Aynı araçtan bende de var.Hatta aracımı alalı yaklaşık 10 ay oldu.Trigeri yok öncelikle onu söyliyeyim.ben aracımı aldığımdan önce servise götürdüm ve ikinci el kontrolünden geçirdim ve bana başından geçmiş tüm değişiklikleri ve onarımları söylediler.sağ ve sol ön kapıda sadece rütuş bulabildiler ve hiç değişeni yok dediler.aldığım araç 117000 km de bir avukatın arabası idi.
120000 bakımında değişecek parçaları sordum sırası ile, yağ ve yağ filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi,bujiler,ön ve arka balatalar, ön düzenin kontrol edilip değişmesi gereken var ise değişeceğini söylediler ve bakım fiyatı olarakta 420 tl fiyat verdiler.Bende onlara teşekkür edip servisten ayrıldım ve sanayideki ustama listeyi verdim ve fiyat istedim ayrıca tüm değişeceklerin de orjinal parça olmasını istedim.Ustam da arabayı lifte kaldırıp ön düzen ve tüm bakabileceği yerlere baktı ve temiz olduğunu söyledi.Bende mazemeciden, yağ ve yağ filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi,bujiler, arka balataları aldım fiyatı 220 tl tutu ustamada 50 tl attım işlem tamamdır 270 tl ye halletik.10 aydır hiçbir şikayetim yok.Nazar değmez inşallah, çünki bir önceki arabamda çok çektim.
Bence sende çok iyi bir iş yapıp corolla almışsın.bilmem yardımcı olabildimmi