatomik spoyler dediğin şeyin arkasına sık slikonu, kenarlarından da çift taraflı bantla geç şöyle bir bastır olsun sana montaj..
elinde internet nimeti var..dünya elinin altında, bütün dünyada ara istediğin parçayı, bul, al, montajına da çabala hem en ucuza hem en emek harcayarak hem de en güzel şekilde yap istediğini ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2010, 20:48:35 »
iii diyosunda yer yok gittiğim yerlerde şahin doğana takılan malzemeler var nere gitsem öle avensise gidicek şeyler yok internet var bazı şeyleri kendim yapamam yapmam da aslında nie yapim para veriyorum ne demişler hem işi ustasına bırak die öle bi atasözü var... avensisin plakalının olduğu yerde bi çıkıntı var plakayı kime götürsem adamlar kesicez falan yada burda olmaz faln dediler benmi bulamıyorum  anlamıyorum ki
 ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2010, 21:25:49 »
iii diyosunda yer yok gittiğim yerlerde şahin doğana takılan malzemeler var nere gitsem öle avensise gidicek şeyler yok internet var bazı şeyleri kendim yapamam yapmam da aslında nie yapim para veriyorum ne demişler hem işi ustasına bırak die öle bi atasözü var... avensisin plakalının olduğu yerde bi çıkıntı var plakayı kime götürsem adamlar kesicez falan yada burda olmaz faln dediler benmi bulamıyorum  anlamıyorum ki
 ::)
o zaman biraz daha sohbet edelim anlayalım tam ne yaptırcaksın, ne yapcaksın, ne arıyorsun ;)
şimdi şahine doğana takılan malzemeler varsa yanlış yerdesin ;) anadolu konusunda çok takıntılı olma, atla feribota avrupaya geç, püfür püfür ;) biraz da oralarda ara..

bazı şeyleri tabii ki kendin yapamazsın ama çok çok fazla şeyi kendin yapabilirsin..şimdi aksesuarcı gezerek modifiye yapma planın varsa unut onu..önce kafanda bir şeyler kur, hayalin olsun kafandaki şey belli olsun ona göre araştır, mümkün mü, var mı, yoksa ben yapabilirmiyim falan..şimdi neler almak istiyorsun? nasıl bir planın var?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2010, 22:54:56 »
o zaman biraz daha sohbet edelim anlayalım tam ne yaptırcaksın, ne yapcaksın, ne arıyorsun ;)
şimdi şahine doğana takılan malzemeler varsa yanlış yerdesin ;) anadolu konusunda çok takıntılı olma, atla feribota avrupaya geç, püfür püfür ;) biraz da oralarda ara..

bazı şeyleri tabii ki kendin yapamazsın ama çok çok fazla şeyi kendin yapabilirsin..şimdi aksesuarcı gezerek modifiye yapma planın varsa unut onu..önce kafanda bir şeyler kur, hayalin olsun kafandaki şey belli olsun ona göre araştır, mümkün mü, var mı, yoksa ben yapabilirmiyim

+1 kardeşim aynen katılıyorum sana. İlk aracı aldığımda modifiye hakkında küçük bir kaç soru diye bende konu açmıştım. Çünkü nereden başlayacağımı ve nasıl yapacağımı hiç bilmiyordum şimdi custom air intkate kitlere bile geçtik :) Modifiyede demekki tecrübe istiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2010, 22:56:39 »
Modifiyede demekki tecrübe istiyor :)
yok be abi.hayal gücü istiyor :D bir de zevk istiyor, ciddi anlamda zor iş, kendin beğenirsin o ayrı, senin dışındaki insanlara beğendirmek zor iş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 13, 2010, 23:10:48 »
Avensis kaç model. Örnek teşkil edecek çalışmalar var Türkiye de. Body kit motor modifiyesi turbo v.s... Yanlız bütün parçalar yurt dışından getirildi diye biliyorum. İlgili aracı başka bir forum sitesinden takip etmiştim. Çok profesyonel uygulama olmuştu.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Ynt: anadolu yakası avensis modifiye yerleri
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2010, 13:12:56 »
ümit bağıran kardeşim çok doğru söledin.. yani aslında ne yapmak istiyorum benim kafamda net bişi yok sadece bişi olsun :D Avensis 2006 model 1.6 linea m/t

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2010, 13:30:07 »
yani aslında ne yapmak istiyorum benim kafamda net bişi yok sadece bişi olsun :D
hah işte sorun orda ;) şimdi bu konuda forumda yardım edecek zilyon tane adam var..ağzı olan konuşacaktır, çünkü bir çok kişi kendi arabasına yapmak isteyip çeşitli nedenlerle yapamıyor o yüzden başkalarına öneride bulunuyor..bazıları da kendi yaptığı işe hayran olup herkese kendi yaptığı işi övüyor, onu yapmasını söylüyor ;) arabana görsel modifiye yapacağını düşünüyorum, performansa yönelik bir şeyler düşünmüyorsun tahminimce..o zaman 18" jant, bence 5 kollu gayet gidecektir avensise, bir de yay takarsın (tercihen 5cm, bu forumda yapan vardı..) görsel olarak değil ama işlevsel olarak cam filmi taktırabilirsin..anatomik spoyler -ben- beğenmiyorum ancak kişisel bir şeydir, yaparsın beğenirsin ;) onu biraz araştırman lazım.ille orjinal takcaksın diye bir şey yok, m çıta tarzı bir şey alıp uydurabilirsin ;) bence her arabaya ses sistemi kurulmalı..arabana aşık eder güzel bir ses sistemi :) başa bir şey -bence- sakın yapma..avensisin noktası burasıdır -bana göre-..ağır bir arabayı maymun etmenin de alemi yok ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2010, 14:09:56 »
+ zilyon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Nisan 14, 2010, 16:24:57 »
sağol teşekkür ederim bende öle düşünüordum fazla abartmamak gerekiyor birde performans olarak araba tüplü ne önerebilirsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2010, 16:32:07 »
Tüplü araban var koy hava filtresini 6000-7000 devir gez kim ne diyecek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2010, 17:20:22 »
sağol teşekkür ederim bende öle düşünüordum fazla abartmamak gerekiyor birde performans olarak araba tüplü ne önerebilirsin..

gaz ayarını aç :P ciddi ciddi performans arıyorsan bunu sat, 1.8 alıp tüp taktır, ona yap ne yapacaksan ;) çünkü o motora bir şey yapılmaz..yani yapılır da ne gerek var :) bunu satıp 1.8 alırsın aynı paraya