0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepsiburadada 295 TL
Güle güle kullanın.Ben de tecrubalarime dayanarak aynısını söyleyebilirim.Başarsoft harita, IGO navigasyon yazılımı ve en az 400mhz işlemci.Bu tarz 2-3 değişik cihaz kullanma şansım oldu, ancak hiç birisinde, FM transmitter'den kaliteli ses alamadım. Hatta kötü ses alındı diyebilirim.
.ama şarj kablosunu takınca herşey çok değişti. dahili antenin yeterli olmayacağını düşünerek şarj kablosunun nötr ucuna anten kablosunu bağlamışlar. çakmak soketine takılı olmasına gerek yok, kablo cihaza takılı olsun yeter. hatta transmitteri açıp diğer fonksiyonları kapatarak denedim, radyoda derin bi sessizlik oldu. cızırtı falan yok.
Ben bu cihazı kullanıyorum. Dealextreme.com'dan aldım. 103dolara gönderiyorlar. fm vericisi büyük şehirlerde çalışmıyor. Ama şehirdışında gayet iyi. Bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor. GPRS ile internete bağlanır. Ayrıca kablosuz ağ adaptörü de satılıyor.Şehirde FM vericisini sağlıklı kullanmak isterseniz ya arabanın antenini çıkartacaksınız ya da radyonun arkasındaki anten girişine Y şeklinde çoklayıcı takıp araç içinde de bir anten oluşturacaksınız.GPS sinyallerini sağlıklı ve doğru almak için cihazın aracın ön camından gökyüzünü doğrudan görmesi gerekir. Atermik veya metal film kaplı camlardan sinyal alamaz.
Özer bey bahsettiğiniz site Dealextreme.com, güvenilir mi, her ürünü ülkemize gönderiyorlar mı, kargo seçeneklerinde standart ptt var mı, ödeme şekilleri nasıl, paypal var mı mesela. Şu ana kadar aldığınız ürünlerde sorun çıktımı kargo aşamasında veya başka şekillerde.
Ben bugüne kadar bir yamuklarını görmedim.hepsiburda.com modeli çalışıyor sanırım. sipariş verildikten sonra temin edip gönderiyorlar. sadece standart posta gönderileri var (hongkong airmail) sadece paypal ile ödeme yapabilirsiniz. 1$'lık üründe bile posta dahil fiyatlarda. navigasyon cihazlarında temin süresi uzayabiliyor. 2 ayda gönderdikleri oldu. Ama güvenilir.
Dealextreme'den bu sabah 5. ya da 6. navigazyon cihazımı sipariş ettim. Her gören arkadaşım istiyor. Ancak Hong Kong'tan getirmenin bir garantisi yok, gümrükte takılabilir, postada kaybolabilir, ürün bozuk çıkabilir. Bozuk çıkarsa posta masrafı size ait geri gönderiyorsunuz, yenisi gönderiyorlar. 150 TL'ye bu riski alırsanız iyi alışveriş. Biz aldık
özelliklerinden bahsedebilir misiniz?