Gönderen Konu: navitech pxb205f portatif navigatör.  (Okunma sayısı 4788 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
navitech pxb205f portatif navigatör.
« : Nisan 12, 2010, 13:37:52 »
arkadaşlar uzun süren karar verme ve araştırma aşamasından sonra sonunda başlıktaki navigatörü aldım. bir aralar içinden ekran çıkan oto teypleri değerlendirdim, torpido gözünden fedakarlık yaparak double-din almayı bile düşündüm. ama sonunda portatif navigatör aldım. icabında şirket araçlarında da kullanabilme ihtimali kararımın en büyük sebebidir.
cihaz çok kullanışlı ve fiyatına göre alınabilecek en fonksiyonel navigatör. bluetooth araç kiti, fm transmitter, e-book özellikleri extralarından bir kaçı. en sevdiğim yanı; bluetooth ile telefon defteri kayıtlarını cihazın üzerine çekip, arama yapacağınız durumda bile telefona ihtiyaç duymuyorsunuz. atın torpidoya araçtan inene kadar dursun orada. ses kalitesi, fm transmitter kalitesi gerçekten çok hoş şarj kablosunu fm verici anten olarak kullanıyor, şarj kablosu takılı iken kesinlikle boş frekans aramanıza gerek kalmıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.

ayrıca bu işlerin içinde olan hatta atlanta nın ortaklarından bi arkadaşımın tavsiyesini aynen aktarıyorum.

"içindeki elektronik kartlar büyük ölçüde birbirinin aynısı, seçim kriterleri şu olmalı; en az 400 mhz işlemci, en az 2 gb dahili bellek, başarsoft lisanslı harita, gerisi önemli değil. cihazın üstündeki marka yazılarına takılma"
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

navitech pxb205f portatif navigatör.
« : Nisan 12, 2010, 13:37:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corolla hb
    • nazmozkan@hotmail.com.tr
  • Kan Grubu: ---
Ynt: navitech pxb205f portatif navigatör.
« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2010, 13:41:54 »
murat abi fiyat neydi peki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2010, 13:53:22 »
fiyat öğrenelm...merak ettik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2010, 14:24:29 »
Güle güle kullanın.
Ben de tecrubalarime dayanarak aynısını söyleyebilirim.
Başarsoft harita, IGO navigasyon yazılımı ve en az 400mhz işlemci.
Bu tarz 2-3 değişik cihaz kullanma şansım oldu, ancak hiç birisinde, FM transmitter'den kaliteli ses alamadım. Hatta kötü ses alındı diyebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2010, 15:08:45 »
Hepsiburadada 295 TL
bu fiyat indirimsiz ve kdv hariç fiyat. indirimiyle 259,99 +kdv oluyor. o da 306 tl. 1,54 civarında da kargo bedeli var. ben çok araştırdım bundan ucuza bulamadım, ayrıca bu kadar özelliği olup bu fiyata başka navigator yok.

Güle güle kullanın.
Ben de tecrubalarime dayanarak aynısını söyleyebilirim.
Başarsoft harita, IGO navigasyon yazılımı ve en az 400mhz işlemci.
Bu tarz 2-3 değişik cihaz kullanma şansım oldu, ancak hiç birisinde, FM transmitter'den kaliteli ses alamadım. Hatta kötü ses alındı diyebilirim.

