Gönderen Konu: ae101 aracımın ön aydınlatması zayıf  (Okunma sayısı 3254 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
ae101 aracımın ön aydınlatması zayıf
« : Nisan 13, 2010, 12:29:18 »
  ae 101  (96 xli) aracımın farının biri orjinal diğeri yan sanayi kısa farlarda aydınlatması çok zayıf ve ışık dağılıyor.
  far ampullerini değiştirsem aydınlatması artarmı ? yada sizin tavsiye edeceginiz bir çözüm var mı?

Toyota Club Türkiye

ae101 aracımın ön aydınlatması zayıf
« : Nisan 13, 2010, 12:29:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: ae101 aracımın ön aydınlatması zayıf
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2010, 13:18:32 »
philips power2night. h4 modeli de var diye biliyorum. ben memnunum.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2010, 16:00:42 »
  Osram ve Philips'in bu gibi durumlar için tasarladıkları ampuller mevcut. Bir araştırma yapıp, onlardan birisini tercih ederseniz ve far camlarının temizliğini sağlarsanız, bence sorununuz çözülür. Tabi far ayarları da olması gerektiği gibi olmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2010, 17:00:23 »
Hocam bizim kasaların farları öyledir. Biraz zayıftır yani. Ya şu resimdeki gibi bir far satın alacaksınız ebay'dan getirtebilirsiniz,

Resim budur aman dikkat aşık olmayın :)

E-bay linkinide bulayım,
:( Bulamadım ama sahibindende varmış. Pasif ilanı vereyim http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_93-98_seffaf_far_park-38WQQaXQQ17998480WQQpXQQdisplayitem

Aslında en güzeli avatarımdaki gibi alman xenon takmak. "Kaliteyi hissedin"  voşşş slogan gibi oldu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2010, 00:14:26 »
bence osram almayın  :kötü: . 2-3 ayda vedalaşıyor ampüller. hoş bakalım benim philips ne yapacak.
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2010, 09:07:19 »
  :) Osram mı, ozram mı? :) Ben senelerce Silverstar kullanmıştım. Ama orjinallerdi. :) Herşey gibi bu konuda da dikkatli olmak lazım sanırım, piyasada herşey olası. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2010, 09:09:49 »
bence osram almayın  :kötü: . 2-3 ayda vedalaşıyor ampüller.
+9999
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2010, 09:13:19 »
  :) Osram mı, ozram mı? :) Ben senelerce Silverstar kullanmıştım. Ama orjinallerdi. :) Herşey gibi bu konuda da dikkatli olmak lazım sanırım, piyasada herşey olası. :)
ben kullanmadım abi, ama forumda bir konu vardı. arkadaş iki kere almış, ortalama 2-3 ay kullanmış.

edit: konuyu buldum http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/hangi-ampul-daha-iyi/
talihsiz arkadaşımız da murat (iskefiyeli) bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 15, 2010, 09:43:38 »
Hocam bizim kasaların farları öyledir. Biraz zayıftır yani. Ya şu resimdeki gibi bir far satın alacaksınız ebay'dan getirtebilirsiniz,

Resim budur aman dikkat aşık olmayın :)

E-bay linkinide bulayım,
:( Bulamadım ama sahibindende varmış. Pasif ilanı vereyim http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_93-98_seffaf_far_park-38WQQaXQQ17998480WQQpXQQdisplayitem

Aslında en güzeli avatarımdaki gibi alman xenon takmak. "Kaliteyi hissedin"  voşşş slogan gibi oldu :D
yalnız bizim forumdan oğuzhan pamuk bunlardan arıyordu sanki :D :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 15, 2010, 12:13:27 »
Abi aramak mesele değildi fiyatı çok pahalı yaa.. 300 TL'ye yakın bir fiyatı var o parayı tutup ön fara mı verceğim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Nisan 15, 2010, 12:17:03 »
Abi aramak mesele değildi fiyatı çok pahalı yaa.. 300 TL'ye yakın bir fiyatı var o parayı tutup ön fara mı verceğim :(
veriliyor ümitim, öyle bir veriliyor ki şaşarsın :D bu ilandaki bedava yalnız ha..180 lira komple her şey var..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 15, 2010, 12:54:33 »
Depo marka farlar var modifiye far vs. diy egeçiyor. Hatta dün bakarken üstü şeffaf altı kırmızı arka stoplarıda buldum tanesi 50 lira :)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2010, 12:57:33 »
Depo marka farlar var modifiye far vs. diy egeçiyor. Hatta dün bakarken üstü şeffaf altı kırmızı arka stoplarıda buldum tanesi 50 lira :)
evet abi malesef ben de buldum..adamlara ulaşmaya çalışıyorum stok durumunu öğrenmek için..tam da sipariş vermiştim..neden hep ben aldıktan sonra bulunuyor böyle parçalar >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2010, 13:00:50 »
evet abi malesef ben de buldum..adamlara ulaşmaya çalışıyorum stok durumunu öğrenmek için..tam da sipariş vermiştim..neden hep ben aldıktan sonra bulunuyor böyle parçalar >:(
:) Aslında netten önce ben sanayide parçacıdan DEPO'nun ürün kataloğunda görmüştüm hepsini, siparişle getiririm demiştide far ve stopları aldıktan sonra olduğu için geçmiş olsun dedim :)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #14 : Nisan 17, 2010, 16:40:29 »
Bu ön farlardan vardı bende.Geçen sene almıştım.
Far ayar çubuğu yoktu, doğal olarak far ayarı da yapılamıyordu.
Geri gönderdim. :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Nisan 17, 2010, 17:32:45 »
:) Aslında netten önce ben sanayide parçacıdan DEPO'nun ürün kataloğunda görmüştüm hepsini, siparişle getiririm demiştide far ve stopları aldıktan sonra olduğu için geçmiş olsun dedim :)
ben salak gibi siparişi iptal ettim abi :blink: sen sanayide bir sorabilcek misin aynı yere?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #16 : Nisan 18, 2010, 19:19:51 »
   bugün  tavsiye üzerine  oto elektirkçisine  gittim farların ayarına baktı ayarlar iyi dedi.
   ampul degiştirirsem aydınlanması artarmı dediğimde şu an kiden fazla fark olmaz ama
   far rolesi takılırsa %20 ampuller daha güçlü yanar. 50-55 W ampul  w artırlabilir dedi.

başka bir elektirkçi de Xenon Far  taktırısan seni memnun eder dedi.

........