Gönderen Konu: Club'a yeni üye oldum. Araç alımı için fikrinizi söyler misiniz?  (Okunma sayısı 2473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
vede toyotanın d4d motoru sınıfının en sessiz motorudur.mercedes satın almak istemiş fakat toyota satmamıştır.vede fluence daha eorruncapte bir sonuca varabilmiş değil.
http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=288645&baslik=Renault%20Fluence%201.5%20DCi%20Privilege-%C5%9Eubat%202010
bence baştan tipten kaybediyor.

Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
birde benim anlayamadıo-ğım diğer sitedede aynısını yapmışsınız önce ilk yorumları alıp sonra bak burayada sordum böyle dedi demişsiniz.biz burada kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değiliz.sitemizin yöneticileri bir çoğunda farklı marka araçlar bulunuyor.bence tutup oraya buraya sorup sonrada onu getirip böyle bir ortamda paylaşmanız kabul edilir birşey değil
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
sakin ol atakan....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
sakin ol atakan....
sakin olmak lazım ama adam resmen size güvenmiyorum bak buralarada sordum.demiş hadi araştırmak en doğal hakkında tutup bunu açıktan yapmak bence ayıp.burada gördüğüm kadarı ile bir seviye var.adam geliyor sorup kaçıp gidi yor bazı bazen ne aldığını bile yazmaya üşeniyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Renault Fluence aldı demekki... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
birde benim anlayamadıo-ğım diğer sitedede aynısını yapmışsınız önce ilk yorumları alıp sonra bak burayada sordum böyle dedi demişsiniz.biz burada kimseyi bir şeye inandırmak zorunda değiliz.sitemizin yöneticileri bir çoğunda farklı marka araçlar bulunuyor.bence tutup oraya buraya sorup sonrada onu getirip böyle bir ortamda paylaşmanız kabul edilir birşey değil

+1 aynı şeyleri düşünüyorum atakan. Arkadaş o kelimleri edince ya şeytan git başımdan, bozdurma ağzımı dedim ama anlaşılan arkadaş insanları birbirine koyuktan sonra kenara çekilip pis pis gülüyor  >:(

O kadar sormuş soruşturmuş dahada bıdı bıdı yapmanın hiçbir manası yoktu.. Bak şu forumda şöyle oldu falan filan.. Çeksin gitsin bayiye kendisi test etsin öyle karar versin. İyi niyetimle o kadar söyledim ama hala papaz pilavi gibi dönüyor konu...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Selamlar tekrar, iki foruma da sordum diye bozulmuş arkadaşlar. Kendini Fenerbahçe forumuna galatasaray iyi takım mıdır tutulur mu demiş gibi hissettim. Henüz bir araç tercihi yapmadım ama Reno forumunda da soru sordum diye niye tepki gösteriyorsunuz anlamadım. Bir araç almakta kolay birşey değil. Yıllarca çalışıp araç alınıyor uzun yıllar kullanıyoruz. Diğer firmadaki konuşmaları paylaşmam reno savunanlar neye göre konuşuyor, toyotayı savunanlar neye göre savunuyor merak edenler iki tarafada bakabilsin diye verdim. Diğer markalarla ilgili konuşmalardan hoşlanmayanlar diğer forumu okumaya bilir. Ben merak eden olursa diye verdim linkleri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Renault Fluence al bence hiç sıkılmazsın. Ben 6 ay önce Corolla d-4d aldım çok sıkılıyorum.Hiç bir hafta sonu sanayiye gidemedim. Ama Renault Fluence alsaydım ne güzel her hafta sonu sanayide geçirirdim bir sürü usta arkadaşım olurdu.Kendime iş arıyorum arabada yapmak için.En sonunda şunu yaptım sıkıntıdan :D :D
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/ilk-modifiyem-%28logo-alti-kirmizi%29/msg257039/#msg257039
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Mustafa Bey, nispeten haklısınız, ama neyde haklısınız? Yıllarca çalışıp biriktirdiğiniz para ile gidip sıfır araç alacaksınız diye değilmi?

Yani madem para kazanmanın bu kadar kolay olmadığını biliyorsunuz, o zaman neden bizim yada başkasının dediklerine göre araç almaya kalkıyorsunuzki? Yani biz al dersek alacakmısınız? Yada renocular baskın gelirse onların dediklerinimi alacaksınız?

Size çok ama çok mantıklı bir teklifte bulundum. Hem reno hem Toyota bayiisine gidin ve ikisinide test edin. Gönlünüz zaten toyotaya yatacaktır emin olun dedim. Hem sonra renonun ne kadar sanayi sever olduğu belli, çapı belli satış rakamları belli, parça fiyatları belli. Babam servisçilik yaparken reno master kullanır ama belini doğrultamazdı... Corollanın ne ile nam yaptığı belli. Corollanın bu güne kadar en çok satılmış araç, dünyanın her yerinde satış rekorları kıran bir araç olduğu belli. Bugüne kadar 32 milyon adet satmış. Ve en büyük rakibi civic ise sadece 12 milyon satmış !!!