ben de fm transmitteri hiç beğenmedim ilk başlarda, çok uzaklarda yetersiz bi vericiden gelen radyo sinyali gibiydi. ama şarj kablosunu takınca herşey çok değişti. dahili antenin yeterli olmayacağını düşünerek şarj kablosunun nötr ucuna anten kablosunu bağlamışlar. çakmak soketine takılı olmasına gerek yok, kablo cihaza takılı olsun yeter. hatta transmitteri açıp diğer fonksiyonları kapatarak denedim, radyoda derin bi sessizlik oldu. cızırtı falan yok.
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2010, 16:37:08 »
.
ama şarj kablosunu takınca herşey çok değişti. dahili antenin yeterli olmayacağını düşünerek şarj kablosunun nötr ucuna anten kablosunu bağlamışlar. çakmak soketine takılı olmasına gerek yok, kablo cihaza takılı olsun yeter. hatta transmitteri açıp diğer fonksiyonları kapatarak denedim, radyoda derin bi sessizlik oldu. cızırtı falan yok.
Ben 1 yıl kadar önce Next 708 Navigasyon (piyasadaki en iyi vihaz olarak anılıyor) almıştım ve onda da FM transmitter vardı. Bu cihazda, besleme kablosunu bağlamazsan, FM transmitter zaten devreye girmiyor. Eski aracımda denemiştim, ses boş radyo istasyonunda dahi kötüydü.
Aracı değiştirdim, Corolla da denedim, malesef burda da ses kötüydü. Sonra cihazı sattım ve başka model daha almadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2010, 18:50:09 »
Türkiye'de kullanılacak navigasyon cihazının markasından çok kullandığı program önemli.
Ben uzun zamandır portatif navigasyon cihazları kullanıyorum. Bilindik tüm programları ve haritaları denedim. Aynı şekilde harita olarak Başarsoft ve program olarak iGO8 (navngo) en iyisi diyorum. (ABD için Garmin veya denizde kullanılacaksa Magellan veya Garmin iyi olabilir ancak buralarda kaybolursunuz)
Bunun aksini iddia edecekler olabilir. Ama şunu belirtmek gerekir ki aldığınız cihazın güncellemeleri bittikten sonra haritaya vereceğiniz para ne kadar bunu değerlendirmek gerekli. Bazı markalar bunun için 100dolardan fazla ücret istiyor. Başarsoft haritaları 20dolara satın alınabiliyor. Üstelik Başarsoft Google Türkiye işortağı. Yani googleearth ve googlemaps bunlar tarafından hazırlanıyor. Bulabileceğiniz en iyi en güncel haritalardır.

Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2010, 18:58:32 »

Ben bu cihazı kullanıyorum. Dealextreme.com'dan aldım. 103dolara gönderiyorlar. fm vericisi büyük şehirlerde çalışmıyor. Ama şehirdışında gayet iyi. Bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor. GPRS ile internete bağlanır. Ayrıca kablosuz ağ adaptörü de satılıyor.

Şehirde FM vericisini sağlıklı kullanmak isterseniz ya arabanın antenini çıkartacaksınız ya da radyonun arkasındaki anten girişine Y şeklinde çoklayıcı takıp araç içinde de bir anten oluşturacaksınız.

GPS sinyallerini sağlıklı ve doğru almak için cihazın aracın ön camından gökyüzünü doğrudan görmesi gerekir. Atermik veya metal film kaplı camlardan sinyal alamaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2010, 18:03:51 »

Ben bu cihazı kullanıyorum. Dealextreme.com'dan aldım. 103dolara gönderiyorlar. fm vericisi büyük şehirlerde çalışmıyor. Ama şehirdışında gayet iyi. Bluetooth ile telefon görüşmesi yapılabiliyor. GPRS ile internete bağlanır. Ayrıca kablosuz ağ adaptörü de satılıyor.

Şehirde FM vericisini sağlıklı kullanmak isterseniz ya arabanın antenini çıkartacaksınız ya da radyonun arkasındaki anten girişine Y şeklinde çoklayıcı takıp araç içinde de bir anten oluşturacaksınız.

GPS sinyallerini sağlıklı ve doğru almak için cihazın aracın ön camından gökyüzünü doğrudan görmesi gerekir. Atermik veya metal film kaplı camlardan sinyal alamaz.

Özer bey bahsettiğiniz  site Dealextreme.com,   güvenilir mi,  her ürünü ülkemize gönderiyorlar mı, kargo seçeneklerinde standart ptt  var mı,  ödeme şekilleri  nasıl, paypal var mı mesela. Şu ana kadar aldığınız ürünlerde  sorun çıktımı  kargo aşamasında  veya  başka şekillerde.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #10 : Nisan 20, 2010, 21:46:08 »
Özer bey bahsettiğiniz  site Dealextreme.com,   güvenilir mi,  her ürünü ülkemize gönderiyorlar mı, kargo seçeneklerinde standart ptt  var mı,  ödeme şekilleri  nasıl, paypal var mı mesela. Şu ana kadar aldığınız ürünlerde  sorun çıktımı  kargo aşamasında  veya  başka şekillerde.

