Gönderen Konu: KAFAM COK KARIŞIK ACİL YARDIM..  (Okunma sayısı 1266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
KAFAM COK KARIŞIK ACİL YARDIM..
« : Nisan 12, 2010, 14:56:54 »
Toyota clup e yeni üye oldum.şimdi 2005 ve üzeri sıfır olmamak kaydıyla corolla düşünüyorum.lütfen yardım edin.
corolla hb modellerinden en ful olanı sol versiyonu terra ve diyer sport modeli arasında secim yapmam gerekiyor.
aslında sol mu 4 kapı sport mu diye celişkideyim.
corolla hb sol modelinde bulunan teknik özellikler nedeni ile bayrağı taşıyor.amaaaa.abs asr nin olupta esp nin olmayışı şaşırtı.ve celişkiye düşmeme neden oldu
sport paketinde ise abs asr olduğu gibi esp de mevcut.şimdi esp li oluşu ile güvenli geliyor..4 hava yastığı ile.
sizce hangisini daha mantıklı...veya tavsiyeleriniz nelerdir.uzun vadede kullanılıcak.tabi dizel ve benzinli olarakta tercih etmem gerekir.ortalama günlük 20 km yol yapıcamı varsayarsak hangi secenek uygundur.saygılar 

Toyota Club Türkiye

KAFAM COK KARIŞIK ACİL YARDIM..
« : Nisan 12, 2010, 14:56:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Ynt: KAFAM COK KARIŞIK ACİL YARDIM..
« Yanıtla #1 : Nisan 13, 2010, 00:01:41 »
başlığınızı konuyu yansıtacak şekilde değiştirirseniz daha hızlı cevap alırsınız.
saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2010, 00:16:38 »
İsmail bey siz türkiyede ki corolla hb sol,terra,sport paketinden bahsediyorsunuz demi. :alkis:
Türkiyedeki corolla hb lerin ve corolla sedanların  hiçbirinde asr esp yok.Ben asr yazısını sadece 403 otobüslerin arkasında gördüm..
Donanım olarak biribirinden farklı donanımlar.En üst donanım olara sol geçiyor.Sol ile terra ve sport donanımlar arasında bariz farklar var.Dijital klima sadece sol donanımda mevcut olup terra ve sport modleinde yok.Sport modeli 2005 yılında ara donanım olarak çıkmış olmak la birlikta bu donanımda terraya ilaveten direksiyon dan kumandalı müzik sistemi deri vites topuzu direksiyon simidi ve ayrıca aracın dısında yan ve arka marşpiyeller araç üzerinde gelmektedir.Eğer bütçeniz yetiyorsa Sol donanımını almanızı tavsiye ederim.Unutmayın E 12 corolla hb ve dedanların hiçbirinde asr esp yok türkiye şartları için diyorum
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Nisan 13, 2010, 14:50:30 »
tuncay bey cok teşekkürediyorum.size ikinci el araç satılan  sitelerde farklı olarak gördüğümden dolayı çelişkide kalmıştım. sport modellerinde esp ninde olduğu yönünde etrafımdan söylenince çelişkiye düştüm gercekten. demekki her ikisinde de esp sistem yok.tmmdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2010, 14:53:39 »
Esp yok.Sol donanımlarının gögüsü daha güzel duruyor dijital klima olduğu için alacaksanız sol donanımını alın.Eger bulabilirseniz sol donanımın hız sabitleyicisi ve sunroof olan sol  donanımları var ondan bulsanız çok iyi olur.CorollaHb  lerde asr de yok.Abs+ebd var.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 13, 2010, 15:36:21 »
  :):):) İkinci el araç satışı yapan sitelerde, araçların yazılan özellikleri bırakın bizleri, o araçları üretenleride şaşırtıyordur. :)
 Sanırım o tarz satıcılar, araçlarında olmasını istedikleri özellikleri de yazabiliyorlar. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Nisan 13, 2010, 16:06:53 »

Esp yok.Sol donanımlarının gögüsü daha güzel duruyor dijital klima olduğu için alacaksanız sol donanımını alın.Eger bulabilirseniz sol donanımın hız sabitleyicisi ve sunroof olan sol  donanımları var ondan bulsanız çok iyi olur.CorollaHb  lerde asr de yok.Abs+ebd var.

hız sabitleyici ve sunroof  olan bir sol lazım şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 13, 2010, 16:10:42 »
İsmail bey siz türkiyede ki corolla hb sol,terra,sport paketinden bahsediyorsunuz demi. :alkis:
Türkiyedeki corolla hb lerin ve corolla sedanların  hiçbirinde asr esp yok.Ben asr yazısını sadece 403 otobüslerin arkasında gördüm..
Donanım olarak biribirinden farklı donanımlar.En üst donanım olara sol geçiyor.Sol ile terra ve sport donanımlar arasında bariz farklar var.Dijital klima sadece sol donanımda mevcut olup terra ve sport modleinde yok.Sport modeli 2005 yılında ara donanım olarak çıkmış olmak la birlikta bu donanımda terraya ilaveten direksiyon dan kumandalı müzik sistemi deri vites topuzu direksiyon simidi ve ayrıca aracın dısında yan ve arka marşpiyeller araç üzerinde gelmektedir.Eğer bütçeniz yetiyorsa Sol donanımını almanızı tavsiye ederim.Unutmayın E 12 corolla hb ve dedanların hiçbirinde asr esp yok türkiye şartları için diyorum

bunlara ek olarak Sportlarda elektrikli ısıtmalı yan aynalarda mevcut ayrıca sol ve terradan farklı olarak mavi fileli koltuklar mevcut, ayrıca sol'lerde gri boyalı olan göğüs ve kapıdaki yerler , sport modellerinde carbona yakın bi desene sahip daha sportif duruyor,

benim aracımın içi örnek olsun :

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2010, 16:13:40 »
  Sanırım 2007 modellerin (Corolla Hb) bazılarında Sunroof opsiyonu konmuştu.