0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
23 Ağustos - 1 EylülMantıklı, becerikli, akıllı, başkalarıyla kolaylıkla bağlantı kurabilenAşkı önemseyen, sorunlardan pek hoşlanmayan.Kaliteli ortamlar, elit yerlerden hoşlanan. Cahil insanlardan uzak duranKeskin gözlem gücüne sahip, bir bakışta eksiklerini görebilen.Olayların ardındaki gerçekleri önemseyen ve öğrenmek isteyenÇabuk kavrayan, net görmek isteyen, iletişimci.
ben neymişim de haberim yokmuş.....
şahsen benim doğum tarihime baktım sadece..ciddi anlamda birkaç cümleyi çok sık duyuyorum çok yakınlarımdan..ama hep iyi şeyler yazdığı için herkes alınacaktır tabi üstüne
insanın gururunu okşayan güzel yazılar gerçekten. ben de bu kadar güzelliğe okuyan herkes bi alkış verir diye düşünüyordum ama neeerrrddeeeeee
Ya bu arada türkay hayırdır küsmüyüz? İstanbul buluşmasına davet ettim olumlu olumsuz birşey yazmadın. Sonra yeni projelerime bak dedim hatta imzamada koydum yina aldırmadın. Hatta senin için video çekip yükledim bir yorum bile yazmadın
21 Mayıs - 31 MayısÇok yönlü ve becerikli. Yargı ve mantık gücüne sahipYenilikten hoşlanan, yeni insanlar tanımaktan zevk alan.Bilgiyi önemseyen, meraklı ve öğrenmeye açMantıklı, eğri ile doğruyu ayır etmesini bilen.Kıvrak zeka, konuşma kabiliyeti, kendini yönlendirebilenDüşmanlarını yenmeye başarabilecek kadar akıllı.
Hadi beni tahmin edin bakalım, hangisiyim?