Ben bugüne kadar bir yamuklarını görmedim.

hepsiburda.com modeli çalışıyor sanırım. sipariş verildikten sonra temin edip gönderiyorlar. sadece standart posta gönderileri var (hongkong airmail)  sadece paypal ile ödeme yapabilirsiniz. 1$'lık üründe bile posta dahil fiyatlarda. navigasyon cihazlarında temin süresi uzayabiliyor. 2 ayda gönderdikleri oldu. Ama güvenilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • €ng`n
« Yanıtla #11 : Nisan 21, 2010, 11:23:37 »
Ben HTC Tounc2 PDA da yüklü olan Copilot uygulamasını kullanıyorum.
Navigasyona ayrı telefona ayrı ücretler vermek yerine ikisini bir arada hallettim.
Çok memnunum. Gps hızı kaliteli. Yeni Rota çizimini 1 sn içerisinde hesaplıyor.
Bir navigasyon cihazında olması gereken her şey var. Tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 21, 2010, 13:15:00 »
Ben bugüne kadar bir yamuklarını görmedim.

hepsiburda.com modeli çalışıyor sanırım. sipariş verildikten sonra temin edip gönderiyorlar. sadece standart posta gönderileri var (hongkong airmail)  sadece paypal ile ödeme yapabilirsiniz. 1$'lık üründe bile posta dahil fiyatlarda. navigasyon cihazlarında temin süresi uzayabiliyor. 2 ayda gönderdikleri oldu. Ama güvenilir.

Teşekkür  ederim.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 22, 2010, 09:58:28 »
Dealextreme'den bu sabah 5. ya da 6. navigazyon cihazımı sipariş ettim. Her gören arkadaşım istiyor. Ancak Hong Kong'tan getirmenin bir garantisi yok, gümrükte takılabilir, postada kaybolabilir, ürün bozuk çıkabilir. Bozuk çıkarsa posta masrafı size ait geri gönderiyorsunuz, yenisi gönderiyorlar. 150 TL'ye bu riski alırsanız iyi alışveriş. Biz aldık  :D
2009 TOYOTA COROLLA, D-4D
1.6 Comfort Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2010, 10:02:19 »
Dealextreme'den bu sabah 5. ya da 6. navigazyon cihazımı sipariş ettim. Her gören arkadaşım istiyor. Ancak Hong Kong'tan getirmenin bir garantisi yok, gümrükte takılabilir, postada kaybolabilir, ürün bozuk çıkabilir. Bozuk çıkarsa posta masrafı size ait geri gönderiyorsunuz, yenisi gönderiyorlar. 150 TL'ye bu riski alırsanız iyi alışveriş. Biz aldık  :D

özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #15 : Nisan 22, 2010, 11:14:59 »
Dealextreme'den bu sabah 5. ya da 6. navigazyon cihazımı sipariş ettim. Her gören arkadaşım istiyor. Ancak Hong Kong'tan getirmenin bir garantisi yok, gümrükte takılabilir, postada kaybolabilir, ürün bozuk çıkabilir. Bozuk çıkarsa posta masrafı size ait geri gönderiyorsunuz, yenisi gönderiyorlar. 150 TL'ye bu riski alırsanız iyi alışveriş. Biz aldık  :D

Ben de bugün bir tane daha sipariş edeceğim.

özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

- Ultra portable PND (portable navigation device) GPS
- Built-in FM transmitter transmits all sounds (including music, video and GPS instructions) to your vehicle's stereo system (DX verified working)
- Features rich multimedia features
- 5.0" ultra large vibrant color TFT touch screen LCD
- 480 x 272 pixels wide screen resolution and aspect