0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence osram almayın . 2-3 ayda vedalaşıyor ampüller.
Osram mı, ozram mı? Ben senelerce Silverstar kullanmıştım. Ama orjinallerdi. Herşey gibi bu konuda da dikkatli olmak lazım sanırım, piyasada herşey olası.
Hocam bizim kasaların farları öyledir. Biraz zayıftır yani. Ya şu resimdeki gibi bir far satın alacaksınız ebay'dan getirtebilirsiniz,Resim budur aman dikkat aşık olmayın E-bay linkinide bulayım, Bulamadım ama sahibindende varmış. Pasif ilanı vereyim http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_93-98_seffaf_far_park-38WQQaXQQ17998480WQQpXQQdisplayitemAslında en güzeli avatarımdaki gibi alman xenon takmak. "Kaliteyi hissedin" voşşş slogan gibi oldu
Abi aramak mesele değildi fiyatı çok pahalı yaa.. 300 TL'ye yakın bir fiyatı var o parayı tutup ön fara mı verceğim
Depo marka farlar var modifiye far vs. diy egeçiyor. Hatta dün bakarken üstü şeffaf altı kırmızı arka stoplarıda buldum tanesi 50 lira
evet abi malesef ben de buldum..adamlara ulaşmaya çalışıyorum stok durumunu öğrenmek için..tam da sipariş vermiştim..neden hep ben aldıktan sonra bulunuyor böyle parçalar
Aslında netten önce ben sanayide parçacıdan DEPO'nun ürün kataloğunda görmüştüm hepsini, siparişle getiririm demiştide far ve stopları aldıktan sonra olduğu için geçmiş olsun dedim