Siz hala bunlardan sonra, gidip saman alevi misali iyi bir çıkış yapan sonra sönen reno modelleri almayamı gideceksiniz?

Bana ve biz toyotacılara inanmıyorsanız, gidin ve ücretsiz test edin diyorum. Eee 32 milyon insan yanılmış olamaz değilmi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
Renault Fluence al bence hiç sıkılmazsın. Ben 6 ay önce Corolla d-4d aldım çok sıkılıyorum.Hiç bir hafta sonu sanayiye gidemedim. Ama Renault Fluence alsaydım ne güzel her hafta sonu sanayide geçirirdim bir sürü usta arkadaşım olurdu.Kendime iş arıyorum arabada yapmak için.En sonunda şunu yaptım sıkıntıdan :D :D
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/ilk-modifiyem-%28logo-alti-kirmizi%29/msg257039/#msg257039

+1
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
2010 Renault megane Privilege 1.5 dci desen anlardım hatta seni savunurdum cunku cok seri,cok güçlü dizel motoru var ayrıca kararan iç dikiz aynası,dijital klıma,cruize kontrol,ısık sensoru,yagmur sensörü gibi bir cok özellık sunuyor.Vede otomatık perdeleri deri kumas karısımı koltukları cok sık duruyor.Gecen hafta arkadasımla takasa girmeye bıle kalktım gözümü karartmıstım ama allah korumus valla.Çünkü megane her türlü cok yakıyor.Artı motor sesını son ses muzik actıgınızda dahi duyuyorsunuz ciddiyim.Gelelım fluenceye privilege paket degıl ama düz 1.5 dci modelini kullandım ilaç mümessili musterimize çalıstıgı sirket vermıs.En düşük sınıf tamam ama corolla class'tan berbat malzeme kalıtesi neidüğü belirsiz totosu büyük dıs kabınıyle daha bastan sogumustum aractan kullanınca analdımkı hayranı oldugum 1.5 dci renault motoru bu kasada tırt olmus.Ne kalkıslarda nede gidişte meganı gecemez.Corolla ile kapısmaz bile :D işin kısası oo boş model fluence'a 42.000 tl veririm.Corolla 1.4 D4D comfort a 42.000 tl vermem diyorsanız.Ne kadar araclardan anladıgınızı bellı etmiş olursunuz.Zaten yeni kasa sahibi olupta begenmeyen üylere en büyük bedduamdır. gidip fluence almaları :D Kim ne derse desin sınıfının lideri corolla kardeşim.Yeni kasa sahiplerine gidin sorun bu kadar genıs ve konforlu baska arac kullanabılırlermi bu sınıf araclarda öle ne alıcaksanız karar verin 3-5 özellık diye saçma sapan oyuncaklara kanmayın ilerde zaten onlar bozulacak sizde kullanamayacaksınız gördukce moralınız bozulacak. yanlısmıyım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Kesinlikle doğrusun Kardeşim katılıyorum sana.

Yalnız o geçer, geçememez konusunda çok emin konuşma istersen. Fluance otobanda beni birazcık zorlamıştı :D Aldı demiyorum ama zorladı yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
fluence'de sanki bir hava sibobu varmış da açınca sönecekmiş gibi geliyor. aracım yokken neden model yaşı yüksek olan Toyota'lar muadil yaş ve sınıftaki araçlara göre yüksek fiyatta satılıyor diye kendi kendime çok kızdığım oldu. ilk aracım 99 model 1,4 corolla terradan sonra 2006 1,6 hb corollamı aldım. şimdi neden bu araçların piyasada varlık kaybetmediğini anlıyorum.
fabrika çıkışlı kusurlu araçlar olabilir. bu her firmanın başına gelir. güneydoğuda çalışırken düzgün benzin bulmak imkansız gibi birşeydi. birçok meslektaşım kaçak benzin kullandı araçlarında. bu yakıtta bile tek arıza yapmayan marka toyota idi. ben hiç almadım tabiki...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Kesinlikle doğrusun Kardeşim katılıyorum sana.

Yalnız o geçer, geçememez konusunda çok emin konuşma istersen. Fluance otobanda beni birazcık zorlamıştı :D Aldı demiyorum ama zorladı yani :)

Ben 1.5 dci megane için konustum Ümit'im ;) Emin ol Çanakkale-lapseki arası 35 kmlık yarısı bozuk bır yolda megane ile gördüğüm hızı en son 2000 BMW 3.20 de görmüştüm ;)