0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
.Tam anlamiyla problemsiz calisirsa bu gercekten Nokia icin buyuk bir arti olur.Rekabette de onu acilir.
Birazdan yolda deneyecegim bakalim, sesli navigasyon calisiyor mu diye. Gercekten alinan para karsiliginda buyuk bir hizmet.Bu arada E71'i BT adaptoru ile birlikte gecen hafta 220 dolara aldim.Fiyatlar dusuyor herhalde.E71 Finlandiya uretimi, E72 Cin mali ama E71'den daha pahali...
Güle güle kullanın yeni telefonunuzu !Ben de kullanıyorum yaklaşık 1 aydır, sadece SAR değeri beni endişeye düşürüyor. Bunun dışında sorun yok.220 usd çok düşük bir fiyat hakkaten. Amerika'daki fiyat mı bu?Türkiye'de hala 430 usd cıvarında.E72'nin çok nerdeyse hiç bir farkı yok E71'e göre. Sadece bekleme süresi biraz fazla,kamerası 5mpx ve hatta 3g mobil TV özelliği yok.
Ben dun problemsiz kullanabildim.Britanya Ingilizcesi bayan sesi calisti, Turkce'yi de yuklemistim.Sesli navigasyon dedigim gibi sorunsuz calisiyor.Turkiye haritasini yuklemistim.Turkiye haritasinda ayrinti gormek istedigimde sanki hic yukleme yapilmamis gibi bombostu.Trafik durumu wi-fi olmadan calismiyor herhalde.Harita uzerindeki isyerleri, benzin istasyonlarinin vs uzerine tikladigimda arama yapmak istersem telefon numarasini getiriyor ekrana.Lokanta, muze, magazalar ne aranirsa buluyor.Simdilik, kesfettigim kadariyla memnunum.Levent, kaldirip tekrar yuklesen bir degisiklik olur mu acaba?
Şu an Türkiye haritası sorunsuz çalışıyor bende. Sesli yönlendirme de dahil. Ama sistemi aktif edelimmi diye bir uyarı aldım. Evet dersem 10 ile sınırlı imiş. Ama neyin sınırlı olduğunu anlamadım doğrusu.
10 dediğim 10 gün yanlış anlaşılma olmasın. Evet, ilginç. Şu an gayet güzel çalışıyor ama dediğim gibi navigasyonu aktifleştirmek istediğimde lisans uyarısı alyıyorum ve bu 10 günlük imiş. Ama 10 gün ile neyin sınırlı olduğunu anlamadım. Belki adres ve yol asistanıdır. Çünkü istediğim an açıp haritayı görebiliyorum ve manuel olarak dolaşabiliyorum şu an. Lisansı daha sonra nasıl onaylayacağız onuda bilmiyorum.
Yine ücretsizdir diye mesaj geldi. Yani sürekli ücretsiz diye de reklam yapılıyor, bu durumda Navigasyon sürekli ücretsiz değil o zaman, ya da artık sistem değiştirdiler ve sürekli ücretsiz oldu Ahmet'in de söylediği gibi. Bu konuda bir mulaklık var sanırım. Faydalı bilgi için de teşekkürler Fuat.